• Dzgšb
    1.6k

Ja nosim inače XL i kupio sam si plavi ,prvi dres XL, i odgovara mi taman..
  • Mali Zeus
    17.6k
    Evo kupio mu domaći XL, rekla žena u shopu da su manji brojevi, tj. Castore XL je kao Adidasov ili neki drugi L. Taman mu je, super je ispalo!
  • Brusa
    3.4k
    Ovo je fakat gore nego stvari s placa 90ih....
  • Mali Zeus
    17.6k
    Kad kupujem preko web shopa i ulogiran sam u program vjernosti bodovi bi mi se trebali dodati automatski kad naručim nešto?
  • Ludovic IX
    8.8k
    par dana treba proći da obrade narudžbu a onda sjedaju bodovi
  • Mali Zeus
    17.6k
    Aha, thanks. :up:

Nisam kupovao otkad je izašao novi web shop pa nisam znao.
  • dmil
    730
    od majica 13/05/1990 ostali smo 3xl brojevi, uvijek sam zadivljen kako klub ne zeli uzeti novce od svojih navijaca, cestitke nabavi kluba na procjeni
  • SAS1987
    17.7k
    Ovo zelim u Dinamovom fan shopu. Hladna piva euro (420 forinti) i peri deri.pešća

Nekad se pilo ispred ducana, a nakon toga bi se pilo ispred dinamovog shopa :lol:
  • plavi72
    1.4k
    Je li netko uzimao polo majice castore jesu li kao i dresovi veličine adidas L =castore XL?
    A popust dobar !
  • IvanIvan
    4
    Poz na web shopu mi pise da mi bodovi vrijede do 1.7..2025 i sta onda se brisu ili sta? A sad trenutno imam 1600 a htio skupljat za potpisani dres! Zna li izko ista o tome?
  • Dino
    3.8k

Kaj skupis do 1.7. skupis. Bodovi vrijede sezonski, odnosno nisu prenosivi
  • rakurs
    1.5k
    Ne znam jel se pričalo o tome, ja nisam vidio, ali ispod sjevera se otvara fan shop. Vidio sam danas u prolazu da se radi unutra, ukrasilo se staklo izvana, a vidjelo se da se i unutra dosta napravilo.

Evo, ja nisam znao, vjerujem da će vas biti još koje će to pozitivno iznenaditi, ali uskoro bi trebali imati fan shop dostojan veličine Dinama!

Naravno, sve to ako me oči nisu prevarile i vidjele nešto sasvim drugo, ali mislim da nisu.
  • Sajla
    9.4k
    ima već neko vrijeme da se o tome pisalo, pa je priča zamrla. drago mi je da se ponovo pokreće:

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/529570
  • Papastrumf
    17k
    Nikakav shop se ne radi na stadionu.
  • Jay
    1.7k
    Insajderi, molim info kada otprilike novi dresovi i novi asortiman stiže u shopove. Treba organizirati ljetne troškove, imam 6 vjenčanja na koja moram ići pa bi puno značila informacija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.