• Time
    1.6k
    U najboljim godinama, iskustvo igranja u najjacim ligama, fakultetski obrazovan,vidim na Instagramu da je vjernik(možda ga Paggini sutra sretne u crkvi pa se zajedno pomole za fakina)...ovaj momak je odličan...bas Kapitalac
  • Pacho
    11.8k
    Cuo sam se s frendom iz Rima koji je pogledao valjda svaku utakmicu Rome u zadnjih 25 godina. Kaze da je ovaj vrhunski igrac.

Edit: kaze da je stil igraca kakve Luis Enrique obozava.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Samo da dođe doma iz teretane pa ide analiza.Nogo

Šta svi na zoni u teretani nešto, ništa, od sutra se vraćam i ja u gym!
  • tigric
    1k
    Odšteta iznosi između 2,5 i 3,5 milijuna eura
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Neki ovdje su valjda očekivali da u najmanju ruku dovedemo Fabiana Ruiza ili Vitinhu?

Ja sam zadovoljan da je konačno neki igrač doveden bez ikakve medijske pompe i spominjanja (i ja sam iskreno za ovog lika čuo tek večeras kad sam pročitao članak od SN). A i neki valjda imaju loša sjećanja radi Oliverasa pa misle da je svaki espanol kojeg Dinamo dovede neki slični lik. Villar ima preko 60 nastupa u Seriji A i La ligi te 10ak nastupa za Španjolsku u21, možda i najjaču u21 reprezentaciju već godinama, ako ne i ikad.

Nismo uzeli nijedan trofej, nema para ovog ljeta od LP, a evo ipak dovodimo igrače sa iskustvima liga petica (Ljubičić, Villar) te potentne mlade igrače koji su također izašli iz škole europskih velikana (Vidović, Vinlof). Možda i Beljo dođe.

Jebote, koga je to Dinamo trebao dovesti da neki konačno pohvale nešto? :cry:
  • Nogo
    9.4k

Jeftinija je struja i članarina poslije 22h u gymu.
  • dinamo vitez
    708
    Sviđa mi se što piše da je zastupnik 'familien', znači da nema nikakvih menadžerskih igrarija kao što (neuspješno) pokušavaju mediji podbaciti Bobanu s recimo Godom.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Znači po ovome se nazire da će za desetku vjerojatno konkurirati Vidović i Mudražija, Stojković će nadam se na lijevo krilo, a iza Vidovića i Mudražije se za dvije pozicije bore Mišić, Ljubičić, Kačavenda, Villar i Soldo.

Možda nisu svi očekivali veznjaka, ili barem ne ovakav tip veznjaka, ali meni ovakav roster što se tiče veznog reda zvuči odlično.
  • badjibadara
    8.1k
    Kakav samar kvazinovinarima & "insajderima" :lol:

Ovakve poslove volim, u tisini, da nisu meksicka sapunica, bez previse natezanja.
  • E46
    2k
    iskreno mislim da je Miro napisao GV al smo svi mislili da se radi o Vidovicu.
  • nemapredaje
    6.6k

to što nije igrao u finalu, ne znači da nije osvajač

Aj prestani gnojit više
  • criticus
    5.4k
    Tko je objavio ovo za Mišića? Jel to nešto pouzdano ili naklapanja?
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Meni sto se kod njega svidja je i sto je ošyer ,pravi momcadski igrac koji ne libi opalit po nogama kad treba i popit zuti karton , treba ovoj momcadi ratnika ,dosta je bilo malokrvnosti i pickastih igara. Svidja mi se kako se gradi nova Dinamova momcad
  • DiddyGuela
    4.9k
    Palac gore za ovaj transfer.

Igrac sa bogatim iskustvom, prosao mlađe uzraste reprezentacije Španjolske, cak i debitirao za seniorsku repku. Na klupskom nivou također vrlo dobro iskustvo Serie A i La Lige. U najboljim je godinama, iznenađujuce BEZ povijesti ozbiljnijih ozljeda.

Vrijeme ce pokazati naravno...ali djeluje obecavajuce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.