• Haza
    9.9k
    Teo Barišić RB iz Lyona, kojeg sam jučer spomenuo pod inicijalima bi mogao kod nas. Jučer nisam pisao detaljnije, jer sam znao da za njega ima interesa i kod Ri i Ha, sad kad očito Valinčić otpada, i kad su riječki portali o tome nešto napisali, mogu i ovdje staviti jer ćemo sad vjerojatno jače krenuti po njega.
  • Nolifer
    11.5k

Jel u rodu kakvim s MB?
  • Orc123
    11.9k
    pa realno mislim da dovoljno ok za zamjenu ta RPG.,...nadam se da ce Rpg ostati tu jos par godina jer mislim da se bolje isplati to nego ga prodavati za 2-3 milje eura....
  • Orc123
    11.9k
    ha gle, takav tip igraca nam treba...jel sad on ili netko deseti nebitno...samo da ima kvalitetu...ovaj igrao stadradno u jakoj ligi i bio ponajbolji igrac kluba. Sad, jel on taj ili nije? Vidjet cemo.....

Samo se iskreno nadam da gledamo 6icu, razbijaca jer bez takvog tipa igraca opet cemo biti na vjetrometini....
  • rokikaciga
    2k
    Dinamo cestitao RPGu rodendan...vec sam mislio da je oprostajni tekst kad sam vidio sliku :lol:
  • ElDorado
    4.3k
    Znači nama dostupniji igraci niža primanja, visoki otkup. Kod nas bolesno visoka primanja, otkup za pokloniti
  • criticus
    3.9k

Kakav Ronael Pjer Gabrijel, od danas je on za mene Antiša.
  • Keyser Soze
    13.9k
    Ja stvarno ne vidim poantu u tom Barišiću, 24 sata napisali članak o njemu, odjednom se svi interesiraju za njega, a nedokazan igrač.
  • Blueshadow86
    3.5k
    Radeljić uopće nije trapav kako neki ovdje tvrde da je. Dapače, čovjek ima dobru tehniku za stopera, finu lijevu nogu, dobar pregled igre i uopće nije tako spor kakvog ga se etiketira.

Odjednom je puno dati 2 milijuna eura za igrača? Pa nismo u 2015. godini. Odjednom je grijeh dati Topića uz tu cijenu? A do jučer većina nije znala jel on uopće više i Dinamov igrač. Odjednom je postao kao neki bitan faktor, i to pored svih krilnih igrača i svih napadača koje imamo na plaći.

Tako se ismijavalo i Brunu Godu pa će sada vrlo vjerojatno biti naš igrač.

Da se razumijemo, ja ne bih pošto-poto uzimao Radeljića, ali ne bi imao ništa protiv da dođe.
    Jako je podcijenjen, a nema razloga ni uporišta da je tako.
  • ElDorado
    4.3k
    Boban sigurno nece dati 2 milje za njega ne brinite
  • Droljo
    16.8k
    ja ne bih pošto-poto uzimao Radeljića, ali ne bi imao ništa protiv da dođe.Blueshadow86

To je tvoje mišljenje i poštujem ga. Ja imam skroz drugačije i mislim da dečko nije kvaliteta za dinamo i nemamo šanse vratiti uloženo kroz neko vrijeme. Da je đaba sa malom plaćom još nekak ali ulagati ozbiljno u njega na pragu tridesete mi nema smisla. Previše imamo mrtvog kapitala i jedva ga se rješavamo. Imaš perića već na plaći sa finom lijevom nogom i dva metra. Moj pick za te pare bi bio stoper od 22-23 godine, brži igrač. Sigurno se da naći nešto na globusu (ili ravnoj ploči).
  • Olmic
    4.8k
    Zasto bi Valincic otpao?
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Boban ni za Valincica koji ima preprodajnu vrijednost ne daje samo tako lovu, pa mislim da nece ni za 28 godisnjeg stopera s HNL pasnjaka.
  • CastAway1986
    3.1k
    Velika šteta ako je Valinčić stvarno otpao, mislim da bi se strašno uklopio u dinamovu momčad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.