• don
    13.3k
    RPGOrc123

kada, koliko?
  • Orc123
    11.8k
    jedan od rijetkih konstanta ove sezone.....
  • Ivdzo11
    6.8k
    Como, dogovor s Baturinom blizu: Dinamo Zagreb traži 30 milijuna
    Gianluca DiMarzio
    7. lipnja 2025.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    Ma Bati je strašan igrač sa čudnom i teškom sezonom iza sebe, ogroman potencijal sa nekim manama koje treba hitno riješiti. Puno previše otrova je usmjereno prema dečku
  • Infinity
    18.6k
    Koga nismo?!Nolifer

Pa nismo nikoga. Sve igrace od kojih smo odustali misleci da nas hoce zeznuti su oni prodali za cijenu koju su nudili nama.
  • CastAway1986
    3k
    Uz silne milijune može Como da ubaci i Ivana Smolcica gratis ili kakvog dobrog napadača
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Bas to. Jedan od nasih trkacki najjacih i najdinamicnijih igraca. Pravi terijer na osmici. Bas ono na sto Boban cilja. A po meni je i tehnika na dobroj razini. Pa mi stvarno nema smisla ga micat, a kamoli poklanjat.
  • Paggini
    52k
    Ivana Smolcica gratis ili kakvog dobrog napadačaCastAway1986

Mogao bi njegov brat na lijevog u obrani doći uz Galesica, sad kad si nešto razmišljam
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Dinamo Zagreb traži 30 milijunaIvdzo11

Ne da se Zvone zajebavat :cool:

Inače, jednostavno je pravo vrijeme za transfer. Ove sezone je podbacio u domaćem prvenstvu i svi smo ga manje-više kritizirali s razlogom, kao i ostale nositelje, ali ipak se od Baturine očekivalo najviše. Njemu je isto vrijeme da se okuša u ligama petica, nama po najavama dolaze Vidović i Jagušić, a Stojković je ovdje tako da ne bismo trebali imati prevelikih problema sa mijenjanjem Baturine. Njemu je vjerojatno i Como bolja opcija kao međustepenica trenutno, a kasnije mu želim svu sreću i transfer u neki top klub.
  • E46
    1.4k
    po ovom tvom sranju ispada da imamo 2 milje od oba transfera. Buraz ja sam negativan za vecinu stvari bio do dolaska Bobana, al sad osjetim da je to to, opusti se uživaj u trenutku. Prodali smo 2 igraca napunili dobrano proračun, igramo direktno europsku ligu, imamo jednog od najjacih aduta na klupi jos od Vahe! Bit ce to sve dobro nema potrebe u ovom trenutku nešto negativno izvlačiti iz svega ovoga
  • Nolifer
    11.3k
    Pa nismo nikoga. Sve igrace od kojih smo odustali misleci da nas hoce zeznuti su oni prodali za cijenu koju su nudili nama.Infinity

Ne slažem se, ali okej.
  • Common Sense
    943
    Zvone traži 30 milijuna za Baturinu.

Kako bi rekao jedan naš poznati pisac i filozof - "Uvijek osjećaj mrvu gladi!"
  • CastAway1986
    3k
    meni je to iskreno najveća želja, već sam pisao par puta ovdje..Svaki put kad sam gledao Lask Hrvoje Smolcic je bio među najboljima na terenu , sumnjam da Eintracht ozbiljno računa na njega a i djeluje mi puno bolji od Medica ..Što se Ivana Smolcica tiče Como ima Mergima Vojvodu i sad je doveo beka iz Salzburga tako da će Ivan vjerojatno biti tek treća opcija...
  • Pacho
    1.4k

Sina ti miloga, pa sta san ja ovome ćoviku skrivia
  • Infinity
    18.6k
    Ne slažem se, ali okej.Nolifer

De mi onda nabroj igrace za koje su oni trazili 4 milijuna, prodali za 2, trazili 10, prodali za 5 i tako dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.