Crle
Crle         
          Srelee
Srelee         

vlatkomarkovic
vlatkomarkovic         
         I nemoj mi se odnositi sa visoka — Crle
Mamiću jer kod ovakvih tvrdnji za njega su uvijek izneseni dokazi. — Crle
Pisanje takvih stvari javno je kontraproduktivno — Crle
(pa makar se pokazale i istina) se ne iznose ovako javno i u ovakvom trenutku — Crle
možemovaca u klubu i razno raznih optužba na račun ljudi u klubu. — Crle
Ima ovdje dovoljno onih koji će reagirati ako je ovakvo nešto istina. — Crle
XY iznese nego da i ti isti navijači imaju neku vlastitu odgovornost što iznose javno. — Crle
Sto je tocno tesko dokazati u doba online transakcija, prisluskivanja poziva i dostupnosti podataka istraziteljima na privatnim mobitelima? — pešća
Zdravko je bio glup pa se i sam dobrano razotkrio. A za osudit ga nije bila potrebna nikakva znanost nego mig politike koja ga je stitila do odredenog trenutka. — pešća

Srelee
Srelee         
          Papastrumf
Papastrumf         
         Nije niko nista fulao u klubu znali su oni vrlo dobro nego su pokrivali,al srecom manenica i ostatak postene ekipe su prelomili. — Srelee

BluePhone67
BluePhone67         
         al srecom manenica i ostatak postene ekipe su prelomili. — Srelee
 Crle
Crle         
         Kad? Nakon Xy godina…
Ma nemoj….
Sad bar znam u koju od one dvije kategorije spadaš…
Da nije bilo Švicaraca i FBI-a kurcina. Također ovo sto je dosuđeno je došlo do Strasbourga, čim nije odbijeno bilo na vratima kako pada 99% slučajeva znaci da je presuda bila nategnuta, eto toliko je bilo teško…

Dr Hofmann
Dr Hofmann         
          BBB Mataa998
BBB Mataa998         
         Također ovo sto je dosuđeno je došlo do Strasbourga, čim nije odbijeno bilo na vratima kako pada 99% slučajeva znaci da je presuda bila nategnuta, eto toliko je bilo teško… — vlatkomarkovic
 vlatkomarkovic
vlatkomarkovic         
          Srelee
Srelee         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.