• Rama86
    339
    Dinamo zapratio Villara na Instagramu :cool:
  • Slepicka
    56
    tko je onda od sigurnih ostao za objavu?
    Vidovic, Villar, Vinlof, Goda?

Beljo, Valincic, Barisic, Radeljic, Erlic se pregovara

Ivanusec bi lego ko kec na desetku

znaci Stojkovic ce po svemu sudeci poceti kao lijevo krilo koje ubada u sredinu, a Vinlof se prikljucivati gore sa ubacajima u 16m? nece se ici na klasicno krilo, a Stojke na 10ku?
  • Paggini
    54k
    isto meni nije jasno do koje razine ide vrijeđanje legendi kluba kako bi neki dokazali da je raskid njihovog ugovora na našu štetu 100% dobar potez, to isto ponavljaju jedni te isti.Izet Hajrović

A mislim, nisu te naše legende nepogrešivi bastioni dobrote, poštenja i morala. Ljudi su kao i mi, sa svim falungama i željama. Meni je Petko legenda i vjecno ce biti (osim ako navuce dres tovara), ali legitimno se pitati o menadzerskim igricama da se izvuče još malo para od Dinama.

Mislim, Tarzan laje vec mjesecima da Petko ide, sigurno u to vrijeme i traži klubove van dogovora s Dinamom (na što ima i pravo), ali onda mi je malo ljigavo kad zna da ima spreman idući klub i ugovore isforsirati raskid ugovora i uzeti još koju pinkicu od Dinama. Neću u tu priču uvlačiti Brunu, ali nije ni on blesav, jel.

Sve skupa mi je to dosta gorko. Ne ulazim u to jel Petko zaslužio ili ne, ne ulazim u to tko mu je dao taj ugovor, ništa od toga - imao je on pravo na tih 600k, ali ne sviđa mi se taj način kao navijaču kluba.
  • Paggini
    54k
    VinlofSlepicka

Nije siguran brijem, ali poprilično je siguran

Barišić, Erlic se pregovaraSlepicka

Sumnjam, pogotovo za Erlića sumnjam

Ivanusec bi lego ko kec na desetkuSlepicka

To se neće dogoditi
  • Tvrdica McTvrdi
    492
    Super mi je kako su nam zadnje 2 godine napravile toliki PTSP da nismo uvjereni da su igrači potpisani dok klub ne objavi službeno iako znamo da su tu.
  • Droljo
    17.1k
    Jel treći put moram lijepiti sliku tomasova sa dresom u plavom salonu :lol:
  • Slepicka
    56
    i zaboravih Ljubicica, dok nije sluzbeno jebes intervju u SN-u :)
  • Infinity
    18.7k
    Naravno da ih nije odmah nasao, ali netko tko je s nase strane vrsio pregovore vjerojatno nije znao da oni imaju opciju, pa se iskrcala velika lova za raskid. To cak nije ni nuzno, mozda su oni trazili isplatu punog ugovora, pa pristali na dio kad su znali da imaju novu opciju. Ako je Dinamu bilo u interesu da se rijesi Petkovica, mozda je tih 600.000 jednostavno bilo prihvatljivo.

Ja koji sam na Zoni tu od prvih dana, meni je smijesno koliko se danas na Zoni pokusava ustedjeti svaki cent. Kad je Zona pocela s radom, dugi niz vremena je vrijedila ona 'boli nas k*, to je posao tete u racunovodstvu. Danas ovdje imamo stotine teta u racunovodstvu.
  • Niko1986
    1.9k
    Trebao bi Vidović uskoro biti objavljen, bojim se reći točnu satnicu da me zločesti Paggini ne bana.
  • Tvrdica McTvrdi
    492
    A reci otprilike da stigne u gym na vrijeme
  • Zagreb1992
    2.4k

Možda je u gymu :D
  • Droljo
    17.1k
    meni je smijesno koliko se danas na Zoni pokusava ustedjeti svaki centInfinity

Možda što je klub 'naš' sada? Ili sam opet nešto krivo shvatio?
  • Dzgšb
    1.6k
    Brat Polovanec postao Kim Jong Un najjačeg foruma :lol:
  • Ludovic IX
    8.8k
    i livaju kako ljubi najljepsi grb
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.