• Zagi
    9.9k
    Nismo mi ove godine pali radi "jakih" tekmi nego radi nemogućnosti rješavanja raznih Gorica, Lokomotiva, Istri, Loksi itd.emilperska

I to stoji. Makar , mislim da nitko tu pri građenju nove momčadi ne razmišlja s ciljem da samo budemo par bodova bolji od HNL konkurencije.

Neka momčad bude što jača pa gdje nas to odnese...
  • emilperska
    10.8k

Sjetimo se prošle godine Vidovićevih bombi protiv (brkam protivnike) ali: Slaven (ovo je sigurno), fake Varteks, Osijek (ovo je sigurno). Bomba koja otvara protivnika. Mi ove godine nismo imali baš nikakvih golova izvan 16m (RPG na Poljudu jedino) koji ti donese neku startnu prednost bez da puno oraš i kopaš za gol. Mislim da Vidović donosi sigurno nekih 5,6 golova izvan 16m. Koliko smo ih imali ove sezone?
  • Laugreano
    4.1k
    Da to je i meni palo na pamet. To je najvise igrao u Bayernu 2.makar je najbolju statistiku imao kao lijevi vezni u 433.
  • CastAway1986
    3k
    Ako stižu i Lisica i Jagušić na desno krilo onda je to definitivno znak da Cordoba odlazi..
  • San Lorenzo
    19.4k
    Ovo je pripremna utakmica Bayerna nekih dva mjeseca nakon što je Vidović otišao od nas, praktički svaka opasna situacija dok je bio na terenu u prvom poluvremenu je išla preko njega...bio bi kriminal ne dovesti takvog igrača za milijun eura.
  • NORTE
    16.1k
    Ako stižu i Lisica i Jagušić na desno krilo onda je to definitivno znak da Cordoba odlazi..CastAway1986

Da Marićeva prevara odlazi iz dinama znali smo još za vrijeme Cannavarovog mandata.
  • CastAway1986
    3k
    od Maricevih "igrača "njemu bi prvom ipak dao drugu šansu za razliku od Mmaeea, Oliverasa , Mbukua...Kangi bi dao pripreme ..
  • Hebimir Strašni
    78
    Vidovića svi ovdje hvalimo i pozdravljamo dobar deal, ali zaboravlja se da je on izgubio jednu sezonu i imao zeznutu ozljedu tak da bi mi mogli dobit "goreg" igrača nego kaj je bio u prvom mandatu (barem u početku). Zato mi se čini da nebu on upao odmah u prvih 11 kak ga ovdje večina stavlja
  • Dinaminjo
    1.5k
    Vidovic i Pjaca kao dva napadaca, totalna avantgarda
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Doći će nam killer krilo i/ili napadač + klasa na lijevom beku…
  • NORTE
    16.1k
    Nadam se Sosa ili stranac, nikako onaj iz Osijeka.
  • Nogo
    6.7k

Kada krenu objave svakih par dana ja ne znam gdje će nam biti kraj. Tema će izgoriti :fire:
  • emilperska
    10.8k
    imao zeznutu ozljeduHebimir Strašni

Koju? TM nema zapisa o ničem osim gripi i ozljedi zgloba zbog kojeg ga nije bilo 2 mj..

Da nam 90% ekipe ima takav medicinski karton, samljeli bi HNL energijom i brzinom ahahah
  • Mr Anderson
    11.9k
    Eventualno dovođenje Jagušića i Vidovića više vidim ko neko ulaganje u budućnost, a ne igrače koji će nam odmah donositi prevagu i titulu. Mene Vidović nije pretjerano oduševio kad je bio kod nas, zabio je dosta golova, ali je u jačim tekmama uglavnom bio neprimjetan. Sad još ima iza sebe izgubljenu sezonu. Koliko vidim svi ste prekrižili Baturinu, a za njega koliko znam nije došla još niti jedna ponuda, a kamoli neka koja bi Bobana izula iz cipela.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.