• gledatelj
    925
    Dal' se igdje spominje dolazak nekog stopera ili napadača. Za sad samo veza i krila
  • Izet Hajrović
    5.3k
    ta "talijanska prevara" je jedina dala Stojkoviću povjerenje, za razliku od prethodnika. Cannavaro je još na pripremama igrao sa Stojkovićem i Baturinom kao desetkama, a Mišić iza njih. Tada smo svi bili oduševljeni i još su specijalno Cannavara ispitivali za Stojkovića kao najvećeg dobitka priprema pa je i sam rekao da je dobar, ali u rukavicama je rekao da nije baš taktički obučen. Ako se dobro sjećam, rekao je da nije poanta puno trčati, nego pametno trčati. Vratio se Sučić i kamo da onda stavi Stojkovića? Logično je da na desno krilo gdje ionako nemamo pravo rješenje, a Stojke to može pokriti i pokrio je dobro. Dapače, bio je naš najbolji igrač ove polusezone, a možda i u HNL-u. Na Tribini su posebno stavili naglasak na njega, rekli su da je zaslužio nagradu za najboljeg mladog igrača sezone, iako nije igrao prvi dio sezone, kažu da je držao visoku konstantu forme duže nego bilo tko drugi, a da ne kažem koliko je besmisleno dati nagradu za najboljeg mladog igrača sezone Fruku od 24 godine. Što se tiče Jagušića, većina argumenata stoji, jedino taj postotak od prodaje je mnogima upitan.
  • Krizy
    57.6k
    Kao prvo, mali je za mene debelo overrated igrač. Ako netko je dovoljno glup da to plati 30 milijuna EUR, neka plati.emilperska

Iz Dinama sigurno misle da je netko glup ako misli da će ga dobiti za 10 milijuna.

Kao trece, boli me kurac za vase predasistencije asistencija koje mu brojite, u HNLu je odigrao ispod svih razinaemilperska

Ja sam i sam pisao da je odigrao loše HNL, zato mi sada pronađi gdje mu brojim asistencije i predasistencije. Ali vrijeđanje definitivno ne mogu shvatiti.

Kao peto, izvlačiš mi neke teze o meni kao mrzitelju Dinama jer ne volim ex SDa, Martina Baturinu, Velimira Zajeca i Sammya Mmmae. Zanemaruješ pola foruma koji je drkao na najgoreg trenera i SDa u povijesti i do zadnjeg branilo Cannavare, Cordobe, Mmae i koga vec. Neki su i dalje aktivni u klubu..emilperska

Ovo mi također pronađi, iz čega si uspio izvući sve ovo???

Ćorić je u Romu otišao..emilperska

Za 6 milijuna. Boli me briga gdje je otišao, bitnije mi je koliko će Dinamo zaraditi ako neki igrač već ide.

Kao sedmo, nakalemili ste se na Capa koji je neke stvari fulao, a oko nekih bio u pravu. A zanemarujete poznate reprezente ovog foruma, članove raznih odbora koji su ushićeni bili Cannavarom i SDom koji su nam uništili kratkoročnu i srednjoročnu perspektivu.emilperska

Njemu je i previše oprošteno. Dva ili tri puta je baniran nakon što je napisano da će mu sljedeći ban biti trajni.
    Samo ću spomenuti da čovjek zaziva Barića Jr. u Dinamu.

Kao osmo, sjever i zapad su rekli svoje na njegov oprostaj od Maksimira. Pljeskalo je plafon plafona 20% punog Maksimira. Velika igračina..emilperska

Opet kažem da nije ni zaslužio pljesak, kao ni ostali. Već sam to pisao. Ali nije zaslužio ni razno vrijeđanje.
  • User123
    44
    Rekao sam da nam treba sd koji ce u prodaji napraviti ono sto je Bjelica napravio u rezultatskom smilsu- dignuti klub na visu razinu.
    Siguran sam kako je Boban taj i nema mi nista draze nego vidjeti ovu odbijenicu i potrazivanje od 30 mln.
    Ljudi, Dinamo vise od zadnjih 5 sezona igra ozbiljan mogomet u Europi, okosnica je reprezentacije koja je druga i treca na svijetu, dao je Zlatnu loptu, reprezentativca Spanjolske, vise osvajaca lige prvaka.Dinamovi igraci su dokazani i prokazani u Europi i svjetskom nogometu. Nemamo se mi vise kome dokazivati...
    Igrac koji igra ligu prvaka i reprezentativac je vrhunske repke vrijedi i jedino ispravno je da se klub tako i postavi. Bez zasluzenih transfera, popustanja i davanja igraca za smjesne cifre Transfer Sucica je za zatvor i odgovorno tvrdim da bi ga Boban prodao za 25 mln Eur.
    Sad zamislite da smo na Sucicu i Baturini dobili 50 do 55 mln Eur. To znaci da mozemo dovesti igraca za 5-7 mln a ne za 1-3 mln cime imas jaci i konkurentniji klub.
    Siguran sam da ce Boban prodaje dignuti na visu razinu i onda s jednom prodajom osiguras budget i mirno gradis ekipu koja moze imati rezultat i da ce sva ekipa koja govori slabi hnl, nitko nece dati te pare, ograniceni smo ligom itd pojesti svoje rijeci kako su ih pojeli isti oni koji su govorili da ne mozemo napraviti rezultat u Europi jer su svi skuplji i jaci. Pa je dosao Bjelica i pokazao da se uz rezultat izekako moze napraviti ako se ima znanje i vjera u sebe.
    E pa gospodo, isto i bolje ce napraviti Boban na ovom segmentu i mnogima u klubu.
    Moze se, itekako se moze, samo treba znanja, vizije i hrabrosti. Ide nova era kluba, uzivajmo.
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Top za transfer Jagusica svaka cast njega nismo smili propustit, al bode me ovih 20% nekako previše. Očito ga vrednuju na par miliona. Posto to Dinamo neće dat i ne može odmah pljunit toliko ovako win win za oboje.
  • Georg Koch
    6.2k
    Pa foruma ovdje bi se *ebalo a da mu ne udje.
    Taj isto dio zaziva najpotentnije nase mlade igrace.
    Ali kako?

Razumijem da netko kaze da mu je cifra za Jagusica paprena (meni je samo postotak malo diskutabilan, smanjio bi ga malo ako je ikako moguce). Ali onda ne mozes zarko zeljeti najbolje od mladih top potencijala koje HNL nudi, jer ovo nije bolesna cifra.
    Mislim da bi se morali staviti u kontekst sadasnjice i vremena bolesnih odsteta za nogometase, te trzista koje je realno suludo. I svakim danom je sve ludje.

Prema tome, ostvari li Jaga potencijal kakav mu se i blizu predvidja, nitko nece pricati o ovim, realno, u 2025.godini za top talente, ne prevelikim ciframa, blagoslivljat cemo dan kada smo ga potpisali.
  • Brusa
    3.4k
    Mislim da bi se morali staviti u kontekst sadasnjice i vremena bolesnih odsteta za nogometase, te trzista koje je realno suludo. I svakim danom je sve ludje.Georg Koch

I onda mi prodamo Peru Sučića za 14 milijuna...
  • Jos-Optimus
    5.8k
    stari...usporedba Ćorića i Baturine ti nije na mjestu. Ante nije bio ni u Dinamu standardan, Baturina je odigrao magičnu LP i donio nam puno lijepih trenutaka. Da, bio je jako loš u HNL-u, ali on je dijete čovječe, a u momčadi rasulo. Malo si preoštar prema njemu, posebno jer ipak pokazuje emociju prema klubu i nije bježao kao Ivanušec...a nisu klubovi ćoravi da nude takve cifre za njega, ima on itekakve mogućnosti
  • E46
    1.4k
    ti ih sigurno ne gledaš.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    to je kriminalna prodaja, kriminalna
  • vjeko1701
    15.6k
    Ja razumijem da netko smatra da neki igrač nije dobar ili da nije dao dovoljno al zbilja ne kužim djetinjaste nadimke, navijanje za čim manji transfer u čim lošiji klub...itd. Posebno kad se radi o igraču iz naše škole. Takav mindset kod odraslih ljudi mi nikad neće biti jasan.
  • NB86
    16.8k
    Mene su kod jagusica najvise iznenadile duge lopte, dijagonale, okreti strana, bas ima osjecaj za prostor jeben, moze bit bas paklen igrac ako se razvije pravilno
  • tp1997
    1.5k
    ali on je dijete čovječeJos-Optimus

Sve okej, ali baš da je igrač koji će iduće sezone navršiti 23 dijete...
  • Georg Koch
    6.2k
    ako sam dobro procitao, 14+3 (lako ostvarivih bonusa), te ako dodjemo do tih 17, nesto mi to ne izgleda ko bad job.
    Okej, nije nesto najbajnije, ali s obzirom na sve okolnosti, ne znam bas da je netko ocekivao 25 + milja za Sucica u ovom trenutku.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    a nego sta nego dijete, naspram ostalih senatora koji su drmali klubom...realno, sad će tek sazrijeti, morati će
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.