• bongo
    1.2k

Pa tu si ga jedino i mogao vidjeti i još ti je bilo previše :lol:
  • Marley
    4.3k
    Jel postoji mogućnost da dobijem refound za klupski kalendar? Još je šest i pol mjeseci ostalo do kraja godine, a pola ekipe iz kalendara više nema u klubu... osjećam se kao da na zidu držim album nestalih :confused:Eduardo

Ja sam to rijesila tako da drzim jednu te istu stranicu, samo promijenim donji dio...
    Stranicu na kojoj su svi igraci nasi. Tako mi je mrvicu lakse prebroditi ovaj overwhelming period.
  • mlinchica
    3.2k
    Ja sam to rijesila tako da drzim jednu te istu stranicuMarley

Da probamo pogodit koju :blush:
    Ionako bu ih ostalo toliko da stanu na jednu stranicu.
    Edit: Drugi dio posta sam potpuno zanemarila :lol:
  • plavi72
    1.5k
    Ako je netko uzimao polo majice castore,može pomoć oko veličina,jesu li kao dresovi ?(adidas mi je L odgovarao,a pitao sam već jednom,nitko da odgovori :sad: )
    HVALA :heart:
  • Gradjanski Dinamo
    503

Ako ti je odgovarao Adidas L, razmisli o Castore XL. Uži su im krojevi. Ako ti neće odgovarati, zamijeni. Imaš pravo na to.
  • Mali Zeus
    17.8k
    Dres se def mora uzeti broj veći.
  • Sajla
    9.5k
    možda je već predloženo - možemo li dobiti nešto ovakvo u shop? ne moraju biti drveni, ali set podmetača za čaše s klupskim motivima bi bio zgodan dodatak ponudi.
    Football-Team-Wooden-Coasters-5.jpg
  • NORTE
    16.6k
    Sve te bivše igrače bih maknuo s naslovnice webshopa i stavio ovo u limitiranu ponudu.
    GtlgmPWWMAAFh-8?format=jpg&name=large
  • Fantom
    80
    možda je već predloženo - možemo li dobiti nešto ovakvo u shop? ne moraju biti drveni, ali set podmetača za čaše s klupskim motivima bi bio zgodan dodatak ponudi.Sajla

Radi se na silikonskim podmetacima
  • NORTE
    16.6k
    Ima neko vrijeme da sam htio napisati ovaj post nakon što sam vidio onu opasno dobru mačku modela iz dzg webshopa.

Danas me dodatno ponukalo kad sam u kafiću jutros vidio neku curu u dugoj majici Purgeri iz bbb shopa, a isfurala ju je na neki šos.
    FB-IMG-1750144589890.jpg

Nadam se da klub planira neku kolekciju za žene.

Npr da klub (u "suradnji" s grupom) napravi duge i kratke majice Purgerica/e u istom fontu grupe.
    U bež, svijetlo rozoj, svijetlo plavoj boji i sl.

To je samo jedan od primjera.
    Mogu to biti i neki motivi kluba, Zagreba ili sl.
    Sumnjam da grupa ima želje za takvim bojama ili ženskim artiklima u svom shopu...

Mislim da klub itekako može napravit uspješne kampanje za žensku obleku.
  • Sajla
    9.5k
    apsolutno za, moja žena se stalno žali na nedostatak ponude. nije baš za rozu, ali neke druge nijanse plave da. ma, samo da je ponuda koja sad postoji za muške dostupna u ženskim krojevima već bi bio korak naprijed.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    @Fantom Sutra je pocetak priprema, hoce bit dresovi onda uz okupljanje?
  • badjibadara
    5.5k
    Vjerujem da ce dresove posebno predstaviti kao i prosle godine.
  • Crni86
    11.7k
    Predstavit dresove i tri kapitalca u isto vrijeme. Sutra lagano prije priprema kada se pojave na presici u novim dresovima beljo, ljubicic i jedvaj
  • Fantom
    80
    krajem mjeseca, home i away
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.