• Nolifer
    11.3k
    Koga su ti oni prodali za duplo nizu cijenu od one koju su trazili nama? Kad smo ih pljuvali zbog Frigana, isti je otisao za iznos koji su od nas trazili.

Previse mi pljujemo politiku Rijeke, a mislim da ipak nisu toliko nekorektni prema nama. Pretjerujemo, i radimo to jako cesto.
    Infinity

Koga nismo?!
  • Krizy
    57.6k
    Kakav je Nikola Vasilj?

Ove sezone 33 utakmice u Bundesligi, 39 primljenih golova i 9 utakmica bez primljenog gola.

Sezona 2023./24. u Bundesligi 2 - 34 utakmice, 36 primljenih golova i 10 utakmica bez primljenog gola.

Sezona 2022./23. u Bundesligi 2 - 28 utakmice, 29 primljenih golova i 12 utakmica bez primljenog gola.

Sezona 2021./22. u Bundesligi 2 - 33 utakmice, 43 primljena gola i 7 utakmica bez primljenog gola.

Za St. Pauli je branio u 131 utakmici, primio 155 golova i imao 38 utakmica bez primljenog gola.

Prije toga ukrajinska Zorya - 25 utakmica, 17 primljenih golova i 13 utakmica bez primljenog gola.

S 9 utakmica bez primljenog gola dijeli peto mjesto u Bundesligi, a ispred su samo Gulacsi, Neuer, Atubolu i Zetterer.

Gledajući najmanje primljenih golova po utakmici, Vasilj je treći. Ispred su samo Neuer i Dahmen.

Po spriječenim golovima po utakmici uvjerljivo je prvi u Bundesligi, a po otklonjenim opasnostima treći.
    Po prosječnoj ocjeni je četvrti u ligi.

"Imali su nevjerojatnog vratara, kao da su bila trojica na vratima, a ne jedan. Nevjerojatno", kazao je nakon utakmice Szoboszlai nakon utakmice Mađarske i BiH.

"Vasilj je kompletan golman s brzim refleksima i jakim osjećajem za kontrolu šesnaesterca, što ga čini sličnim Gregoru Kobelu, vrataru Borussije Dortmund i reprezentacije Švicarske." - službena stranica Bundeslige.

"Ne možemo očekivati da Nikola baš sve odbrani. Dovoljno nam je puta spašavao sezonu. Nikola je vrhunski golman. Oduvijek je bio odličan na crti, ali je u posljednje vrijeme dodatno unaprijedio sve dijelove svoje igre. Uvijek se možeš osloniti na njega", izjavio je njegov saigrač Marcel Hartel.

Ali mislim da tu nemamo šanse, osim ako u sljedećoj sezoni ne ispadnu u drugu ligu.
  • Krizy
    57.6k

Želi napokon braniti u Serie A i tu je kraj priče.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    ma slazem se, ali cini mi se da je to sanirano, zato kazem
  • Jos-Optimus
    5.8k
    tebe je tesko preskociti jer lupas gluposti, ako ti smeta, produzi, lp
  • Orc123
    11.8k
    Mo do sad potpisali vec 10 igraca samo jos nikog nismo doveli :lol:
  • Georg Koch
    6.2k
    sinoc smo bas pricali o njemu u drustvu jer ga svi znamo.
    Decko je cista 10ka kao osoba, isao je stepenicu po stepenicu, cak je jednom bio bas "na dnu", ali radom napredovao je bolesno.
    On je sin Vladimira Vasilja, mislim da zna vecina tko je Vlado.
    Uglavnom sto se tice nas mislim da je totalno nerealan, iz razloga brani Bundesligu, moze samo napredovati a i ocekujem da hoce.
  • Dinamovapriča
    248
    Od Reala, Arsenala, polako dolazimo do Coma.
  • Omake
    9k
    Vasilj je tu negdje s Kotarskim, po meni,ali kao što su i drugi rekli, nerealan. Iznad prosječan golman u ligama pet i ima oko milju godišnje.

Como je super opcija za Baturinu iz više razloga. Ako Paz ode natrag u Real (ili ako ga preprodaju), vjerojatno je starter. Od fabregasa može samo učiti i bit bolji. Želim mu sve najbolje i da u potpunosti ostvari potencijal. Bolje u Como, nego statirat u Realu kao Guler i Odegaard.
  • Dinamovapriča
    248
    Fabrizio Romano
    EXCLUSIVE: Como open talks to sign Croatian 22 year old gem Martin Baturina with official bid submitted.

Dinamo Zagreb in direct talks with Como as the Italian club start their ambitious summer window after keeping Cesc Fabregas as head coach.
  • Miro Vugrinec
    8.8k
    22 milijuna nam stiže za Baturinu. Ja očekivao 6-7 jer forum struka zna bolje
  • Ivdzo11
    6.8k
    Planiramo se pojačati, moramo zamijeniti neke igrače koji odlaze. Na izlaznim vratima je Grgić, vrlo blizu je i transfer Jagušića, a moramo vidjeti što će biti s Dolčekom. Zato trebamo dva dobra krilna igrača.
  • emilperska
    10.9k
    Hoffenheim > Como

:cool:

Očekivao sam da Real i City započnu licitaciju, kad ono Como..

Mozda mali i odbije to s obzirom na ocekivanja jel..
  • don
    13.3k
    uđen u transfer vijesti, post za Baturinu i Como, vratin se nazad, pogledan u Transferi - rasprave i zadnji post emilperska :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.