• Pacho
    1.4k
    Ili ce mozda Inter sljedeci puta doci s jacom ponudom za nekog novog Batija da ga ne bi opet uzeo Como?

Jebote ako nam reputacija nije dovoljno dobra nakon razvoja i prodaje Modrica, Eduarda, Corluke, Mandzukica, Brozovica, Lovrena, Badelja, Kovacica, Kramarica, Olma, Gvardiola itd te nakon ovih uspjeha reprezentacije, onda stvarno ne znam sta jos trebamo napraviti. Mislim da je upravo sada trenutak za naplatu gore nabrojanog.
  • NORTE
    16.2k
    Como malo sutra, još jednom.
    Ko ne da pare neće dobit Batija.
  • rokikaciga
    1.8k
    Svaji dnovinar i "insajder" drugacije govori o situaciji sa Batijem.

Ovaj sad kaze da ne nude niti 20m, a netko jucer javio da je ponudeno 21+4
  • Jaja
    22
    Kojih 50 milijuna? Pobjeda protiv Milana 2 milje, prodaja Sucica minus agencijske provizije ajmo rec 13, europska liga 10+, marketing karte clanarine tv prava sponzori itd 20, transfer Baturine minus provizije nek bude 20, prodaja jos nekih igraca (Bulata, Bernauera, Stefulja itd) 5+milja.Dakle 70 milijuna prihoda ugrubo. Uz to imamo iz prosle godine plus 7.5 milja godinu prije 4.5 a do 2020. imamo sitne pluseve oko milijun eura.Zar stvarno mislis da cemo s takvim prihodima imat rashode 50 milijuna?
  • E46
    1.4k
    ja govorim da ce proracun biti 50 milijuna eura. Ide se na to da se smanji proracun a to ce se i ostvariti sa odlascima nekih skupih igraca sa debelim ugovorima.
  • Jaja
    22
    Jel znas ti uopce sta je proracun?
  • E46
    1.4k
    a sta je tvoja logika? Ako imas 70 milijuna nabrojanih prihoda onda treba napravit nepotrebne rashode? Kao prvo ovih tvojih 70 milja na kraju ce jedva bit i 50, tolko o tvom poznavanju proracuna. Znao se jasan plan ako se bude igrala LP i europska liga da su drugaciji proracuni ali nema zime u obje opcije, ali necemo imat vise ovoliko ogromne rashode to je sigurno.
  • crophantom
    762
    kako ce biti jedva 50?
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Koliko puta treba reci “novac od transfera igraca ne sjeda odjednom, dolazi kroz rate”?
  • Crni86
    11.2k
    a koliko dolazi rata od prodaja prethodnih godina?
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Pitanje je. Nemam pojma, pogledati u financijskom izvjestaju kolika su potrazivanja pa mozemo pretpostaviti otprilike.
  • Jaja
    22
    Nemoj se ljutit al bas se uopce ne razumijes u financije. Prvo ne znas sta znaci proracun. Drugo nemas pojma o jasnim planovima. Trece reci mi sta je od ovih mojih 70 milja nerealno. Cetvrto koji sam ja to nepotreban rashod naveo? Jel mozda kupovina Matanovica za 5 milja nepotreban rashod?
  • Crni86
    11.2k
    Darko raic sudar: “ Boban je sada novi čovjek u našem nogometu, naravno u ovom smislu s obzirom na funkciju koju obavlja. Kako je preuzeo ulogu, htio je malo porazgovarati odnosima itd. Postoji i interes za neke igrače, ali za sada je ostalo na tome

Sa tportala
  • E46
    1.4k
    pa kako mozes tako racunati eto od sucica ce bit 13 od Baturine 20 bla bla, nit znas kolko ce iznositi puni transfer nit znas u koliko rata ali si ti sastavio 70 milijuna, 20 milijuna eura si od ulaznica, dresova, sponzora itd stavio? Po ovom svemu ja bi rekao da ti ne znas sta je proracun al hajde..tupi ti dalje po svom.
  • GOAT
    2.8k
    Ako skupimo 70 milijuna to ne znači da ih moramo i potrošiti. Postoji i život nakon ove godine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.