• Dani Olmić
    2.1k
    jedan ili dva napadača.dinon7

Pod hitno 2 napadaca s obzirom da trenutno nemamo ni jednog :monkey: Kulenovica bas ne racunam
  • Peškaman
    8.4k
    Ekstra je to posao ako je točno ali Boga pitaj koliko kome ide i u kojem odnosu od fiksnih 5mil€ pa do 20mil€ bonusa.

A za Godu,iskreno i ne baš pretjerano oduševljen.
  • Twisted1
    1k
    Evo i Ničota kaže za Godu.
    @Haza trebao bi naplačivati svaki post svoj.
    Nogo

Realno, javit se germanijaku pa nek mu plate kintu koju. Ovo kaj delaju je dno novinarstva.
  • pešća
    758
    Kako ostvariti te bonuse za Varelu? S obzirom na iznos pretpostavljam da nisu laki uvjeti. Pa nisu iz Barcelone glupi dat nam milijune eura na konto toga da cemo mi Varelu ubacit 15-20 minuta u igru.
  • Mlađi referent
    14.9k
    IMO, ovo nam je trenutno situacija, ako računamo da su poslovi s Bayernom skopljeni

S obzirom da je danas 12.6, rekao bih čak FENOMENALNA situacija, gledajući da traje veliki reset i da do sad neke pare i nismo potrošili, pogotovo ako je istina da Vinloef 700k€.

Ne fali nam puno za prvih 11, a backupovi će već doći.

93d14012-ec4f-480a-a308-943480103721.jpg
  • Jaki991
    572
    Ma odlican je deal, nije neki klinac iz akademije nego decko koji je 4 mj u Dinamu, i pogotovo ako ne postoji neka klauzula da mora imati x nastupa za nas u ovoj sezoni…nebi trebalo biti pravilo ali u ovoj situaciji skroz dobra kombinacija

ipak nije, sada vidim Hazin post
  • Ivdzo11
    8.7k
    nema sanse da bi Zvone na to pristao.... Vise vjerujem opciji u kojoj Dinamo dobiva 57%....
  • skener
    6.8k
    Goda, rodom iz Županje, kao klinac već je bio u Dinamu, a konkurent za poziciju u mlađim kategorijama bio mu je Borna Sosa. Doznajemo da je sad sve dogovorio i vraća se u Dinamo. Potpisat će na tri godine uz opciju produljenja na još godinu.

- Istina je, ostalo je samo još odraditi liječnički pregled i bit će na raspolaganju Dinamu od prvog dana priprema - potvrdio nam je Ivan Cvjetković, popularni Tarzan, igračev menadžer.
  • Nogo
    9.5k

1m staviti u džep i Bari odj...za ovakve poslove. Samo loše od ovoga može ispasti. Mislim da će Boban sada sve to malo drugačije rješavati.
    Haza :clap:
  • austrijanac
    8.8k
    Haza i Niko dragi moji, uvijek bilo i bit će :wink:
  • pešća
    758
    skroz dobra kombinacijaJaki991

Puno puta sam cuo "dobra kombinacija" i u 90% slucajeva je bilo za zatvor, ali doslovno :rofl:
  • Crni86
    18.2k
    nema sanse da bi Zvone na to pristao.Ivdzo11

Pitanje koliko ga se pita i sta je tocno dogovoreno prije njega.

@Haza tko je dogovorio varelu u dinamu?
  • rokikaciga
    8.2k
    Po meni za kurac kombinacija. Kaj smo mi posrednik da Bara spremi 30 milja kuna u dzep? Jebote pa Modrica se razapinje jer se ne zna gdje je zavrsilo 30m od njegovog transfera u Tottenham a tu se slavi Baru jer je izvukao 30m kuna iz Dinama uz pomoc svog frenda Marica?

Dajte najte

Ako Dinamo uprihodi od 15 mjeseci Varele preko 10m eura onda mi se ovaj deal ne bi gadio.

Radije bih na cisto imao igrace i transfere, a ne da prodajemo dusu zbog milju eura...jebote miljun eura pa jednog Bernauera smo za vecu lovu prodali
  • Nolifer
    13.6k
    Zakaj je Sosa otpal, ak je otpal? Jel tražil previše ili?
  • Jaki991
    572
    ma istina, ovo sam napisao prije nego sam vidio Hazin post, katastrofa dogovor ako je sve tako kako Haza kaže, a vjerujem da je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.