• Tranzicijski Napad
    503

Smolcic je top ali je pitanje zeli li doci u dinamo a i imao je dosta problema sa ozljedama
  • Markelo
    3.4k
    Radeljić mi izgledao kao stoper iz 2006. Ima li šta modernije na tržištu? Za 2 milje eura, nekako vjerujem da ima
  • Tvrdica McTvrdi
    456
    Džeko živi u Hrvatskoj, ima naše dokumente, igramo EL...ja sam uvjeren da mu priđemo bi prije odabrao nas nego neki drugi kebabspor koji je sad u igri. Ne uklapa se u tu novu financijsku hijerarhiju, ali Džeko, Modrić, to su igrači za koje se radi iznimka.
  • Orc123
    11.9k
    jbmu pa znamo svi da nam skautska sluzba losa i slaba s obzirom na velicinu kluba ali ti zvucis ko da smo neki zupanijski klubic u kojem volontiraju Joza i Štef i uz trazenje igraca po birtijama jos kose i odrzavaju travnjak!
    Zar Dinamo, klub razine LP nema 2 sposobna covjeka koja bi napravila neku short listu stranih igraca za Zvonu i Dabca?

Pa Zvone je tu mjesec dana, zar ne bi doveo nekoga da fakat smo bas u tolkom ku..cu po pitanje struke u trazenju igraca. Istina, losi smo i to treba dici za 3 levela ali opet da smo na razini Naftasa iz Ivanica i nismo!

Nek se ulogiraju onda na forum napravi im se short lista za svaku poziciju po 10 igraca pa nek biraju, a i kolega Omake ceka jos uvijek poziv iz Dinama!
  • Ivdzo11
    7k
    Otišao nam je Lisica, transfer kojim smo zadovoljni i mi i Dinamo i igrač, kvalitetan iskorak, za nas priznanje kvalitetnog rada, zadovoljni smo i želimo mu puno uspjeha. Ima odlazaka, bit će i dolazaka, sad je period pripreme, mislim da ćemo spremni dočekati početak priprema, pa i nastavak prvenstva.”

Na Aldo Drosini se traži branič, napadač i desni bočni, otkrio je i razmišljanja o vlasnicima.

Bjelanovic
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Ne znam kaj da ti velim na sve ovo… Ali smo u dosta velikom kurcu i vjerujem da se trenutno radi na tome, sam napominjem da me brine. Imamo 1 osobu za sektor u kojem bi minimalno trebale biti 3…
  • Orc123
    11.9k
    Ako misle dati za Radeljica 2mil eura i to je najbolje kaj oni mogu naci onda nek ne dovode nikog i nek tih 3,5mil eura koje ce morat dat za njega s placama, nek to uloze u skolu i u klince....nek nam rađe onda igra mali Jakir, Zebic o Zivkovic jer kao sad pomlađujemo ekipu a dovodili bi lika u ozbiljnim godinama, za ozbiljne novce a koji ne predstavlja ozbiljno pojacanje, dapace ne predstavlja nikakvo pojacanje vec cemo gledat kak ga se rijesiti za godinu dana.

Stvarno, ajde i Lisica, Soldo, Mudrazija, Valincic ali ovo bi bio totalni amaterizam. Lik nije prosle sezone bio standardan kraj Dilavera koji je nama bio visak. Totalno ne odgovara nogometu kakvog zelimo igrati, jos jedan spor stoper i nije mlad.
    Uloziti u nekog mlađeg stopera a ovo je samo prelijevanje iz supljeg u prazno!
  • El Madrigal
    413
    a i kolega Omake ceka jos uvijek poziv iz...
    Vjerojatno je ovo šala, a možda i nije. Ali Omake sigurno zaslužuje nekakvu ulogu u klupskom skautingu.

Međutim, bez gledanja igrača uživo (ovo govorim sada za ozbiljne skaute), praćenja njegovih ponašanja, situacija pod pritiskom, situacija pri većoj slobodi, privatni život...nema skautinga. Ja bih stvarno želio u Dinamu pravu skaut-službu, sa šefom skauta i sa još njih 10 zaposlenih u tom teamu, uključujući i analitičare, kao i bivše igrače koji znaju što je nogomet u stvarnom životu, a ne youtube (laptop) stručnjake. Kada bismo mi imali vrhunsku takvu službu, niti jedan klinac od 15 pa nadalje ne bi nam promaknuo, kao niti top igraci koji još nisu na sva zvona razglašeni po Europi kao i igraci poput Pasalica, Ivanovica. FRUKA....
    Orc123
  • Lox
    21
    Radeljic bi za Dinamo bio promasaj. 27 god cini mi se, i pise se o cifri od 2 mil plus Topic u Rijeku. Ak se to tak odigra Miskovic ce opet nasamariti Dinamo koji nasjeda na njihove zelje. Tak su se i kod Galesica odrekli 50% od Jankovica na kojem ce sad Rijeka uzet vise nego na Fruku. Mada je Galesic top igrac i to ce se isplatit. Radeljiceve kvalitete su dokazane, al mislim da njegovo dovodenje Dinamu moze bit jedino isplativo ak ga dovedu za max mil eura kaj je tesko radi hajpa sad su prvaci, svi vrijede, i sigurno imaju interes i izvana.
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Vlatko definitivno ima pravo. Osobno nisam upoznat koliko ljudi u klubu se bavi skautingom i analitikom, ali mislim da definitivno premalo ili je kvaliteta jednostavno loša. Mi skauting nemamo što se vidjelo po dovođenjima posljednjih nekoliko stranaca u Dinamo gdje ispada da je RPG posljednji dovedeni kapitalac, a Torrente posljednji igrač koji nije meta hrpe kritika.

Nama definitivno primarno tržište treba uvijek biti RH, ali skauting najvećeg kluba u državi mora biti puno jači nego što jest jer općepoznato je da na našem području rijetko iskoči tipa klasni bek ili krilo što se vidi i po reprezentaciji. Ja sam uvjeren da Zvone vidi kako se taj segment treba poboljšati, ali trenutno imam dojam da Zona ima jaču Scout službu od samog kluba.
  • Orc123
    11.9k
    znaci imase za baciti 2mil eura u vjetar za Radeljica ali nema se za dovest 5-6 ozbiljnih ljudi u skaut sluzbu koji ce biti ulaganje za buducnost?
    Njih 5-6 nece u 10 godina kostati pola Radeljicevog transfera.
  • Tranzicijski Napad
    503

Najbolja je kombinacija laptop strucnjaka i skauta na terenu jer nekako moras suzit izbor koje ces igrace sksutirat a to je najbolje laptopom.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    Stjepan Radeljić - 2 mil. + Topić (vrijedi 1 mil. po TM). Dakle, cijena Radlejića bila bi 3 mil. To bi bio naš 3. najveći ulazni transfer, a bio bi to najveći ulazni transfer u povijesti Dinama za igrača starijeg od 23 godine. Fantastično ako je to istina.
  • marcio amoroso
    42.6k
    Skačete na svaki debilni članak ili upis.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.