• Paggini
    54.5k
    zanemarivu, odnosno njima mali poguranac ali ništa sa tim novcem neće moć od jedne godine.don

Pa ja bih rekao brat bratu, kad se sve zbroji da će inkasirati 7-8 milijuna eura uz sve popratno. To je punkurac brale za njihove prilike puno vise bi to njima pomoglo nego sto bi nama tih 6 kola koje bi igrali u europi.

Uopce ne razumijem taj rezon iskreno, njima ti to bio enorman skok, kako im se to moze zeljeti
  • Tvrdica McTvrdi
    536
    Naravno da se oko nas vrti, tema je samo da su realno dobili vrlo povoljan raspored, da je jako dobro usklađena s Livajinom kaznom koja je uvjerljivo premala i da baš zato jer ne znamo kako ćemo mi izgledati treba puhat i na hladno.
    Bit ćemo pametniji do Thompsonovog koncerta, ali eto mala eskluziva za Zonu
  • NORTE
    16.5k
    Nama je sad lice kluba Boban koji je, usudio bi se reci, univerzalno cijenjen/obozavan i kojem cak ni tovarski degenerici ne mogu naci zamjerku.Pacho

Bit će stvarno zanimljivo vidjeti kako će bilići i njihove vođe ubuduće u priopćenjima vrijeđati dinamo i zvati ga mafijaškom hobotonicom ili kako već.

Gubi uvijek želim europski neuspjeh.
  • CISCO
    400
    Već će Ljubo kreirati nekakav izraz.
  • duksy
    358
    Ima li netko točan raspored po datumima za prvih 9 kola.
    Da znam kad ne mogu ići na more.
  • Mali Zeus
    17.8k
    Bit će stvarno zanimljivo vidjeti kako će bilići i njihove vođe ubuduće u priopćenjima vrijeđati dinamo i zvati ga mafijaškom hobotonicom ili kako već.NORTE

Mordor. Možda nas iznenade, pa budu kreativni, al sumnjam. Ono s pajcekima je peak njihove kreativnosti i duhovitosti.
  • Dinamovapriča
    380
    Osijek je tako objavio, ako oni lažu, lažem i ja tebe.
  • Crusades
    16.5k
    Ima li netko točan raspored po datumima za prvih 9 kola.
    Da znam kad ne mogu ići na more.
    duksy

Mislim da će prvih par (do rep. pauze) objavit točnu satnicu, a onda dalje za svakih par kola unaprijed. Nikad ne objave za neki duži period od 4-5 utakmica ako se ne varam
  • duksy
    358
    Našao, stavili su na Instagram objavu.
  • Crusades
    16.5k
    ali ti ispod piše sitnim slovima da je podložno promjenama
  • duksy
    358
    Ma dobro, bitno mi je samo da znam koji vikend igramo doma :razz:
  • Crusades
    16.5k
    A dobro, tak da, to je definirano :up:
  • javolimtebejako
    2.5k
    u slučaju njihovog ulaska u KL, mi smo prvenstvo rješili do Božića.don

nek se oni sramote i dalje, mozemo mi pricekat i do proljeca

Roktat cu od smijeha dolje na moru kad ispadnu od nove Gzire i Tobola.NitkoBitan

proslo ljeto na Lošinju apartman tocno iznad konobe Hajduk gdje se gledala tekma protiv Ruzomberoka, ala gusta otvorit pivicu zapalit i slusat komentare magaradi ispod :sweat:
  • dinamo u srcu
    2.2k
    bravo za marketing. Jako lijepo izgleda na ovakvim slikama. Jednostavno i kreativno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.