• Jay
    1.7k

sergio-ramos-doing-chefs-kiss-5gnkq3jznyxhcyod.gif
    Odlične vijesti, prati se Slaven i ove sezone
  • mrgud
    451
    Netko je napisao da je Boban prekrižio Mikića,sad je li došlo do preokreta tko će ga znati,bitno da Noa ostaje naš
  • OsamŠest
    5.5k
    Sve smo bliže Jagušiću..Noel

Čekali smo da Škegro kaže "da" za Mikića, pa ga sad @Doktor Kunić i ja puštamo.
  • JMastermind
    789
    Netko je napisao da je Boban prekrižio Mikića,sad je li došlo do preokreta tko će ga znati,bitno da Noa ostaje našmrgud

Netko je i rekao da je puklo s menadžerom, nešto mi se čini da je mali ipak odlučio poslušati glas razuma umjesto nekog tko gleda svoj interes više nego njegov...
  • miro
    6.7k
    meni je najzanimljivije vezano uz ovaj članak koliko je pozitivno intoniran po pitanju Dinama, zbilja sam pozitivno iznenađen
  • Izet Hajrović
    5.5k
    Slaven su napustili Lučić i Bosec, oba beka pa bi trebalo biti mjesta za Mikića i Šepića. Dobar potez je ta posudba u Slaven pod paskom navodno talentiranog Gregurine. Bit će zanimljivo pratiti Slaven ove sezone.
  • skener
    3.3k
    Teško mi je povjerovati da smo toliko glupi da mi njima posuđujemo igrače, a da istovremeno oni nas zaje oko Jagušića
  • don
    13.5k
    Dobar potezIzet Hajrović

IMG-1508.jpg
  • Ivdzo11
    7k
    Tesko da cemo ispucati 2 posudbe na ova dva igraca.... Po meni prije da ce jedan raskinuti pa da imamo neki buyback klauzulu ili tako nesto
  • Zagi
    10.1k
    Slaven nam je idealna sredina za ovaj tip suradnje.

Malom Noi istiće ugovor za 6 mj i pretpostavljam da će istekom(ili ovih dana) potpisati za Slaven. Nadam se da je već dogovoren buy-back jer to vrijeme razvijanja koje mi ove sezone baš i nebi plaćali, itekako košta.

Treba tu i Slaven biti fer kompenziran,a ipak mi se ne plaća 5m+, koliko će vjerujem za 12 mjeseci vrijediti.
  • Jurki
    17.8k
    Tesko da cemo ispucati 2 posudbe na ova dva igraca.... Po meni prije da ce jedan raskinutiIvdzo11

Zbog cega bi trebali i jednom raskinuti ugovor? Ove godine nebu milijardu igraca koje treba nekam sparkirati.
    Po tome su za sad trojica na posudbi Čavlina, Mikic i Šepić.
  • Zagi
    10.1k
    Po tome su za sad trojica na posudbi Čavlina, Mikic i Šepić.Jurki
    +Ante Sušak u Zrinji

Tek kreće kadroviranje.
  • Ivdzo11
    7k
    dobro nije to ništa lose, ako se napravi dobar deal, najbitnija stvar da pokazu da se moze na njih racunati u Dinamu...
  • Noel
    12.5k

@Doktor Kunić i ja sutra idemo na čevape u Šport u Utrine. Dolaze i Jagušić i Škegro na zadnje pregovore. Ali nemoj širit po forumu i inboxu iz Gemanijaka i Športskih vrebaju i špijuniraju..
  • Ludovic IX
    8.8k
    a ja ću tebi reci da nama vise vrijedi jedna sezona u hnlu za igrače na koje možda nagodinu računamo nego par stotina tisuća eura. Oni nama rade veću uslugu kako god to glupo zvucalo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.