• rokikaciga
    1.7k
    Kač je vise nego korektno odradio kaj je odigrao. Moglo mu se vise vjerovati, sada je savrseno da se broj minuta poveca preko 2000
  • Bosskovitz
    16.7k
    Dakle Lokomotiva će imat boljeg golmana od nas iduće sezone....Tvrdica McTvrdi

Ne znam po čemu. Daleko od toga da mislim kako je Nevistić odlično rješenje za Dinamo, ja bih najradije dovodio novog golmana, ali Nevistić je trenutno naprosto bolji golman od Čavline.

Ne kažem da Čavlina neće biti bolji od Nevistića, mislim da ima veći potencijal, ali godina iza njega je takva da mu nasušno treba jedna dobra i mirna sezona da dođe k sebi, a to neće imati u Dinamu u narednih godinu dana.
  • Infinity
    18.6k
    Za mene je bezobrazno to zahtijevati, a glupo to prihvatiti. :grin:mlkaskic

Ne vidim tu nikakav bezobrazluk. Bezobrazluk bi bio da se trazi 3 milijuna i odricanje tih postotaka, pa se tog igraca negdje proda za 2 milijuna nakon sto mi ne pristanemo.

Ja jos uvijek nisam vidio da je Rijeka nekog prodala za iznos nizi od onog sto su trazili od nas.
  • skener
    3k
    Malo mi je čudno da se nikakav stoper ne povezuje s nama. Ako se ne varam @Haza je bio spomenuo Medića, ali prije toga i nakon toga nigdje ništa
  • Jurki
    17.4k
    Kaj se golmana tice.. da smo prosle sezone imali Donarumu na golu isti drek bi bil.. đaba ne znam kakvi golman kad ti je zadnji red raskliman, a sredina spora ko blato.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    realno, nakon brutalnog kraja pretprosle i pocetka prosle sezone - Neva je drastično pao, ozljeda leđa, problemi u momčadi...pao je, digao se na kraju...nije mi jasna ta sumnjičavost, vidjeli smo kako brani kad je na 100% i vjerujem da tako razmišlja i Zvone, zdravi Nevistić je najbolji golman HNL-a, laganini
  • Tvrdica McTvrdi
    341
    Pa dobro si ovo rekao, sa Čavlinom imamo nadu da ćemo dobiti golmana za Dinamo, a ovako smo si presudili da nemamo golmana za Dinamo sljedeće sezone. I Livaković je stao na gol nakon što smo procijenili da Eduardo više nije taj, a Šemper nije iskoristio svoju priliku. Negdje se mora prelomit, u suprotnom ćemo sljedeće ljeto vodit isti razgovor.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    dobro je rekao, ali ti ga baš nisi razumio
  • E46
    1.4k
    Ako... Ne moze si klub razine Dinama dozvolit da ovisi o stanju leđa golmana i pubične kosti napadača, to je previše lakrdijakši. Treba dovesti Zeleniku ili probat odvest Horkaša i jasno odredit ko ce bit prvi vratar pa da je i konkurencija zdravija. Zagiju isto noga ko i ostalim senatorima.
  • Mlađi referent
    12.9k
    Horkaš bi bio debelo najbolja opcija, ali izvuć ga sad s Kanara, jako teško.
  • Tvrdica McTvrdi
    341
    Doslovno 90% upisa na forumu ti je gdje nekome replayaš neki kurac i govoriš kako on nije u pravu i pritom jednu pametnu samostalno nisi iznio. Aj ono preskači samo
  • Jurki
    17.4k
    ne sumnjam ja u Nevu, vec sam htel reci da nam je cela momcad bila za k.. pa nemre onda golman vaditi vruce kestene iz vatre.. pogotovo ako je imal sve te ozljede.
    Kakva nam je propusna obrana bila i to najvise zbog sredine i Riste koji je visel ko luster u puno utakmica.
    Sredina ne zatvara prostor, bek ti ispadne.. i naravno to znaci pogodak i mores se jebat.
  • Bosskovitz
    16.7k
    sa Čavlinom imamo nadu da ćemo dobiti golmana za Dinamo, a ovako smo si presudili da nemamo golmana za Dinamo sljedeće sezone.Tvrdica McTvrdi

Ako je Čavlina nešto pokazao ove sezone, to je da se loše nosi s pritiskom, a kad dođu do seniora - kod golmana je psiha možda i važnija od fizikalija i tehnike. Krenuo je loše u Osijeku, zbog pritiska je postajao još lošiji i onda je sve kulminiralo onom posve glupom izjavom. To mu se prelilo i na repku gdje je bio poprilično loš.

Čavlini treba sezona u kojoj će on sam sebi biti jedini pritisak, u klubu u kojem ga neće propitkivati i napadati nakon par glupih golova i gdje će moći uhvatiti kontinuitet. To je puno prije opis Lokomotive nego Dinama, a sve ovo nije otpisivanje Čavline nego baš suprotno - pokušaj da se njegova karijera spasi i da se izbori za novu priliku u Dinamu kad bude spreman na to.
  • Bosskovitz
    16.7k

Nije da imamo Donnarumu na golu, pa da je ogromna razlika ako umjesto njega moraju igrati Filipović, Čavlina ili Zagorac. Imamo četiri golmana od kojih je Nevistić najbolji, ali ne možemo reći da nešto posebno odskače kvalitetom od ostalih.

To je po meni puno veći problem - svi golmani su nam okej, a trebao bi nam barem jedan koji je dobar, ako ne i odličan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.