• Teofil Kateran
    2.7k
    Znači po ovome se nazire da će za desetku vjerojatno konkurirati Vidović i Mudražija, Stojković će nadam se na lijevo krilo, a iza Vidovića i Mudražije se za dvije pozicije bore Mišić, Ljubičić, Kačavenda, Villar i Soldo.

Možda nisu svi očekivali veznjaka, ili barem ne ovakav tip veznjaka, ali meni ovakav roster što se tiče veznog reda zvuči odlično.
  • badjibadara
    5.4k
    Kakav samar kvazinovinarima & "insajderima" :lol:

Ovakve poslove volim, u tisini, da nisu meksicka sapunica, bez previse natezanja.
  • E46
    1.4k
    iskreno mislim da je Miro napisao GV al smo svi mislili da se radi o Vidovicu.
  • nemapredaje
    5.4k

to što nije igrao u finalu, ne znači da nije osvajač

Aj prestani gnojit više
  • criticus
    4k
    Tko je objavio ovo za Mišića? Jel to nešto pouzdano ili naklapanja?
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Meni sto se kod njega svidja je i sto je ošyer ,pravi momcadski igrac koji ne libi opalit po nogama kad treba i popit zuti karton , treba ovoj momcadi ratnika ,dosta je bilo malokrvnosti i pickastih igara. Svidja mi se kako se gradi nova Dinamova momcad
  • DiddyGuela
    3.6k
    Palac gore za ovaj transfer.

Igrac sa bogatim iskustvom, prosao mlađe uzraste reprezentacije Španjolske, cak i debitirao za seniorsku repku. Na klupskom nivou također vrlo dobro iskustvo Serie A i La Lige. U najboljim je godinama, iznenađujuce BEZ povijesti ozbiljnijih ozljeda.

Vrijeme ce pokazati naravno...ali djeluje obecavajuce.
  • Shkera
    203
    Malo sam proguglao i našao jednu analizu dok je imao 23 godine i bio u Romi.

https://breakingthelines.com/player-analysis/gonzalo-villar-as-romas-professor-oozing-class/?utm_source=perplexity

Dosta je opširna pa za one koji bi samo natuknice ukratko:
    Defenzivno nije božanski iako je bolji nego ofenzivno, ali zapravo je najjači u zadržavanju lopte i otvaranju igre na bok što bi krila onda trebala koristiti.
    Koliko je i je li od tada napredovao ne znam, ali vjerujem da ce biti dobra akvizicija.

Nadimak mu je bio profesor, vuče na Modrića :wink:
  • Doktor Kunić
    5k
    Točno sam siguran da neko plaća ovog fakina da jede govna po zoni. Mrš
  • Jaki991
    299
    Po ovome sa jutuba se cini dosta slican profil Ljubicicu, dosta dobar transfer
  • criticus
    4k
    iskreno mislim da je Miro napisao GV al smo svi mislili da se radi o Vidovicu.E46

Nije, on je pisao double MV za valinčića i Vinlofa pretpostavljam.
  • Orc123
    12k
    Hjebate, pa ovog se sjecam iz Rome..! Paklen igrac, odakle su njega izvadili, svaka cast! Inace Olivaroja i ne šmekam bas ali odlicna usporedba s Pedrijem. Nogometni IQ mu je strasan!

Btw. Ako Misic zeli otici nek ide....jbg, nekad treba zatvoriti list i okrenuti novi......amo ostane super ako ne, ne.
    Stojke kapetan!
  • Jurki
    17.8k
    Jebote, koga je to Dinamo trebao dovesti da neki konačno pohvale nešto?Sibirski plavac

Hakimi, Donnaruma, De Bruyne, Gvardiol, Kvaratskelia.

Mozda ni tad nebi bilo dobro..
  • fakin
    877
    hahahah šta ja sve neću ovdje pročitati, ovo je nevjerojatno kakve teorije smišljaju neki.

ja se brinem o Dinamu i jedino me to zanima. većina ljudi ovdje koga god dovede sad nova uprava smatraju ga bogom i vrhunskim pojačanjem. ne znam odakle vam takav optimizam, ali dobro, ako ne krene dobro sezona isti ti ljudi će pljuvati po istim tim igračima koje sad uzdižu u nebo bez ikakvog realnog razloga.
  • ElDorado
    4.3k
    Iskreno nakon Villara svejedno mi je hoce Miske ostat ili ne. Možda je i bolje da ode. Imam osjecaj da ni on nije spreman vise na maksimalni napor i angazman s novim trenerom i novom koncepcijom.
    I dajte vise pojedinci prestanite s tim negativnostima. Na to se trose besmislene rasprave. Samo pozitiva!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.