• recikaj86
    644
    fotograf otišao kućiPaggini

A zapravo ga Dabac prebio.
  • Dinaminjo
    1.5k
    mpv je u austriji imao br 18, nije neki tradicionslista
  • jakov1
    696
    zainteresirani za povratak 30-godišnjeg stopera Tina JedvajaIvdzo11

ne smiju se ponoviti grube pogreške iz prošlih prijelaznih rokova, kad je uludo bačen veliki novac na neke igrače koji su se pokazali kao potpuni promašajiIvdzo11

:chin:
  • Dinamosaur
    2.2k
    ma ok 3, ne mora znacit nista vezano za dovodenje drugog beka kojem je omiljeni broj, bubam 41
  • Ivdzo11
    7.2k
    Mbuku maknut sa službenih stranica
  • NORTE
    16.5k
    kako su Plavi zainteresirani za povratak 30-godišnjeg stopera Tina JedvajaIvdzo11

Malo sam šokiran činjenicom da je Jedvaj stariji od Radeljića.
  • Noel
    12.7k
    DOZNAJEMO: Dario Dabac na odlasku iz Dinama! Kako saznajemo presudila je svađa na slikanju između njega i peruanskošvedskog pojačanja. Iz krugova bliskih Dabcu dobili smo informaciju da je njegov osmijeh zatražio i Vinlof na službenom fotografiranju. To Dabcu nije sjelo najbolje i demonstrativno je napustio plavi salon uz povike "jebo vas instagram da vas jebo" i dao ultimatum "ili ja ili Vinlof! Zasada su obojica na stand byu i čeka se jutarnja odluka kluba.
    # insajderi # panika # ban trajni
  • Božo
    23
    Koliko je realno da taj peruanac dode u Dinamo?
  • GOAT
    3k
    mpv je u austriji imao br 18,Dinaminjo

Austrija 18, Svedska 5 i 15 a Bayern 41
  • NORTE
    16.5k
    Iz krugova bliskih DabcuNoel

Kad pročitaš ponovno i vidiš ovo.
  • dinon7
    1.8k
    Od trenutne garniture, tko je još ostao u klubu a da je na transfer listi?
    Bočkaj, Peric, Bulat, Ademi, Kanga, Mmaee, Cordoba, Spikic, Brkljača?
    Jesam nekoga izostavio?
  • Ivdzo11
    7.2k
    Bez obzira gdje Marcos Lopez završi, prvo mora pregovarati o raskidu ugovora s Feyenoordom, koji mu je preostala još jedna godina, i naravno, mora se dogovoriti o osobnim uvjetima s budućim poslodavcem.

Međutim, kaže i da je daleko od sigurnog hoće li Dinamo Zagreb uspjeti u svom udaru, budući da je FC Copenhagen i dalje u vodstvu za lijevog beka.

– Prioritet je FC Copenhagen, koji će, vjerujem, završiti s njegovim potpisom . To su uzbudljive vijesti, pa ćemo vidjeti kako će se završiti, kaže Gustavo Peralta Coello.
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/vil-kuppe-fc-koebenhavn
    Evo originalni clanak iz danskih novina. U frci su izgleda ,neznam da li mozete prevesti na hrvatski ,u suprotnom pitajte ,tu Sam
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Baš sad pogledao momčad na stranici, vezni red gori, za ostale pozicije ima još posla treba još odlazaka/dolazaka da bi to bilo onako kako želimo :pray:
  • ElDorado
    4.3k
    Ja i dalje mislim da će neki veznjaci završiti na krilima- Stojke i Kač

Jedvaja ne bi nikako. Vec je prestar i sklon ozljedama a i karakterno je pak. Jebeš te povratke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.