• rokikaciga
    2.2k
    I Milanov je zmrdan
  • Droljo
    17.2k
    Svi su zmrdani :lol:
  • Jay
    1.8k

Ovo je legendarno.
    Čudi me samo što ne piše Hadjuk, stvarno je napredovala ta tehnologija
  • Jaro
    10.4k
    Koliko sam shvatio iz ovih nekoliko recenica udruga im je samo otpisala tu obvezu. A tu obvezu Hajduk ne isplacuje novcano udruzi nego tako sto se jednog dana ta obveza pretvara u udjele u vlasnistvu, odnosno dionice kluba.NitkoBitan

Ovo sam ja shvatio, samo sto postoji jedna nelogicnost ovdje - oni su "novac posudjivali" Hajduku, a dionice bi dobili od vlasnika - a to je grad kaj ne? Zar kod kupoprodaje nebi trebao platiti prodavacu, a ne objektu kupovine?
    Ugl - s LJPV - ce i to muljanje podic na razinu vise - \o/
  • Pacho
    1.6k
    Mislim da ce ovo zapravo biti sjajno za nas iako ce, naravno, biti iritantno kad pod rupicastim smecem krenu kmecati jos jace (ukoliko je to uopce moguce). Nama je sad lice kluba Boban koji je, usudio bi se reci, univerzalno cijenjen/obozavan i kojem cak ni tovarski degenerici ne mogu naci zamjerku. Mislim da ce njihovo standardno trovanje i pljuvanje po Dinamu javnost lako moguce percipirati kao da mafijasko govno pljuje po legendi hrvatskog nogometa i opcenito izvanrednoj osobi.
  • Tvrdica McTvrdi
    531
    Što se tiče neke opće, a poglavito medijske javnosti, oni su uvijek na njihovoj strani i s tim vjetrenjačama se ne vrijedi borit. Miljenici bili miljenici će ostat, što god i mi i oni napravili. Isto tako i za 100 godina da mi u međuvremenu uzmemo 10 Ligi prvaka će vrtit priču "da, ali na kakvim temeljima ste počeli, Vrsaljko je igrao rukom 2010." Ne treba se oko tog uzrujavat, samo redovito ponavljat neke stvari da se ne bi povijest okrenula čime su ljudi itekako skloni.
  • Pacho
    1.6k

Po meni se itekako vrijedi protiv toga boriti.
  • Tvrdica McTvrdi
    531
    Vrijedi uvijek spominjati, ali ne treba si razbijati glavu zašto Mojmira, Index, 24, Šapit i HRT i AP nisu na našoj strani, ne će nikada ni biti.
  • Nogo
    7.4k
    Lako je moguće da tu velikim vijestima s Poljuda ne bude kraj. Kako doznajemo, Vučevićev pomoćnik bi trebao biti, ni manje ni više, nego - Ivan Rakitić! To opet za sobom vuče samo jedan zaključak, a o kojemu su Sportske novosti nedavno ekskluzivno pisale, a taj je da Rakitić prestaje s profesionalnom igračkom karijerom!

/sportske
  • Filip85
    235
    Miljenici bili miljenici će ostat, što god i mi i oni napravili.Tvrdica McTvrdi

Kada jednog dana hrvatski mediji budu i sadržajno hrvatski a ne propagandisti srpskog sveta onda će se drugačije pisati i o Dinamu.
  • NORTE
    16.5k
    Lako je moguće da tu velikim vijestima s Poljuda ne bude kraj. Kako doznajemo, Vučevićev pomoćnik bi trebao biti, ni manje ni više, nego - Ivan Rakitić! To opet za sobom vuče samo jedan zaključak, a o kojemu su Sportske novosti nedavno ekskluzivno pisale, a taj je da Rakitić prestaje s profesionalnom igračkom karijerom!

/sportske
    Nogo

Znači kmečanje o zavjeri protiv jnk pravednik ide na još višu razinu.

Novi stari nadzornik možda opet pozajmi od zg podzemlja da hajdug ima za osnovne potrebe.
  • Str1nger Bell
    2.3k
    Jel zna netko kolko je Hajduk dobio love od Fiorentine za Džeku ?
  • don
    13.7k
    kad je na kraju ždrijeb za LP i konferencijsku?

za hnl je ujutro valjda.
  • Ivdzo11
    7.1k
    Nema nasih klubova u prvom pretkolu, pa ja onda u srijedu zdrijeb za drugo pretkolo
  • Jurki
    17.9k
    kašetu brokava i liter jogurta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.