• Dani Olmić
    1.6k
    još napadac i stoper
  • Tvrdica McTvrdi
    536
    Ne želim da se dogodi situacija, gdje Lokomotiva, radi nas na sjeveru, popusti pritisku i dozvoli Mafijaše sa juga i one male morske psine iz Rijeke, na našoj tribini i njihovo orgijanje.Toni90d

Jedino rješenje je da prvi stanemo u red i pokupujemo sve ulaznice
  • NORTE
    16.5k
    Nema otvaranja tribine sjever na tim tekmama Lokomotive.
  • Slepicka
    96
    slazem se, jer cemo u protivnom slusati tovare i teorije zavjere kako je prvenstvo rijeseno jer igramo 2 "domace" utakmice vise i da nam je to 6 dodatnih bodova pa je prvenstvo automatski neregularno iako nam Loksa redovito odkida bodove zadnjih sezona i to bas na Maksimiru
  • Droljo
    17.2k

Čovjek misli za sve druge utakmice osim sa nama. Tad bude sjever otvoren kao i zadnji put.
  • fakin
    891
    Wilfriedu Kangi i Samyju Mmaeeju poručeno je da nisu u Dinamovim planovima ni za ovu sezonu ni za buduće te se traži model po kojem će se klub rastati od marokanskog stopera i bjelokošćanskog napadača.
    Na pripremama vjerojatno neće biti mjesta za dvojicu skupocjenih stranaca.

napokon.
  • Droljo
    17.2k

Od kud je info?
  • mlinchica
    3.2k
    Dabac je Pete :cool:
  • Shkera
    232
    Ako se ne varam mi "pratimo" Loksu, oni su prvo kolo vani s Vukovarom pa taj Vukovar dolazi nama doma, a Loksa isto igra doma. Vjerojatno nećemo moći iste dane igrat, malo zeznuto, ali nije neizvedivo.. Mislim da će Loksa često igrat petkom.
  • Slepicka
    96
    ma ne , mislio sam da Lokomotiva bolje igra negdje drugdje u Zapresicu ili Rudesu, da nas tovari ne smaraju sa time, ali izgleda da nista od toga
  • Toni90d
    1.8k

Ne radi se o tome, kad će tko igrati. Nego, ne želim da se stoka sa juga pušta na našu tribinu, bilo pod pritiskom policije ili osobno od AP, nemaju šta tražiti na sjeveru. Ali zato je bitno prije početka postaviti pravila.
  • Shkera
    232
    aha to, mislim da nema šanse da itko na Sjever ide osim nas.
    Gostujuća je uvijek jug, a eventualno nama puste Sjever.
    Nadam se da je tako.
  • dzggzd
    273
    "GNK DINAMO", ZAGREB i igrac Mikic Noa
    zakljucili ugovor o profesionalnom igranju do
    30.06.2027.
    "GNK DINAMO", ZAGREB i igrac Mandume Varela
    Cardoso Pinto zakljucili ugovor o
    profesionalnom igranju do 31.05.2028.
  • Dinamosaur
    2.2k
    Dabac izdrzi
    (izgleda ko da zna kolko ga tek naslikavanja ceka :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.