• Ivan1
    17
    Jel poznato kad ce otprilike biti prodaja godisnjih?
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Na prvu možda ždrijeb ne zvuči baš dobro za nas jer krećemo odmah gostovanjem u Osijeku, brzo nakon toga idemo u Rijeku, a taman pred prvu europsku utakmicu imamo i gostovanje kod tovara, ali ako se gleda dugoročno mislim da je ovo najbolja opcija jer ćemo najteže utakmice imati odmah na početku i riješiti ih, a u zadnjem krugu prvenstva, ako opet bude gusto, bit će ogromna prednost igrat doma derbije.

Između Osijeka i Rijeke imamo i Vukovar tako da ipak neće biti neki opaki tempo, ove godine se nadam dobrom startu prvenstva jer ne smijemo ponavljati zadnje dvije sezone kada smo ostali u zaostatku.
  • Crni86
    11.6k
    Igra rijeka lp/el prije/poslije nase medusobne utakmice?
  • Božo
    23
    Prosle godine je bila 4.7. ako se ne varam, nadam se da bu tako nekaj bilo i ove godine
  • rioda
    8.8k

Meni je od face jače to kaj uvijek ruku drži na istom mjestu :rofl:
  • Papastrumf
    17.1k

1.7.
    2.7.
    5.7.
    9.7.
    12.7.
    19.7.
    26.7.
  • Crni86
    11.6k
    oce biti ista otvoreno za navijace da se dode pogledat uzivo?
  • Papastrumf
    17.1k

Možda ove zadnje 2 jer se igraju u Zagrebu. Ove u Sloveniji sumnjam.
  • Crni86
    11.6k
    ne bi bilo lose mozda i jednu tekmu u slo otvorit, pa stavit za uclanjenje ljudi i sl. Sigurno ima i gore nasih ljudi koji bi se voljeli povezat s klubom.
  • Dudu 9
    721

Hvala.
    A protivnici se još ne znaju, osim Brava?
  • Papastrumf
    17.1k

Znaju načelno, ali još nisu ugovori potpisani pa zato još ništa nije objavljeno.
  • El Madrigal
    473

Jakirović, Pavić i Varela imaju profesionalne ugovore. Oni sigurno idu na pripreme.
  • Toni90d
    1.8k
    Je li se riješilo pitanje Lokomotive i gdje će oni igrati ovu sezonu? Pretpostavljam Maksimir, ako bude tako, je li klub povukao neke poteze, što se tiče utakmica gdje ćemo mi biti gosti na našem stadionu, po pitanju gostujućih navijača? Je li mi ostajemo na sjeveru kao zadnju utakmicu ili ćemo te utakmice gledati i navijati sa juga?

Ne želim da se dogodi situacija, gdje Lokomotiva, radi nas na sjeveru, popusti pritisku i dozvoli Mafijaše sa juga i one male morske psine iz Rijeke, na našoj tribini i njihovo orgijanje.
  • badjibadara
    5.5k
    Famoznih 90% do priprema je tu.

Sada nastupa Kovacevic da svojim deckima od svih njih napravi EKIPU!
    Kako gore, kako nastupaju, mislim da ce to biti najmanji problem.

Danas me vec pitaju kad ce ulaznice za Osijek. I ekipa se jebeno napalila na ove nove vjetrove.

Ne želim da se dogodi situacija, gdje Lokomotiva, radi nas na sjeveru, popusti pritisku i dozvoli Mafijaše sa juga i one male morske psine iz Rijeke, na našoj tribini i njihovo orgijanje.Toni90d

Jug je za gostujuce navijace, bez obzira tko je domacin, zbog parkinga i svega ostalo.
    Mada bih volio da Loksa igra u Zapresicu, Gorici ili Rudesu.
  • Dino
    3.8k
    Jel realno da mi imamo vecinu rostera na pripreme? Bolestan posao...svaka cast ljudi!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.