• Zagi
    10.1k
    A zamislite samo da dinamo 2 igra u trećem-četvrtom rangu i povučemo igrača u prvu momčad. Koje bi to tek razočarenje bilo...

B momčadi igraju u rangu koji im je po nacionalnim savezima propisan.
  • tp1997
    1.6k
    Problem je ako takve talente dovodis da ti budu prva opcijaEfes Pilsen

Problem je i ako ih dovodiš kao prvu rotaciju. Ako ovaj bude prva rotacija RPG-u, koja je to razlika od Oliverasa kao navodne rotacije na lijevom beku?

Velim, ako bude treća opcija i ode na posudbu super, ali s obzirom na priče da je Valinčić zapeo, ovo je ozbiljan downgrade u odnosu na Valinčića.
  • Nogo
    7.2k
    Glasina: Kačavenda -> Zrinjski
  • Crni86
    11.5k
    kao prvu rotacijutp1997

A kao sta da ga dovedemo? Pa necemo bas imat 3 opcije na svakoj poziciji. B momcadi nisu zazivjele, filjalu jos nemamo (za oboje treba vremena i pametnog odlucivanja).

Ak je mali taraba (ne onaj iz istre nego pravi), uvijek ktc moze uskocit kao zamjena za desnog beka. Oliveras je doveden za najvise gorucu poziciju u zadnjih 20 godina gdje nismo imali niti jednog igraca (imali smo ogiwaru ako njega bas zelis staviti u istu recenicu s rpg-om), paralela je jako losa.
  • Laugreano
    4.2k
    Ja sam bio razočaran kad smo Olma povukli. Sta lik iz druge lige ima radit u dinamu.
  • Zagi
    10.1k
    Još ne vjerujem da netko iz naše lige nije ovog dečka doveo:
    https://www.transfermarkt.com/noah-pesch/profil/spieler/696028
    Duplo bolja statistika od Pašalića, a valjda netko gleda naše under reprezentativne selekcije. Tamo je u svakom uzrastu najbolji igrač.
  • tp1997
    1.6k
    Samo mi je teško vjerovati da se na stranom tržištu ne može naći igrač razine Valinčića.

Prvi sam pisao da Bobanu treba dati vremena i povjerenja, no prema nekim odlukama sam skeptičan.
  • Omake
    9.4k
    Taman sam ovih dana statističke modele za različite uloge po pozicijama. Za napadače sam uzeo
    Fox in the box - napadač tipa Pipo Inzaghi, bitno samo da zabija, Targetman, Lažna 9, Kompletan napadač. Moderni Hybrid Fox i TM, i Petković model. Po ovim mojim modelima, Beljo ima iznadproječnu statistiku u svim tim ulogama, a najbolji je Targetman lige, i drugi po Petković modelu. Vinlof je blago iznad prosjeka kao Wing Back, 60 percentil. Nakracao samo Chatgpt raznim podatcima (koji ima pristup ukradenim podatcima s TM, čak ti i dadne 4 linka istih), i pitao projekciju njihovih vrijednosti, ako dođu u Dinamo, igraju standardno i napreduju. Procjena Beljine vrijednosti za 3 godine 10-12 mil, a Vinlof 8-15 mil.
  • Crni86
    11.5k
    sve je to rizik posla, al zato su ljudi u sportskom sektoru i placeni. Vjerojatno ima neka logika zasto se zele pretezito igraci s naseg podrucja pa tako onda i taj mali ima prednost pred nekim strancem koji je mozda nesto bolji. Slazes momcad, ne skup pojedinaca.

Ja mislim da je i normalno da smo svi malo u strahu od novog prijelaznog roka. S obzirom kaj smo sve prozivjeli u zadnjih 3,4 sezone to mi je sasvim logicno.
  • Patak
    3.5k
    A koliki nam je budžet za dolazak igrača ovo ljeto? Jer nakon odlazaka četiri reprezentativca (stalna ili povremena) mi moramo dovesti nekoliko ozbiljni igrača za prvih 11.
  • Krizy
    57.9k
    Téo Barišić je 77. igrač povezivan s Dinamom u 2025.
  • Slush
    929
    Sto ako DDB nije bomba koju je @Haza spominjao :cool:
  • Nolifer
    11.5k

A tko je onda ta bomba?
  • Slush
    929

Pa ne znam, mogu sanjati malo...
  • Nolifer
    11.5k

Ja se toplo nadam i RM u napadu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.