• Sajla
    9.4k
    Dinamo će sigurno svaku sljedeću utakmicu igrati s namjerom da ju pobijedi, bez obzira radi li se o domaćem ili europskom protivniku. ali u poznatom domaćem okruženju možemo reći da su cilj titula prvaka i osvajanje kupa.
    previše je nepoznanica oko EL u ovom trenutku pa je normalan neodređen cilj "doći što dalje" - ne znamo još ni tko će nam biti protivnici. da netko iz kluba danas kaže da je prvi cilj biti u 24, složio bih se.
    nadao bih se da će biti bolje od toga, ali postavljanje nekakvih imperativa tipa polufinale i sl. u trenutku dok ne znamo ni s kojim igračima ćemo ući u to natjecanje ni kako će nam ispasti ždrijeb... nema smisla. nisam čuo da se netko u klubu odriče europskih ambicija zato što je fokus na domaćoj tituli.
  • znajdatevolimja
    367

Shvaćam što pričas, slažem se i ima smisla.

Ali ja nisam mislio na to da igrači neće ići na pobjedu, da klubu nije stalo do EL i slično, već pričam o stavovima forumaša i navijača o EL. Puno upisa je zadnjih tjedana bilo da nam je HNL bitniji.
  • Time
    1.3k

To je rekao u kontekstu pritiska koji je on imao zbog mamica tj sto ga se u Dinamu i dan danas gleda kroz mamica sto je potpuno krivo jer nema osobe u hr nogometu koja nije na neki suradivala sa bjeguncem.
  • Droljo
    16.9k
    Puno upisa je zadnjih tjedana bilo da nam je HNL bitniji.znajdatevolimja

Zato što je. U EL možemo samo koeficijent popraviti da nam bude lakše ući u lp nagodinu. Da bi napravili taj tvoj 'korak dalje' moramo svake godine biti prvaci i ući u lp te na taj način financijski rasti da možemo dovoditi bolje igrače koji će posljedično isporučiti bolji rezultat u europi.
  • znajdatevolimja
    367

Pošteno, ali se ne bih složio da je HNL bitniji. Ima puno stvari koje bismo dobili velikim rezultatom u EL, a koje nisu nužno novac.
  • Droljo
    16.9k

Hnl je preduvjet za europu i samim time je bitniji. :wink:
    Bili smo na par sekundi do prolaza grupe u kupu uefa (austrijski zločinac) a igrali smo ligu za bedaka istu sezonu. Pa nismo niti izašli u europu godinu poslije.
  • mlinchica
    3.2k
    On se sada tako osjeća pa i da ga netko pozove natrag (a vjerujem da neće), ne bi došao. Kao kaj nije došao kad ga je zvala Peras ili Antolić. Pričao je to ranije.
    Slušala sam ga na ovom novom inkubatoru, opet je ponovio da se ne bi vratio.
  • ElDorado
    4.3k
    Jurčić mi je čak i neki simpa lik gledano van konteksta. No frajer boluje od stockholmskog sindroma pa se lijepo, ak se ne varam, tri put vracao na tatin poziv i od toga sad ima PTSP kao. A ono kaj mi fakat na kua ide kaj sad takvi likovi pozivaju DP na odgovornost. Kaj nije tatu pozvao na odgovornost kad su nas tovarili razno razni u LP u njegovo doba. Sad se našao pravednik biti
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Marko Soldo će biti najbolje pojačanje od ovih koji su dosad predstavljeni
  • ElDorado
    4.3k
    ak se nauči točno dodavat
  • vlatkomarkovic
    1.6k

A mislim zato i jesu nepopularna mišljenja… Ja mislim da će eksplodirati jako…
  • Droljo
    16.9k
    To bi bilo sjajno ali bojim se da taj dečko nema kvalitetu za dinamo.
  • miro
    6.7k
    Špikić u prvih 11 sljedeće sezone :razz:
  • NKDZ86
    4.3k
    Bit će još veća borba nego prošle sezone...
  • Tvrdica McTvrdi
    479
    U pozitivnom ili negativnom smislu? Kao svi će imat još manje bodova ili će svi bit dobri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.