• Nogo
    6.8k
    Stavio sam vam članak pod temu.
    Ugl. o tom Španjolcu ni riječi u tekstu.
  • Noel
    12.2k
    Novinarstvo je kod nas dotaklo dno. Sportsko novinarsko pogotovo. Dovoljno je samo pogledat kakvi jazavci iz cirkusa bez imalo znanja su glavni likovi sportskog programa državne televizije,sportskih listova u državi i portala i najpraćenijih nogometnih podcasta. Na prste jedne ruke bi se dalo nabrojat kvalitetnih sportskih novinara,komentatora i podcastera.
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Naravno da nude malo kad smo Sucica dali za reputacijske bodove.
  • dumitrumitu
    1.4k
    Meni je jednako smiješna i priča sa Zaragozom kao i pomisao da će nam Lisica biti prva opcija za krilo.
  • don
    13.3k
    kao i pomisao da će nam Lisica biti prva opcija za krilo.dumitrumitu

neće. Ne znan odakle donosite kakve zaključke.. šta svaki igrač kojeg planiramo uzet se mora spominjat u medijima da bi ga zona struka ocjenila i dala sud o njemu? Kladim se da postoji još x dogovorenih/oni koji su nam blizu/koje gledamo igrača a da javnost nema pojma o tome.
  • Odani Zgd
    566
    Po čemu Frigan nije realan u Dinamu?Modrić je realan,a Frigan nije?Ako nemamo para za plaću Matiji,kako bi Luku platili?Na stranu sad prodani dresovi,marketing,sponzorstva i ostalo.....buđet ili imaš ili nemaš.Svi hoće veliki europski Dinamo,a onda kada se spomene neko jače ime,odmah pesimizam....daj nam onda Oliverase,Mbuku-e i ostale igračine....
  • ElDorado
    4.2k
    Ja se stvarno pitam tko normalan će kupiti Petka s kroničnom ozljedom i svim leptirima u glavi? Jedino da se desi čudo pa da lik s 30 promijeni svoj mindset.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    pazi šta pišeš, sad će ekskluziva u 24 sata :rofl:
  • Jos-Optimus
    5.8k
    Možda za Frigana nudimo lovu i igrače, tko zna...
  • hardek
    4.6k
    Ako se i desi to će biti puštanje za besplatno ili max 500 000
  • Nogo
    6.8k

Uopće ne piše u članku o kome se radi niti ništa osim u naslovu.
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Pa nema placa nikakve veze tu, mi nemamo 8 mil. eura za odstetu.
  • Crni86
    11.2k
    da li znas koliko je potrebno dat za frigana? Cini mi se najbolji ili drugi najbolji strijelac belgijske lige. I sa tim fa su ga belgijanci sigurno platili 5+ milja eura od rijeke.
  • GOAT
    2.8k
    Po čemu Frigan nije realan u Dinamu?Modrić je realan,a Frigan nije?Odani Zgd

Jedan bi kostao blizu 10 mil a drugi bi dosao za "besplatno"
  • Jurki
    17.4k
    šta naprica covjece Bozji?
    Baturina nebu ostal to budi bez brige.
    Kakav mrtvi iskorak? Covjek je toliko neodgovoran, nediscipliniran, stalne viroze, o tome kak je "izdominiral" Hnl su vec traktati i traktati teksta napisani..
    i otkad se to Boban i Barra lizu?

Kaj se budgeta tice.. Sucic je prodan, dolazi jos para od Lige prvaka, usli smo u EL.. i mi nebumo napunili budget? koji sigurno nebu 70 milja eura nego puno manje.

Stvarno se moze svega i svacega procitati na ovom forumu.

Prijelazni rok nije ni pocel.. a ova tema je vec otisla u 3 pizde materine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.