• Peškaman
    7k
    A šta ćemo s Lisicom, gdje ćemo njega stavit, lijevi bek ? :lol:
  • Carrasco
    6.3k
    Vrbančić je dosta bolji igrač od Vidovića. Ne razumijem
    oduševljenje ovim transferom.

Ovo mi je u rangu onog svršavanja kad je Manenica doveo Belcara
  • Dr Hofmann
    3k
    Vidović je mene ,,kupio" onim golom protiv Varaždina u gostima na proljeće prošle godine, baš ima nogometa u njemu. Mislim da bi mogao eksplodirati ove sezone, samo što bliže golu, ne na krilu previše ga trošit
  • Zagi
    9.9k
    Ovak nekak to za sada vidim:
    dzg-2526.png
  • Jos-Optimus
    5.8k
    Vrbancic, koji se nije mogao nametnuti u Lokomotivi, je bolji igrač od Vidovića? Ok, tvoje mišljenje, ali me zanima na osnovu čega
  • Zagi
    9.9k
    Probao bih na pripremama Vrbu na 6-ici. Čim više mu je lopta u nogama, tim bolje.

Za njega se mjesto naći mora. Kako bi brk rekao, tu nema dileme.
  • E46
    1.4k
    lisica ispred jagusica?
  • Zagi
    9.9k
    lisica ispred jagusica?E46

Imaju pripreme pa neka se dokazuju. Novo je miješanje karata, nitko nije ispred nikoga.
    Slika je više da se vidi čime raspolažemo (uz dodanih par mojih favorita) .
  • Paggini
    51.9k
    Ne razumijem
    oduševljenje ovim transferom.
    Carrasco

Pa iako ni ja ne mislim da je Vidović trenutno neka fantazija od igrača, ima klasu, ima školu Bayerna iza sebe, ima izvrsnu polusezonu u Dinamu i ima 20 godina. To je fkt tip transfera koje bi volio da ciljamo, a cijena je fkt dobra s obzirom da je prije godinu dana bila 3.5 milijuna, a nije imao neku tesku ozlijedu.

onog svršavanja kad je Manenica doveo BelcaraCarrasco

Za ovo je potreban kontekst kojeg se fkt zaboravlja - Belcar je doveden jer u tom trenutku nismo imali ni Sucica ni Misica nit se znalo kad se vracaju, ostali smo bez Misica tjedan prije i digla se panika za tu poziciju jer imamo tjedan dana da ju pokrpamo dok se rok ne zavrsi. Belcar je bio u tom trenutku najbolje rjesenje. Srecom, Miskova ozljeda nije bila dramaticna kako se mislilo, ali da je bila, mislim da bi Belcar igrao puno vise
  • E46
    1.4k
    meni je soldo 3 puta jaci igrac od vrbe. Daj Boze da griješim.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    zašto ti je golman prazan?
  • Blueshadow86
    3.4k
    Iskreno, ne vidim čemu toliko veselje oko Vidovića. Ništa posebno igrač, ali ako je istina da ćemo ga dobiti za nešto više od milijun eura, onda odlično. Za mene on nema mjesta u prvih 11 Dinama kakvog ja želim gledati.
  • Zagi
    9.9k
    Griješiš. U juniorima je to bilo nebo i zemlja.
    Soldo ima sezonu više seniorskog iskustva pa ti se tak čini, a Vrba je igrao u Lok desno krilo.
    To je za njegove vrline i mane najlošija ofanziva pozicija koju možeš zamisliti.
    No tam je bilo mjesta.

Ionak je već dugo trend (koji ima smisla) da ti Kante tip igrača idu na 8ice, a Busqetsi na 6icu.

Bumo vidli kako to Kova vidi.
  • Zagi
    9.9k
    zašto ti je golman prazan?Jos-Optimus

Jer nisam uvjeren ni u jednoga.
    Svaki uz sebe veže hrpu kondicionala.
  • Keyser Soze
    13.7k
    Pozdravljam dolaske Vidovića i Jagušića, al se nadam i nekim iskusnijim igračima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.