• hardek
    4.6k
    Zvone polako hvata zalet, imam osjećaj da će sljedećih 10 dana izgorit sve. Btw ovo nije nikakav info/insajder štagod, čista intuicija
  • Dinaminjo
    1.5k

A tek da radi za placu..
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Kad vidim komentare ispod objave za Capellasa “Kolika mu je plaća?” i “Zar nije bilo naših stručnjaka?” dođe mi da apeliram na klub da u plan za novi Maksimir ugradi giljotinu na trgu ispred stadiona.

Sva sreća imamo naših domaćih stručnjaka po akademijama stranih klubova za bacanje sa vrhunskim rezultatima koji rade za mukte praktički, pa nismo morali zaposliti ovu relativno nepoznatu prevaru koja nije radila skoro nigdje i nema praktički nikakve rezultate.
  • OsamŠest
    5.4k
    Kad vidim komentare ispod objave za Capellasa “Kolika mu je plaća?” i “Zar nije bilo naših stručnjaka?” dođe mi da apeliram na klub da u plan za novi Maksimir ugradi giljotinu na trgu ispred stadiona.Mathiasovi Chageri

Trebala bi se raditi i selekcija pratitelja na društvenim mrežama. Bilo bi otkaza kao nikad nigdje..
  • Dr Hofmann
    3k
    Ne valja taj novi, ne poznaje HNL, neće davati šansu našim mladim talentima, zakaj nemamo domaćeg čovjeka itd...Samo kenjaju da bi kenjali. Vjerojatno samo jedan čovjek po njima ima znanje i kompetencije za voditi Dinamo, samo Tatta (jebo te Walid Atta). Kompleksaši, jednokunaši, grobari Dinama. Nadam se samo, tj siguran sam, da s tim ljudima ne dijelim tribinu, ne idu oni na tekme. Što god da ova uprava napravi, nekaj neće gospodi valjati
  • mrgud
    446
    Jel Topić još naš igrač.Lijepo je napredovao
  • Fabercaster
    322
    Sve o čovjeku stane u 2 rečenice.

1.) Radio je u La Masiji 1999.-2011.
    2.) Furija je uzela zlato 2008e, 2010e, 2012e
  • rioda
    8.6k
    Kad vidim komentare ispod objave za Capellasa “Kolika mu je plaća?” i “Zar nije bilo naših stručnjaka?” dođe mi da apeliram na klub da u plan za novi Maksimir ugradi giljotinu na trgu ispred stadiona.Mathiasovi Chageri

Čekaj da prodamo Kulenovića, mislim da će tu biti još urnebesniji komentari
  • Dr Hofmann
    3k
    Za tovare se sve zna,mi ćemo uvijek biti na suprotnoj strani. S njima znamo gdje i kako. Nama su neprijatelji tzv navijači Dinama, a ustvari obožavatelji onog stvora glavatog. Oni su meni gori od svakog tovara, a tu su među nama. Zdravkova bojna, napušite se one stvari, znam što radite i koje su vaše metode. Nikad niste bili navijači Dinama, nego navijači jednog kretena, a sve radi vašeg džepa i ega. A možda sam i ja više otišao u kurac od zadnjih trideset godina, pa svugdje vidim neprijatelje. Ali ko se jednom opeče, uvijek puše na hladno, jebi ga.
  • Ludovic IX
    8.7k
    pa i ovdje ih lako prepoznati.. a takvima da sw raspravljas, rekli bi kako mrze mamica ko nitko na kugli zemaljskoj a onda nakon par rečenica bi otišli u smjer kako je bilo bolje za vrijeme mamica, jer dinamo je davao 80 % reprezentacije pa je bio prvak sa 20 bodova prednosti pa ovo pa ono. Kao krao je ali je i dao. Ne pričam ovo napamet. Prepricao nedavno raspravu sa frendom..nije @droljo
  • Jurki
    17.4k

Koji debili.. a kaj bi trebal covjek raditi za dzaba? Koji nasi strucnjaci? Kak se ti ljudi zovu? Gde rade?
    Pa kaj treba reci vise nego da smo dopeljali covjeka koji je delal i bil big boss u sustavu koji je izbacil neke od najboljih igraca svijeta. Svi znamo kak je Barca mljela u to doba.
    Za Španjolsku reprezentaciju koja je pobrala sve medalje ne treba uopce trositi rijeci a upravo su ti igraci bili nosioci.

Kak sam ranije napisal.. ocito su se "zlatarovi sinovi" usrali da je njihovo vrijeme isteklo.

Ovo i ovakvi dolasci su ono kaj zelim od Dinama. Ljude sa debelim referencama i opipljivim rezultatima iza sebe.

Capellas metlu u ruke i meti da se sve puši iza tebe. I poslozi skolu da imamo razloga biti ponosni i da u buducnosti Dinamo ima prvo rezultatske koristi, pa onda i financijske.
  • Dr Hofmann
    3k
    Uvijek je isto, nisam ja za Mamića ali...,,Nije da kritiziram trenutnu upravu, ali zašto se ne daje prilika našim igračima, zašto je ovo, zašto je ono". Ne mogu ih više slušati, čitati, što god. Mamić mrzi Bobana 100%, da može uništio bi ga danas, možda ljudi nesvjesno ponavljaju njegove gluposti, ne znam ni sam više
  • Captain America
    20.4k
    Očekivao sam ovakvu bombu i na trenerskoj klupi :lol:

Svaka čast na ovom angažmanu.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Ma neka se svi napuše kurca koji god misle ista negativno o ovome. Klub je dugo vagao i svjestan je plaća… Ovdje se radi o extra klasi i stručnjaku. Radi se o čovjeku kojeg zna svatko tko iole ista zna o nogometu u svijetu. Normalno da čovjek ima veliku placu. Njegova najveća mana je sto je htio biti trener, ali vise je čovjek za razvojni pogon. Doveli smo jednog od najvećih stručnjaka za razvoj igrača na svijetu, ne vidim u čemu problem, umjesto da budemo sretni s time…

Sto se tiče “domaćih” ljudi. Boban bi odmah doveo nekoga da misli da je iole dovoljno dobar po svim načelima da vodi školu. S druge strane mnogi će sada od domaćih ljudi dobiti priliku učiti i raditi pod ovim stručnjakom i dobiti znanje koje inače ne bi mogli dobit i za par godina ćemo imati možda pogon pun mladih domaćih ljudi željnih dokazivanja…

Vrijeme promašenih sportskih politika je gotovo…
  • Pacho
    1.3k
    Jebe mi se i da je placeniji od bilo kojeg igraca kada svi znamo koliko nam novca vrhunski ustrojena skola moze donijeti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.