• Fan
    1.1k

To je od Coma? Fiksno ili s bonusima? Službeno?
  • OsamŠest
    5.4k
    Como je odlična destinacija prije nekog top kluba. Fabregas i španjolska škola nogometa je nešto što bi Baturini trebalo odgovarati. Oni dosta ulažu i samo će rasti, a to pokazuje zadržavanje Fabregasa i odbijenica Interu. Ako su u igri 22m eura kao što kaže @Miro Vugrinec , i kad bi se ubacio neki % od idućeg transfera, bilo bi fenomenalno i za njega i za nas.
  • Captain America
    20.4k
    Kad se menadžer i igrač namire od transfera, ostat će 14 od Bateka. Sa Sučićevih 14 dolazimo do ukupno 28 milijuna eura koje ćemo dobiti za takva 2 igrača.

A lani su se neki bahatili s traženjem 25 samo za Baturinu...
  • emilperska
    10.9k
    Pricali smo s Hazimirom o tome. Ako se i radi o 22 mil EUR. Tih 22 mil EUR ce svakako proci kroz račun GNK. A da li ce ostati 22 ili 14 kad se svi namire, vjv se nikad nece saznati na Zoni..
  • Miro Vugrinec
    8.8k
    Hoffenheim > Como

:cool:

Očekivao sam da Real i City započnu licitaciju, kad ono Como..

Mozda mali i odbije to s obzirom na ocekivanja jel..
    emilperska

Como je klub koji ima najbogatijeg vlasnika u Italiji. I dovest će 5-6 igraca za 20 plus milijuna. Po meni puno bolji i realniji potez za Baturinu otići tamo i pod palicom Cesc Fabregasa odigrati sezonu dvije kao medukorak ka najvećim svjetskim klubovima. Cijena transfera dovoljno govori koliko je ozbiljan klub
  • Orc123
    11.8k
    Como? Pa kaj fali? Odlicna međustepenica a para imaju!
  • ToTo96
    22
    bas tako, cak mi se i vise svidja nego neki klub poput frankfurta itd. , samo neka on ide tamo i nek dodje malo sebi u novoj ulozi, super za nas
  • User123
    43
    Nek Boban digne na 24+ bonusi od par milja i ako moze postotak top posao. Ulozit u ekipu kako spada i biti ce to pjesma.
  • emilperska
    10.9k
    Como je klub koji ima najbogatijeg vlasnika u Italiji. I dovest će 5-6 igraca za 20 plus milijuna.Miro Vugrinec

Mirek ti i ja se slazemo oko sveg manje vise osim Bateka. Pa cu ti u miru odgovorit..

Ovo sto sad pričaš o veličini Coma su neki renomirani Zonaši prodavali proslo ljeto ovdje pod egidom "Zašto je dobro da Sučić ode u Como.."

Meni je Como osobno prica ranga Monze do ove sezone dok nije ispala nakon 5 godina i ne stane mi bas u istu recenicu s Hoffenheimom, ali to je moje osobno misljenje..

Od programiranog nositelja Dinama i igraca reprezentacije nakon 3 godine glancanja PRa sam ocekivao vise od Coma. Ali dobro, narast ce Como očito pa i Batek s njima..
  • Yovitssa
    879
    A šta bi u tom slučaju dobila Fiorentina? Ne ide to baš tako.marcio amoroso

Treba Rijeci ponuditi 5 mil za Radeljića i Fruka u paketu, ali za Radljeća ide 4,5 mil. Pa nek' si Talijani misle... :-)
  • San Lorenzo
    19.5k
    Čovjek se već šest mjeseci sprda s Hoffenheimom, na kraju nije ni Hoffenheim, nego mrtvi Como... :lol: ...ajde tko god da je, samo nek ga plate i voze.
  • Ivdzo11
    6.8k
    Martin Baturina više nije igrač Dinama. Odnosno, u petak navečer transfer je, kako saznajemo, bio dovršen i ovih dana Baturina bi trebao potpisati i predstaviti se kao novi igrač Coma!
  • Peškaman
    7k
    Como je talijanska verzija RB Leipziga, tj u procesu nastanka.
    Klub koji iza leđa ima veliku financijsku potporu i sasvim sam siguran da će kroz godinu/dvije zaigrati u Europi.

Martinu svu sreću želim i da se još 'upgradea' kao igrač, znao je i nervirati ali bome i oduševljavati.
  • ToTo96
    22
    tako je, jedna od najbogatijih regija italije
  • Izet Hajrović
    5.3k
    ide li sve Dinamu ili Baturina ima postotak?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.