• fakin
    889
    ako dobro shvaćam bergerovu tablicu mi bi trebali zadnje kolo igrati doma protiv lokomotive, a tovari doma protiv vukovara...

ali vidit ćemo uskoro jel to tako.
  • fakin
    889
    jest, bio sam u pravu:

Drugo kolo:

Dinamo - Vukovar, Istra - Lokomotiva, Gorica - Hajduk, Slaven - Varaždin, Osijek - Rijeka

Treće kolo:

Rijeka - Dinamo, Varaždin - Osijek, Hajduk - Slaven, Lokomotiva - Gorica, Vukovar - Istra

Četvrto kolo:

Dinamo - Istra, Gorica - Vukovar, Slaven - Lokomotiva, Osijek - Hajduk, Rijeka - Varaždin

Peto kolo:

Varaždin - Dinamo, Hajduk - Rijeka, Lokomotiva - Osijek, Vukovar - Slaven, Istra - Gorica

Šesto kolo:

Dinamo - Gorica, Slaven - Istra, Osijek - Vukovar, Rijeka - Lokomotiva, Varaždin - Hajduk

Sedmo kolo:

Hajduk - Dinamo, Lokomotiva - Varaždin, Vukovar - Rijeka, Istra - Osijek, Gorica - Slaven

Osmo kolo:

Dinamo - Slaven, Gorica - Osijek, Rijeka - Istra, Varaždin - Vukovar, Hajduk - Lokomotiva

Deveto kolo:

Lokomotiva - Dinamo, Vukovar - Hajduk, Istra - Varaždin, Gorica - Rijeka, Slaven - Osijek
  • Jay
    1.8k
    Osijek, Rijeka, Varaždin i onda Split. Od starta žestoko
  • NitkoBitan
    27.4k
    Osijek, Rijeka, Varaždin i onda Split. Od starta žestokoJay

Pa super da je tako. U pocetak sezone ulazimo najkompletniji od svih, rjesavamo se nezgodnih gostovanja prije nase Europe. A i da ne govorim o tome da zadnji ciklus igramo sve derbije doma.
  • Jay
    1.8k

Ma ne, apsolutno se slažem da nam ovo više odgovara.
    Ali zvuči izazovno, jedva čekam vidjeti kako će dečki odgovoriti na terenu.

Zamjerka rasporedu je jedino ta što Istra prvo kolo ne igra doma
  • Dinamovapriča
    379
    2.8 je prva utakmica protiv Osijeka na Opus Areni.
  • Tvrdica McTvrdi
    532
    Namješteno 100%, magarad nije mogla povoljnije dobit od ovog.
  • E46
    1.5k
    ko im jebe mrtvu mater, pusti ih u pm. Idemo gledat sebe.
  • bongo
    1.2k

Bit će taj vikend, može biti i nedjelja 3.8. Običaj je da prvak otvara u petak tako da bi Rijeka trebala igrati 1.8. doma protiv Slavena, a ostale utakmice ovisi kako slože raspored.
  • Tvrdica McTvrdi
    532
    Gledam nas, ali noću sanjam mrtve tovare
  • fakin
    889
    Bit će taj vikend, može biti i nedjelja 3.8. Običaj je da prvak otvara u petak tako da bi Rijeka trebala igrati 1.8. doma protiv Slavena, a ostale utakmice ovisi kako slože raspored.bongo

rijeka će 2 ili 3 dana prije igrati europu, tako da sumnjam da će ovaj put prvak igrati u petak.

a tovari i varaždin će u nedjelju, tako da 99% mi smo u subotu.
  • Dinamo iznad svih
    204
    ne bih se složio, dobro bi prošli da su dobili vukovar ili tipa lokomotivu u prva 2 kola, ovako imaju istru i goricu protiv kojih su dosta bodova izgubili prošle god
  • Tvrdica McTvrdi
    532
    Gubili su, ali realno Istra će sigurno najslabija biti u prvom kolu, ja bih isto odmah njih izabrao, a Gorica bez obzira kaj im je uzela bodove prošle sezone će sigurno početi kao najslabija ekipa nakon Vukovara prvenstvo. Zatim Slaven, pa okej dalje po redu uz oba derbija doma (pritom mi prije naše europske). Sve predispozicije da otvore prvi krug s nekih 7-2-0, a znamo da je njima ključno da ne potonu u prvom krugu nekoliko bodova jer je onda raspad.
  • Jay
    1.8k
    Sve predispozicije da otvore prvi krug s nekih 7-2-0Tvrdica McTvrdi

Bože uzmi me odmah da ne čitam ovakve stvari.

Ma imat će 9-0-0
    Džeko će zabit 18 golova, Pašalić 7 i 3 asista i Moro bi moro imati barem 6 + 6

Sve u prvom krugu, jel
  • don
    13.7k
    želin hajduku grupe KL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.