• VolimDinamoOo
    17
    Evo i "Marca" piše o tom transferu, kaže da je bio kljucni igrac Granade.

S obzirom da je Ljubicic bio ako ne kljucni igrac, onda bar u 3 najbitnija igraca Kölna, mislim da cemo imat slatke brige u toj sredini, a prijelazni rok jos nije sluzbeno ni poceo.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Ne razumijem zašto smo doveli tog veznjaka Španjolca i platili toliku odštetu (ako je iznos točan). Vjerujem da Boban ima neki plan s njim, moguće da će netko od veznih otići.Mr Anderson

Pa širina kadra.
    Nećemo početi sezonu s 3 vezna.
  • plavi72
    1.5k
    Mišić ove sezone ima 25 nastupa 0 golova 1 asistenciju...koliko god ga mi hvalili njegova statistika je jedan od razloga broja osvojenih bodova ove neuspješne sezone i baš mi je drago da ih Zvone spušta na zemlju jer nitko nije odigrao sezonu(a baš su dobro plaćeni)da ima pravo tražiti više ugovore,a ne će gospoda da korigira buduće...a puna usta Dinama kad se rastaju,a voli li ga itko kad se produžuju ugovori?
    Smješna mi je statistika veznjaka iz Španjolske kao i Kangina kad je dolazio,ali volio bih,naravno da grješim !
  • Mr Anderson
    12.1k
    Nećemo početi sezonu s 3 vezna.Mali Zeus

Mišić, Soldo, Stojković, Kačavenda, Mudražija, Vidović, Ljubičić, Villar...neko će morati otići...kad će svi igrati? Automatski dolazi do nezadovoljstva u svlačionici.
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Sto se cudite,ako hocemo igrati i Europu konkurentno treba nam iskustva i sirina. Vidovic,Stojkovic i ostali mladi trebaju starije i iskusnije igrace uz sebe zato sto jos uvijek osciliraju i svakako ce imati epizode gdje ih se treba staviti na klupu radi lose forme.
  • bongo
    1.1k
    Komentari na zoni su čudo.

Ako ne dovodimo igrače ne valja jer ko će igrat kroz sezonu kad dođu kartoni i ozljede, europski ritam od dvije tekme tjedno...

Ako pak dovodimo igrače opet nije dobro jer di će svi igrati :sweat:
  • plavi72
    1.5k
    Puno nas ide ozlijeđeno,nenaspavano,mamurno nemotivirano... na naše poslove pa ih odradimo kako treba,to tražimo i od igrača,a prošle sezone to nismo dobili,umorila ih Europa,nemaju motiva... !
  • Mali Zeus
    17.6k
    Mišić, Soldo, Stojković, Kačavenda, Mudražija, Vidović, Ljubičić, Villar...neko će morati otići...kad će svi igrati? Automatski dolazi do nezadovoljstva u svlačionici.Mr Anderson

Zašto brojiš Stojkovića, Vidovića i Mudražiju tu uopće kad oni igraju na ofenzivnim pozicijama?
  • Blueshadow86
    3.6k
    Lijepo ovo za sada ide. Prosto ne mogu vjerovati kako se trenutno odrađuju poslovi, i to oba smjera. Neka me netko uštipne da je ovo realnost :smile:

Kakvo je Marić zlo bio, to se pokazuje svakim novim danom. Ne ponovilo se više nikada.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Dovodi se kapitalac, al nije dobro.

Što će nam on?

Kad se dovodi netko drugi onda zašto taj ako nije kapitalac.
  • Mr Anderson
    12.1k
    Zašto brojiš Vidovića i Mudražiju tu uopće kad oni igraju na ofenzivnim pozicijama?Mali Zeus

Kojim? Misliš da će Vidović igrati krilo? Koliko znam, igrati ćemo 4-3-3.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Kojim? Misliš da će Vidović igrati krilo? Koliko znam, igrati ćemo 4-3-3.Mr Anderson

Pa sigurno neće igrati centralnog ili def veznog.
  • Mr Anderson
    12.1k
    Dovodi se kapitalac, al nije dobro.

Što će nam on?
    Mali Zeus

Tko je kapitalac?
  • BBB Mataa998
    2.5k

Ademi,Moro,Djira,Franjic,Sunjic,Olmo,Majer,Gojak
    Dinamo 2019.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Tko je kapitalac?Mr Anderson

Pa ovaj Španjolac mi se čini kapitalac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.