• Izet Hajrović
    5.3k
    tada sam tvrdio, a tvrdim i sada da je to bila otprilike gornja granica što možemo dobiti za Sučića. Sad Naletilić tvrdi da je Juventus čak spremao i višu ponudu, pitanje je koliko višu, sigurno nisu spremali 20 mil. Razlika je možda 1-2 mil., ovisi o bonusima. Ajmo se staviti u tadašnji kontekst, prodajemo igrača za 15 mil., igrača oko kojeg se brzo stvorio hype nakon par odličnih utakmice u reprezentaciji i Ligi prvaka gdje je, uostalom, cijela ekipa bila odlična nakon Bayerna. Tada je bio ozlijeđen, pitanje je kakav će se vratiti, dugo mu je trebalo da se vrati na pravu razinu i eto vratio se tek u zadnjih par kola kako treba. Da ga nismo prodali na zimu, prodali bi ga sada jer nam pare trebaju što znači da bi bili u goroj situaciji i još kad se uzme u obzir da smo izgubili prvenstvo, smanjio se hype oko Sučića, čisto sumnjam da bismo dobili puno više, ako uopće više. Naravno, to ne amnestira Marićeve eventualne interese i postupke jer taj dio svakako treba istražiti. Treba istražiti kakva je to situacija bila s Juventusom i koji je bio interes da ga se proda baš u Inter ako Juventus nudi više.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    stari...sve 5, ali ne slazem se. Da ne pričam o tome da je bilo logičnije onda prodati Baturinu, a Peru ostaviti još u Dinamu...i zbog napretka, veće love, a i zbog navijača. Njegova ishitrena prodaja je podsjetila na neka druga vremena
  • Izet Hajrović
    5.3k
    ok, je li došla odgovarajuća ponuda za Baturinu? Sve to ovisi o interesu, ne možemo mi prodati igrača kada i po kojoj cijeni nam se sprdne. Možda je baš Sučić želio transfer u Inter, tko zna. Ali ok, shvaćam da misliš da bismo mogli dobiti više od 15 mil., ja mislim da ne bi i tu se slažemo da se ne slažemo.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Čisto da budem jasan, ne krivim ni IO ni DP, greške se događaju. Netko je negdje nekako omadzijao dosta ljudi…
  • Jos-Optimus
    5.8k
    bitno je da je sada Zvone tu...da su kupljeni dobri stranci nitko od nas ne bi ovo propitkivao
  • Jaro
    10.3k
    U trenutku prodaje sigurno nije bila hica da se u 10 dana mora napraviti posao kluba radi, pogotovo ako je netko spremao vecu ponudu ali za ljeto. S obzirom da je MM i ranije htio postopoto utopiz igraca za dosta manju cifru, manjem klubu pa je ipak IO stopirao. Otkaz MM nedugo nakon ovoga prakticno preko noci i bez plana sto dalje (tek tada se islo ttaziti novo rjesenje) ukazuje da je netko nesto debelo nasao i prvo isao rijesiti karcinom, a onda kasnije ide lijecenje zahvacenog tkiva. Naletilic jest agent, ali za razliku od ovih "nobokomponovanih" kokosara ima neko ime i prezime zasnovano na ipak malo drugacijem ponasanju agenata u proslosti. Siguran sam da je Boban preko njega dobio dosta informacija i nadam se da ce svaka osoba ukoliko se nakon rjesavanja Mamica usudila bilo sto ne crno nego sivo odradjivati u klubu proci i gore nego glavata spodoba i da se ulicama grada nece bezbrizno setati...
  • Fan
    1.1k
    Meni se čini da je on došao sa planom da sebi u što kraćem roku donese neki benefit jer nije ni očekivao da će se dugo zadržat. Čak mislim da ga je iznenadilo što već 1.1.2025 nije bio bivši i onda na brzinu išao utopit Sučića čim prije.hardek

Ruku u vatru da nije jedini.
    Mislim da su u globalu fakat u redu oni koji su trenutno na vlasti, ali zbog potrebitih brzih promjena sa prošle na sadašnju garnituru uvuklo se dosta kukolja koje još nije riješeno, već se sa jednim žestoko za*ebalo, ali mi se čini da je Boban na pravom tragu. Mislim da nije pretjerivanje bilo kad se reklo da ide 100-njak ljudi, od igrača do onih kojima "ističu ugovori" i to je odlično, sad je vrijeme za probrat kvalitetu od ostatka i krenut pravim putem.
  • Common Sense
    943
    MM niti u jednom trenutku nije bio osoba s ovlastima zastupanja Dinama u poslovanju. Netko drugi je odobravao i potpisivao sve njegove egzibicije i štitio ga do samoga kraja.

Osobna odgovornost, izvrsnost rezultata, transparentnost poslovanja, dobra komunikacija...
  • NitkoBitan
    27.1k
    Jadan otac Soticek, kako bi mu sin usao u svlacionicu Dinama sa takvim jadnim primanjima :fear:
  • Dudu9
    1.8k
    Problem je jer mogli su dati Mmae 800k godišnje isto tako i Kangi dok Sotičeku nudio 120k malo je jebena razlika, i vjerojatno nije bilo provizije pa ga odjebali
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Stari moj pročitaj sve i čitaj izmedu redaka…. Ti je objasnio

Citat: “Možda ga i nisu smjeli dovesti u Dinamo zbog nekih drugih stvari? ”

Možda im se nije svidio kao igrač…
  • Tvrdica McTvrdi
    341
    Ono što je najbolja stvar kod Marka Marića da je tip uspio usrat šefa i stanicu dakle u mjeri koju nismo mogli sanjat. Mi imamo sada toliko "kostura", nameta, balasta za rješavat, netko tko ne prati rekao bi da je čovjek radio bar 10 godina. Ne, on je sve ovo uspio u godinu dana. U 3 sezone bi valjda postali drugoligaši na taj način.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Jeste dosadni sa jbnim Mmaeeom. U redu, ne opravdava novac ali tu i tamo solidno igra, mozes racunat na njega u prvenstvu ako se netko ozljedi.

Kada opravdavate Pjacu pozivate se na Qarabag, pa i Mmaee je taj dvomec dobro odigrao, 2 clean sheeta sa njim u obrani. Donio nam upad u Ligu prvaka nezahvalnici jedni, popularno receno isplatio se haha.
  • DiddyGuela
    3.6k

Nisam za Marića ali... :blush:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.