• dd29
    727

Pa galešić i mmaee su jaki na klupi, pogotovo marokanac, to mu je glavni forte
    A i radeljić je jak na lopti
    U biti samo ktc nije on trenutnih stopera, on je jedini 'fizikalac'
  • Izet Hajrović
    5.5k
    gledao sam highlightse u kojima su istaknute samo vrline, a utakmice nitko od nas nije gledao, svaka čast ako je netko čuo za njega prije nego se spominjao u kontekstu Dinama. Preostaje nam stvoriti sliku na temelju statistike i higlightsa ili se može stvoriti slika na temelju toga što je Bayerniv igrač i što ga eto nepogrešivi Boban dovodi.
  • Jurki
    17.8k
    po čemu je Vinlof najbolji bek austrijske ligeIzet Hajrović

Ja ga nisam izabral.. vec po Sky Sportu.. valjda ti ljudi koji prate taj jebeni nogomet nisu izvlacili papirice.. pa kojega se izvuce. Vec po nekim parametrima po kojim se procjenjuje igrace.

Kako Franjić nije "istisnuo" RPG-a s lijevog beka ako je igrao lijevog beka, a RPG desno?Izet Hajrović

Dovoljan mi je dokaz da Franjic nebu igral za Dinamo, a RPG bude u novoj sezoni.
    Nema hejta prema Franjicu, decko je nas brat sa tribine, fajter, ali nije bek. A nama treba bek.. a ne novi "Ljubicic" koji bu to pokrpal.
    Po tome bi mogli i Roberta Ljubicica svrstati pod top bekove jer je protiv Chelsea odigral jebacki utakmicu..
  • Izet Hajrović
    5.5k
    nisu na Sofi, ali se koriste drugi statistički alati, nije sigurno Boban eto tako iz dosade okrenuo utakmicu Austrie pa ga tamo zamijetio. Agenti, ovo ono, statistika se itekako primjenjuje u modernom nogometu, klubovi poput Brentforda i Midtyilanda žive od statistike. Izvlačila se ovdje statistika i za Kangu pa mnogi koji sad ovdje brane Bobanove poteze nisu stali u obranu Kange i rekli kako je smiješno prosuđivati na temelju statistike.
  • Mlađi referent
    13.1k
    Glede Vinloefa, sigurno nije najbolji bek austrijske lige, to je naravno glupost. Ali isto tako sigurno JE prepoznat kao dobar bek, ne samo od SkySporta nego i od struke Bayerna koja mu je dala debi nakon što je rastao kroz mlađe uzraste pa i Šveđana gdje je došao do klupe A repke, a onda i struke Austrije Beč gdje je bio standardan.

Recimo, profilno, gotovo da nema razlike između Hickeyeve sezone u Bologni pa je on to ljeto prešao u Brentford za 15 milijuna eura ili Gutierrezove 22/23 u Gironi, a on danas vrijedi 20 milijuna eura.
    Razumijem da mnogi ne vole takve bekove, ali su profilno izrazito korisni za određene stilove nogometa. Konkretno, Vinloef će morat podić svoju defanzivu da ne bude meko tkivo, ali ako to napravi, profilno je takav tip da će se sigurno moći smjestit u neku ritmičnu ekipu liga petice. Jednostavno, progresija i mogućnost preskakanja igrača na liniji su cijenjeni. Ako ga propustimo ovo ljeto, uz pravilan razvoj, on je onda nedostižan za nas.

Što se tiče napadača - Belju smatram najboljim od svih za koje se vežemo. Njemu vjerujem da ide na 15+ golova u HNL-u, a s druge strane je dovoljno kombinatoran da ne prati igru pogledom i trčkara za loptom bez pretjeranog smisla.
  • Droljo
    16.9k
    Opet se radeljić spominje. Pa ja ću poludit! Eto im koski i marešić u istri koji su mlađi i bolji, potentniji i jeftiniji kad već ne vide dalje od rijeke ili pule.
  • OsamŠest
    5.5k
    nepogrešivi BobanIzet Hajrović

Aha, shvatio sam. Dobio sam kaj sam htio.
  • NORTE
    16.4k
    Dinamo u ovom prijelaznom roku želi dovesti i barem jednog stopera (vjerojatno i dva ako Kevin Theophile-Catherine ne produži ugovor). Prva je meta "modrih" stasiti Stjepan Radeljić (27). On želi u Maksimir.

Boban radi i na dovođenju napadača.

Boban na svakoj poziciji želi imati barem dva kvalitetna rješenja.

Kako sad ovo, čitam posvuda da se raspadamo i da nismo favoriti za titulu. :fear:
  • rioda
    8.7k
    Pa galešić i mmaee su jaki na klupi, pogotovo marokanac, to mu je glavni fortedd29

Tu si u pravu :grin:
  • Odani Zgd
    583
    Nije problem što se spominje Radeljić,već cifra,tj cjelukupan iznos transfera oko njega....nadam se da nam ga Mišković ne bude opet zavukao lagano
  • Zagi
    10.2k
    Ako je Radeljić 2m , a Erlić npr 4m tu dileme nebi trebalo biti.
  • Jurki
    17.8k
    nepogrešivi Boban dovodi.Izet Hajrović

Boban nije nepogresiv.
    Ali je space shuttle za onog zalizanog vafla.
    Ocito, da smo dopeljali Beppe Marrotu i za njega bi rekel da je prevara i nepogresiv.
    Koga god da se dovede ili je premlad i nedokazan ili je ocvala zvijezda "koja da valja, nebi dosel u Dinamo".

U picku materinu, nemamo skauta, a na forumu - milijardu strucnjaka koji sve znaju. Ajde, javite se volonterski u klub i budite skauti.. nitko sretniji od mene ako dopeljate igraca koji bu neotkrivena jeftina "zvijer".

Edit: Zona Dinamo: klub je u kurcu, otjerali smo sve reprezentativce.
    Zona Dinamo: klub je u kurcu, ne valja reprezentativac Švedske
    Erlic - reprezentativac Hrvatske (tovarska panjcuga koja ne valja),

Izvlačila se ovdje statistika i za Kangu pa mnogi koji sad ovdje brane Bobanove potezeIzet Hajrović

U pizdu materinu.. kakve jebene veze imaju Boban i Kanga?
  • Jos-Optimus
    6k
    dobro je, majku mu ljubim, ponovio si svoje mišljenje 5 tisuća puta, cijela Zona zna da se ne slažeš
  • Blueshadow86
    3.5k
    Mi prodajemo svoje stopere za cca. 1,5 milijuna eura (Bernauer), a onda očekujete da za isti iznos dovodimo nekakve stoperčine. Haha, kako da ne.
  • Ivdzo11
    7k
    Unatoč toj činjenici, Damir Mišković, gazda Rijeke, ima velike apetite. Međutim, iz menadžerskih krugova uvjeravaju nas da Rijeka neće moći dobiti više od milijun i pol eura za spomenutog igrača. Radeljić, prema nekim informacijama, nema ništa protiv prelaska u Dinamo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.