• Ivdzo11
    7.1k
    Granada transferira veznjaka za tri milijuna eura, dvostruko više nego prije dvije godine, i zadržava 15% buduće prodaje.

Nesto mi je ovo puno, ali eto vidjeti cemo sutra
  • rokikaciga
    2.1k
    premalo sna, nedovoljno kisika u mozgu pa zato ovako lose odluke. Nemam komentara
  • Ritam Ulice
    730
    mozda ostaje do kasno zato sto i dolazi kasno?? Zvone prevara teska.
  • Facke
    6.2k
    Ljudi moji Gonzalo Villar ima 76 utakmica odigrana za Granadu , 64 utakmice za Romu, 39 za Elche, 26 za Getafe , 16 za Sampdoriju + jos za B ekipu Valencije 32 utakmice.
    Ima preko 100 nastupa u Seria A/La Lige i 15 utakmica odograna eu Europske Lige. To je za nas i za nasu ligu ogromne pojacanje. Pravi kapitalec. Iskusen i u najbolsim godinama. Kak tu morete najti nekaj negativnoga mene nije jasne. Za nas je te avion od igraca. Igral je za jakse klubove od Dejana Ljubicica.

Taj transfer me podseca kad sme znali potpisati igraca poput Cufrea ili Tonela. Svida mi se smer Bobana.
  • Peškaman
    7.2k
    Nevjerujem dok ne vidim predstavljanje, našim novinarima ne treba vjerovati da napišu da će ujutro izać' Sunce.
    Desno Ljubičić,lijevo Villar - iskusni igrači u najboljim godinama, lijepo zvuči.
  • Dzoni
    1.4k

Super golman, ali mislim da je rekao da bi u HNL-u samo Rijeku
  • NitkoBitan
    27.2k
    Solidan stoper (ne daj Boze Radeljic), Beljo i tamnoputo! lijevo krilo (dajte nam kapitalca) i ja prezadovoljan. Desno Lisica i kao back up moze Spikadona. Ne znam kaj vise mozemo ocekivati u sezoni u kojoj igramo EL.

Idemo delati! :love:
  • Jurki
    17.8k
    trosi bezveze sfruju. Prevarant i blefer.. vratite Marica slipci, jer je Maric produzil ugovor Petkovicu, a ova prevara ga je izbacila iz kluba ko zadnje pseto.
  • Nogo
    7.2k
    Gonzalo Villar, španjolski vezni vezni nogometaš, napustio je Granada CF i potpisao četverogodišnji ugovor s GNK Dinamo Zagreb, prema informacijama koje je potvrdio 101TV Granada. Transfer je dogovoren za iznos od tri milijuna eura, što je dvostruko više od iznosa koji je Granada platila za Villarov dolazak iz Rome u ljeto 2023. godine.

Meni su malo ove cifre čudne ali budemo vidjeli.
  • Zagi
    10.2k
    Imamo kakve konkretne brojke, voli li trčat?
  • Beowulf112
    375
    Villar za 3 milje je promasaj...radije da smo udicu bacili na perspektivnog brazilca/argentinca..bar bi imali puno bolju mogucnost resalea
  • hb1
    119
    Dosta brutalnih komentara od navijaca na Rominom videu na yt u vezi Villar-a od prije 4 god, zanimljivo.
  • don
    13.6k
    voli li trčat?Zagi

sutra će zona bojna nać manu, ne brini.

svaki milijun za njega je dobar posa.
  • Žan
    596
    Citam komentare ispod zadnje njegove objave, "izdajice" i "nemoj nas napustit". Zakljucak je jasan, bio je nositelj njihove igre,nisam ga nikada gledao ali ovo mi je dovoljno za pocetak. Jedan je Zvonimir Boban !
  • Jos-Optimus
    6k
    javi ako imaš upaljač, ja ti dofuram benzina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.