• Ivdzo11
    7k
    barisic iz Lyona,Time

Koliko sam cuo da ce Lyon produžiti ugovor sa njim....
  • rokikaciga
    2.1k
    Vratite Šunjića :love:
  • Time
    1.3k

Nisam to ispratio,steta ako je istina
  • Jos-Optimus
    6k
    Mislim da smo mirni na zadnjem veznom, pa sad imamo dosta igrača koji se tu mogu izrotirati
  • Zagi
    10.2k
    Titraoui iz alžirske lige, prema sofascoreu ima jako dobru sezonu u belgiji, ovdje nije prošao lječnički ako se ne varam,Goncalo Santos

Da, taj. Očito je to netko blokirao tada. Slab rikverc vjerojatno.
    No da, poanta je da ima takvih igrača dosta.
    sumnjam da će trenutna struka posegnuti za tako egzotičnim igračima.Goncalo Santos
    Možda no ne vjerujem da je trenutnoj struci putovnica bitnija od kvalitete.
  • Omake
    9.4k
    Lyon ima opciju produžiti ugovor s Barišićem na još dvije godine po TM.
  • scooniepenn
    4.8k

Malo sam prestar da bih navijacki forum gledao u kontekstu pobjeda, tako da tvoju opservaciju necu niti komentirati, jer je infantilna. Pitao sam te koje su mu to karakteristike za lijevo krilo osim lijeve noge. Ima 2.5 uspjesnih driblinga u prosjeku sto je OK, ali to ga zasigurno ne kvalificira za Dinamovo krilo. Nadam se da moze biti bolji od Cordobe ili Spike, ali to je u ovom trenutku jako upitno. Sukus svega je da ako se vec daje prilika Lisici manje vise iskljucivo kao potencijalu, a ne igracu koji je izdominirao ligom kao recimo Stojkovic kad je dolazio, onda je moje misljenje kako si Dinamo ne moze priustiti na istoj poziciji imati 2 igraca koji dolaze iskljucivo kao potencijali.
  • E46
    1.4k
    ajmo ovako. Radeljic da se ne lazemo nije za prvih 11 Dinama u rotaciji moze, ali Maxime nije ni za rotaciju, eto to ti je razlika između njih dvojice, barem u mojim očima.
  • Droljo
    16.9k
    Mislim da smo mirni na zadnjem veznom, pa sad imamo dosta igrača koji se tu mogu izrotiratiJos-Optimus

Radije bih ja da imamo bar jednu pravu šesticu u rosteru ali kita, nejde. Nek nam opet miško prdne na par mjeseci i nigdje smo.
  • Jos-Optimus
    6k
    aaa, pa imamo Ljubičića koji to odigra bez problema
  • Pacho
    1.5k

Pa moze. Kao gost u nasem dresu.
  • Time
    1.3k

Pavic ce ici na pripreme? Dokle je stigao sa oporavkom?
  • Paggini
    53.4k
    Kad smo kod šestice, imamo Mišića, koji se kreće i ponaša kao osmica i Pavića, za kojeg ne znamo u kakvom će se stanju vratiti. Svakako bih to podebljao dodatno.

Ljubicic je osmica, Kacavenda je osmica, Bulat je osmica, Soldo je osmica. Svi oni tehnički mogu igrati na šestici, ali jel to to?
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Nama treba neki pravi dirigent u vezi na šestici, netko poput MAESTRA! :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.