• Mali Zeus
    17.6k
    neki Slavenov Ali sad ina rant na njihovom forumu.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Raskinuli.ugovore s 2 prvotimca?? Sta, imaju visak love, ne trebaju.im.odstete, pokrit ce Dinamo?
  • Droljo
    16.8k
    pokrit ce Dinamo?Efes Pilsen

E to. Da smo ga mi htjeli za trećeg golmana tražili bi milju eura+ jankovića i postotak od modrića.
  • Nogo
    7.1k
    Pajazitijeva sljedeća destinacija: Olimpija?

• Adrion Pajaziti, veznjak Fulhama i bivši igrač Gorice, predmet je interesa nekoliko klubova, uključujući Rijeku i Hajduk.

• Ipak, Olimpija iz Ljubljane trenutno je favorit za potpisivanje Pajazitija, nakon što su pregovori s drugim klubovima stagnirali.

• Konačna odluka ovisi o pregovorima Pajazitijevih agenata s Fulhamom, s mogućnošću produženja ugovora ili nove posudbe.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-niti-hajduk-niti-rijeka-vec-olimpija/146757
  • Droljo
    16.8k
    A taj pajaziti je zadnji vezni tzv. šestica. Ak bi raskinuo sa fulhamom i došao đaba ja se nebi bunio. Treba nam ta pozicija, nije loš, dovoljno mlad i potentan.
  • Paggini
    53k
    Nije on igrao sesticu u Gorici, vise neka """fluidna""" desetka, sta ne?
  • Droljo
    16.8k

Više osmicu ali po tm je čista šestica.
    Ima trku pa sigurno može odigrati zadnjeg veznog bolje (drukčije) od mišića koji igra pozicijski.
  • Crni86
    11.5k
    Pored olimpije i rijeke koje igraju ligu prvaka i zdrave su sredine, moras biti lud da odaberes hajduk.
  • Hrc-Vg
    739
    Ja bi njega obavezno uzeo. Svaki put kad sam ga gledao je bio dobar. Pokriva 6-8-10. Radije bi njega nego Soldu…
  • Tvrdica McTvrdi
    458
    Ako si lud, ispunio si prvi I jedini kriterij za doći dole.
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Hajduk

Ja sam ti 99.9% sig da je hajdukov
  • Nogo
    7.1k

Ide u Singapur.
  • Tvrdica McTvrdi
    458
    U najkraćem, kako trenutačno stvari stoje, Željko Karajica ostaje vlasnik kluba sa Šubićevca koji će iduće sezone igrati u 3. NL jug. To znači da su, barem za sada, zamrznute aktivnosti gradske uprave glede osnivanja novog kluba te da stečaj HNK Šibenika, kratkoročno, nije opcija. S obzirom na silan nesrazmjer između obećanja i ostvarenog koje su Karajica i društvo u zadnje dvije i pol godine servirali nogometnoj javnosti i ove njegove najave treba uzeti s velikom dozom skepse. Očito, shvatio je to i šibenski gradonačelnik:

- Da, HNK Šibenik trenutačno ne ide u stečaj i nema potrebe za osnivanjem novog kluba. Ali, dok ne dobijemo sve pravne akte i dok sve ne bude crno na bijelom, mi nećemo obustaviti nikakav postupak - kazao je Burić i nešto konkretnije kazao o sadržaju sastanka s Karajicom i njegovim suradnicima.

- Ovo je bio samo jedan u nizu sastanaka nakon čina ispadanja iz prve lige. Nije tajna da smo održali sastanak i s Funcutima i sa svim relevatnim dionicima u upravljanju klubom. Jedan od zaključaka s tih sastanaka je bio sačuvati svijetlo ime i tradiciju HNK Šibenika. Druga varijanta je bila da se ne smije dopustiti da Šibenik bude i jednu sezonu bez nogometa. Paralelno s tim se krenulo sa stavom da se osniva nova udruga koja bi počela od najnižih razina. Na ovom sastanku vlasnik je jasno iskazao stav da će zadržati tradiciju HNK Šibenika - izjavio je šibenski gradonačelnik.
  • Nogo
    7.1k

Modrić odbio Dinamo i Milan i prešao u hajduk :lol:
  • Peškaman
    7.1k
    S obzirom na niz netočnih informacija objavljenih u današnjem članku portala 24sata, potpisanog od strane novinara Tomislava Gabelića i Davora Kovačevića, NK Istra 1961 odlučuje se reagirati službenom izjavom izvršnog direktora kluba, gosp. Mikela Lauzurice Evoleta.

“Iznova me iznenađuje količina netočnih informacija koje se plasiraju u medijski prostor. Nažalost, ni nakon svih ovih godina ne mogu se naviknuti na takav pristup.

Dana 25. svibnja 2025., odmah nakon završetka posljednjeg kola SuperSport HNL-a, NK Istra 1961 je iz medija – a ne od trenera Garcije niti od HNK Hajduk – doznala da su Garcia i Hajduk postigli dogovor o njegovom preuzimanju klupe splitskog kluba.

Nekoliko dana nakon te objave, Hajduk je napokon kontaktirao NK Istra 1961 kako bi započeo službene pregovore. Tada je naš klub jasno iznio svoj stav i scenarij je jednostavan: trener može raskinuti važeći ugovor, platiti ugovorenu otpremninu i time postati slobodan za potpis s novim klubom.

S Hajdukom je postignut dogovor da će klub iz Splita preuzeti obvezu plaćanja otpremnine za trenera. Međutim, dokumentacija za glavnog trenera dovršena je tek danas poslijepodne, a isti proces još nije završen za njegova dva pomoćnika.

Posljednja dva dana pravni zastupnici trenera Garcije izražavaju neslaganje oko prekida suradnje trenera i pomoćnika, tražeći isplatu primanja za dane u mjesecu lipnju. Naravno, NK Istra 1961 se s time ne slaže, jer smatramo da je taj proces trebao biti zaključen nekoliko tjedana ranije.

NK Istra 1961 u svakom trenutku poštuje želje profesionalaca spremnih uskočiti u navodno veće klubove, no i dalje u ovoj specifičnoj situaciji NK Istra 1961 strpljivo čeka druge.

Ističemo kako NK Istra 1961 ne poriče nikakve isplate za obavljeni rad do 31. svibnja 2025. godine. Sve obveze iz ugovora, uključujući bonuse, bit će ispunjene u skladu s prvotno potpisanim ugovorima.”

Istra provocira :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.