• Peškaman
    7.2k

Može pokriti obadvije pozicije, otkad je došao mladi Posavac igra primarno desnog stopera.
  • sport
    4.8k
    opcija A-sjedim na tribini cijelu slijedeću godinu i zaradim 1.2m
    opcija B-pristajem na micanje klauzule i igram za 1.2m i pregovaram za novi ugovor
    opcija C-ne prihvaćam micanje klauzule,uzimam 600t otpremnine i tražim novi klub
    A mislio sam završiti karijeru u Dinamu.
  • Omake
    9.4k
    u ovom slučaju je u pravu. Od kadeta do seniora je igrao obje pozicije, u Želji je češće bio stoper i u mladim repkama BIH. U seniorima Širokog po potrebi oboje.
  • Common Sense
    1.1k
    A mislio sam završiti karijeru u Dinamu.

Nećeš mi vjerovati
    jer riječi su lažne
    a djela istinita
  • SAS1987
    17.7k
    Ne volim komentirati Dinamove igraće u negativnom kontekstu ali Pjaca, koji je sanjao da će završiti karijeru u Zagrebu nije prihvatio da mu se skine klauzula a u prošlosti je ispred Dinama odabrao Anderlechte, Empolije i slicne destinacije. Kužim Juventus, kužim tadašnji Schalke pa čak i Torino, ali stari moj Anderlecht ispred Dinama?
  • NORTE
    16.4k
    Pjaca, koji je sanjao da će završiti karijeru u Zagrebu nije prihvatio da mu se skine klauzulaSAS1987

Marko pričam ti priču Pjaca.
    Toliko voli dinamo da je otišao.
    Šmrc. :fear:
    Da je htio mogao je ostati. Do kraja karijere.
    Ispregovarati dugoročni ugovor sa smanjenjem plaće svaku sezonu, a povećanjem bonusa.
    Hvala i doviđenja.
  • SAS1987
    17.7k
    Marko pričam ti priču Pjaca.
    Toliko voli dinamo da je otišao.
    NORTE

Budimo ozbiljan forum :lol: Normalno, sportski je da igraći idu u Juventus, Inter i Leipzig ali kad te zove Anderlecht, Kocaelispor i Dinamo onda ne dvoumiš se, niti dvije sekunde :lol:
  • bluelions
    399
    Nevjerojatno.
    Toliko se vjeruje novinarima za svaki potencijalni transfer i svaka rekla kazala.
    Za Petkovica i Pjacu, ne razumijem šta se želi? Pa prvi nije htio prihvatiti ulogu za koju je plaćen. Dobio čovjek papire + odštetu. Potpisati će vjerojatno masovni ugovor sa turcima i izaći kao dupli financijski pobjednik.
    Šta njega briga ako se turcima ne sviđa njegov pristup i ponašanje. Imat će ugovor i to je to.

Pjaca nije htio skinuti klauzulu o automatskom produljenju ugovora. Nije nikada dobio novi/smanjeni ugovor kao što je potvrdio. Zašto nije pričao o toj klauzuli na IG nećemo vjerojatno nikada znati.

Boban je u kratkom roku nanjušio karcinome u klubu i rješava ih jedan po jedan.
    Prestanite se hvatati tim "legendama" i starim zaslugama. Hvala im, objava na netu, neki video i to je to. Legende u Dinamo ne postoje već godinama. Tko je zadnji prihvatio slabiji ugovor ili nešto u tom smislu da bi pomogao klubu? Ja se ne sjećam niti jednog. Dinamo odavno nema svog Tottija.
  • NORTE
    16.4k
    Tko je zadnji prihvatio slabiji ugovor ili nešto u tom smislu da bi pomogao klubu? Ja se ne sjećam niti jednog. Dinamo odavno nema svog Tottija.bluelions

Mislim da Ktc tu prednjači za smanjenje ugovora, a kvalitetom može i želi pomoći.
    Za tazliku od Ademija koji je nemoćan, a ima plaću kao neko ekstra pojačanje.
    U dinamu nema mjesta za stare Tottije koji oduzimaju mjesto mlađima i boljima.
    Ok, npr povratnik Modrić bi bio skroz druga dimenzija i to vjerojatno kratkoročno, ali njega dinamo ni ne zanima.
  • rokikaciga
    2k
    Dobro daj vise o Pjaci i Petkovicu...stvarno ima tema Bivsi igraci i treneri pa tamo drvite a ne ovdje...
  • Smotanihaker
    881
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/dva-dinamova-talenta-napustila-maksimir-evo-gdje-ide-dragulj-oko-kojeg-su-se-cijele-sezone-lomila-koplja-15594284

Mladi nogometaši Dinama, Noa Mikić (18) i Niko Šepić (19), danas su postigli dogovor o posudbi u Slaven Belupo, gdje će sljedeće sezone imati priliku skupljati prijeko potrebne seniorske minute. Iako još nisu poznati svi detalji dogovora između klubova – poput moguće otkupne klauzule ili financijske naknade – jasno je da će ova posudba koristiti svim stranama: dvojici perspektivnih braniča za razvoj, a klubu iz Koprivnice za dodatnu dubinu u obrani.
  • Pacho
    1.5k
    Koji je onda status Mikicevog ugovora? Mislio sam da mu istice na zimu, a ovdje pise da imaju visegodisnje.
  • DiddyGuela
    3.6k
    @rokikaciga Stavarno na ovom forumu na svakoj temi imas par likova koji napisu isti post vjerojatno 3x tokom dana.
  • sport
    4.8k
    Bude nas Lesi prosvjetlio kako samo on zna
  • Noel
    12.5k

Sve smo bliže Jagušiću..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.