• wolfgang14
    2.4k
    ako filipović fakat ode u Slaven, jel moguće da čavlina ostane kao drugi golman ili je već sve potpisano s lokomotivom?
  • JakovK6
    101
    s HNL pasnjakaEfes Pilsen

čovjek je bio kapetan u klubu koji je igrao LP. najbolji stoper prošle sezone na tim HNL pašnjacima. Slažem se da ga ne treba preplatit, ali ajde malo više respekta..

28 godisnjeg stoperaEfes Pilsen
    katastrofa, dedek..u isto vrijeme želimo "kapitalce" a s nekom negativom se govori o stoperu koji ima 28 godina. Daj ajde...
  • Droljo
    16.8k
    Da uhvatim zlatnu ribicu jednu od tri želje bih potrošio na zabranu kupovanja i prodaje igrača iz i u HNL-a u trajanju od dvije godine. Posebno iz rijeke.
  • Blueshadow86
    3.5k
    Ne znam uopće šta vam znači to stalno spominjanje godina (28). To mi je u svemu najbanalnije i totalno benigno.

Pa ne možemo samo klince dovlačiti, treba malo i iskustva. A ako ciljate na kasniju preprodaju... zašto bi se sve temeljilo na tome? Zbog čega smo onda Mudražiju doveli?
    To mi je čak i smiješno da ne bi dovodili igrača od 28 godina, nebitno zvao se on Radeljić, Mudražija ili totalno neki anonimus.
  • Nogo
    7.2k
    Ja bi prije dao 1,5m eura za Valinčića koji se dokazao bar u našem hnl-u i super bi se uklopio nego ovog iz Francuske.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Tko i di kaže da je Valinčić otpao?
  • rokikaciga
    2k
    Taj mali iz francuske je prvi za kojeg mogu rec da mi je suspektan kao potencijalni novi igrac Dinama
  • rokikaciga
    2k
    Haza, napisao je kao ocito je Valincic otpal
  • Mali Zeus
    17.6k
    A još jučer je bilo da praktički dolazi.
  • Zg123
    2k
    Pa ja sam za ovog Barisica citao same pohvale i trebao je ove sezone ici na posudbu u Francusku prvu ligu. Po meni bi to bio odlican transfer za buducnost ako se ostvari
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Ok, tvoje misljenje je da Radeljic vrijedi taj novac, moje je da ne vrijedi. Igrao je u Sheriffu, ali je igrao i u Rijeci koju je rasturila Olimpija, jedna referenca vrijedi, druga ne.
    Nisam protiv starijih igraca, nikako, samo nisam za Radeljica.
  • Nogo
    7.2k

Meni je to isto sve čudno. Istra traži 2m, treba se naći na 1.5m i gotovo. S druge strane igrač forsira prelazak kod nas.
  • scooniepenn
    4.8k
    Radeljić je u najboljim godinama i ne trebamo svakog igrača gledati kroz preprodajnu vrijednost, jer nismo Dinamo powered by tatta više srećom. That being said, od Bobana za prvih 11 Dinama očekujem 28-godišnjeg stopera ranga Teophillea kad je dolazio, a ne ranga Radeljića. Mislim da sam maksimalno plastično objasnio.
  • Haza
    9.9k
    Što se tiče Valinčića, istina je da ga želimo, i to nije nikakva tajna, ali isto tako, on ne vrijedi 2 mil eura. Sve je upućivalo da će prihvatiti ponudu od 1 mil eura, ali nisu, odnosno očito njihovi vlasnici iz Španjolske misle da mogu dobiti 2 mil eura. Istu vrstu ciganjenja smo s njima imali kod Bakrara.
    Osobno, pokraj Gabriela, ne bi davao 2 mil eura za back up opciju, jer ćemo ionako najveću lovu morati dati za špicu.
  • Droljo
    16.8k
    ne trebamo svakog igrača gledati kroz preprodajnu vrijednostscooniepenn

Pa ni ne gledamo. Mudražija, Ljubičić, mmaee, kanga itd. Miška, kuleta, hoxhu već imaš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.