• ShanKu
    1.6k
    Čekaj, koji je posao Dabca? Kod svakog igrača pišemo i raspravljamo "Boban doveo, Boban pronašao, Boban dogovara transfer, Boban ponudio ugovor, Boban na sastanku..".
    Poziranje uz nove igrače sa osmijehom? :sweat:
  • Orc123
    12k
    Fun fact samo....Yacine Titraui, igrac koji kod nas nije prosao lijecnicki, a nakon toga nije imao gotovo nikakve ozljede ni izostanke, koji je ismijavan od velikog broja forumasa, kojeg je nasa tajnica izminirala i unistila Simicu najbolji pick toga ljeta.....decko izdominirao u klubu, u Belgijskoj ligi, igra na poziciji 6 ice koja je nama deficitarna godinama!

Eto taj decko sada po tm vrijedi 5mil eura i uskoro ce otic negdje dalje u velikom transferu i sigurno se s nostalgijom sjeca Zagreba kad je bio 2 tjedna zatvoren po hotelima i cekao jel ce mu tajnica dozvoliti transfer zbog nepostojece ozljede!

Jos jednom bravo bivsoj Upravi, nedao nam Bog vise takvih u klubu!
  • tp1997
    1.6k
    Ako igramo 4-2-3-1, netko od trojca Mišić, Ljubičić, Villar mora ispasti. S obzirom koliko su (navodno) plaćena potonja dvojica, nekako ne vjerujem da će to biti Ljubičić ili Villar.

Ako igramo 4-1-2-2-1, odnosno sa šesticom i dvije osmice, bez desetke, onda ispada Vidović ili pak igramo neki čudni sustav gdje su i Stojković i Vidović krila.

Oboje mi je nelogično, zato mi se i postavlja pitanje je li razlog Villarovog dolaska to što Mišić potencijalno odlazi.
  • FelceAzzurro
    442

Zašto bi itko išao? Pogotovo Mišić? Malo kartoni,malo ozljede. Bit ce utakmica za svakoga. Ove i prošle godine je bilo vidljivo koliko je on patio(što nema zamjenu) i ekipa kada njega nema. Mišić samo može biti bolji s ovim igračima. Može odmoriti, a i igrati zajedno s njima. Napokon u sredini imamo zdravu širinu. Nadam se kako će kliknuti svi i neka ih ozljede zabiđu ove godine.
  • crophantom
    818
    Ljubicic je dosao kao free agent, a Misicu se navodno nudi najveći ugovor u klubu. Odigrati cemo nadam se bar 50 utakmica u sezoni ako računamo sva 3 natjecanja, ima tu minuta za njih 3 ako dijele 2 pozicije.
    Bar vise Misic neće morati igrati sve od Banjola do Munchena 97 minuta po utakmici.
    Ako odbije ugovor i ode, jbg.
  • rokikaciga
    2.1k
    gdje su i Stojković i Vidović krila.tp1997

Vidović ljevo krilo koje se uvlači unutra a MPV kao nekada Zambrotta zaljepljen uz aut liniju ima 40 ponavljanja na utakmici. Stojketu je ionako prirodno krilo kao što i on sam kaže.
  • Davieboy86
    554
    Tocno to. Cemu uopce odlazak. Sa pripremnim utakmicama se igra ca preko 60 utakmica u sezoni. Velik je toj broj pogotovo nedaj Boze necije ozljede sto smo svjedocili prosle godine dakle. Ako on zeli volio bih da ostane. Bez obzira na broj novih pridoslica.
  • tp1997
    1.6k
    Stojketu je ionako prirodno krilo kao što i on sam kaže.rokikaciga

Lijevo krilo, doduše, ne desno.

Iako bih volio vidjeti sustav sa dva beka koji se dižu visoko i dva invertirana krila koja usijecaju u sredinu, to mi je generalno omiljeni sustav igre
  • Paggini
    54.1k
    Mišićev odlazak bi više značio u ovom trenutku nego Petkov i Pjacin. Ne znam kakvi su Villar i Ljubicic, ali znam kakav je Misic i takav metronom na terenu je zlata vrijedan, a najviše bi njegov odlazak osjetili.

Ne mislim da ga Ljubicic i Villar nece nadoknadit nekako, ali njegov osjećaj za igru je nevjerojatan i, strah me, nenadoknadiv na toj poziciji.
  • tp1997
    1.6k
    Ne mislim da ga Ljubicic i Villar nece nadoknadit nekako, ali njegov osjećaj za igru je nevjerojatan i, strah me, nenadoknadiv na toj poziciji.Paggini

S ovime se apsolutno slažem.

Volio bih uskoro čuti nekakvu potvrdu da Mišić ostaje u klubu (koliko god ga i sam nekada kritizirao zbog manjkavosti u obrambenoj igri; sad ćemo hvala Bogu imati takav roster da se to može pokriti)
  • mlkaskic
    179
    Znamo svi koliko je Mišić važan, ali mislim da ako pravimo potpuni remont, onda će i on otići. Samo nagađam, ali mislim da ne želi ostati kad svi njegovi "prijatelji" odu.
  • scooniepenn
    4.8k
    Ne razumijem zasto bi remont znacio da se sve sto postoji mijenja. Ionako trenutno od lanjske ekipe imamo samo Stojkea, Galesica, RPG-a i i Miska u idealnih 11. Mislim da je 6 novih igraca u polju i vise nego dosta i ne zelim niti pomisljati sto bi znacilo da i bez naseg najbitnijeg igraca ostanemo. Sto je previse, previse je te se iskreno nadam da nam Misko postaje kapetan te da preuzima kljuceve ekipe.
  • ToTo96
    32
    kad se mete , onda se mete do kraja ili nemoras ni poceti, a za uigravanje sluze prijateljske tekme, taman da vidimo na cemu smo i gdje bi se trebali zakrpati, sreca pa imamo vremena za pojacanja i za vrijeme priprema u sloveniji, Bobane gazi sve! tko zna sta se kuha jos u pozadini, a da mi neznamo
  • Paggini
    54.1k

Pa mislim da je upravo to Bobanov plan, dati Misicu kljuc u ruke, bolji ugovor, vezati ga jos par godina. A sad, jel se Misicu to da je druga prica
  • Zagi
    10.2k
    kad se mete , onda se mete do kraja ili nemoras ni poceti,ToTo96

Da ali se mete prašina i smeće oko stola, ne baca se stol kroz balkonska vrata.
    Osim ak nije dotrajao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.