• NKDZ86
    4.2k
    Još im fale dildači na tribini
  • GOAT
    2.7k
    Khm khm
  • Jaro
    10.2k
    : Real Madrid sign Trent Alexander Arnold and will play the Club World Cup ✨

Contract until as Real Madrid see Trent as the best RB in the world, missing piece to their puzzle.

Understand Real Madrid pay transfer € to Liverpool to have Trent already at Club World Cup.

Real Madrid will also cover his salary for June and July as part of the agreement with Liverpool, it’s all done.

10 milja za mjesec dana ugovora - cini se da Liverpool ne daje reputacijski popust... Nadam se da ce to prvenstvo osvojit bilo tko osim Reala...
  • Mlađi referent
    12.8k
    Sabah preokretom u finalu kupa, prvo golom u 98oj za produžetak, a onda za pobjedu u 119oj srušio Qarabag i osvojio prvi trofej u povijesti.
  • Marc
    477
    Hoćete li pratiti fifino Svjetsko klupsko prvenstvo i što mislite o tom natjecanju?
    Meni osobno nije baš jasan način na koji se klubovi kvalificiraju. Na primjer, imamo klubove poput RB Salzburga, Al-Aina, Al-Ahlyja ili čak Inter Miamija koji prije 2024. praktički nije imao nikakve ozbiljne rezultate. Sve mi je to nekako još jedan FIFA cirkus, ..samo da se zaradi… bez duše, a i pitanje koliko će sve to gledatelja u SADu privući..
  • Jaro
    10.2k
    Sve mi je to nekako još jedan FIFA cirkus, ..samo da se zaradi… bez duše, a i pitanje koliko će sve to gledatelja u SADu privući..Marc

Cirkis nego sto, ali ne sumnjam da ce to (bas u SAD) proci. Od pokretanja MLSa, a ulaskom Beckhama i dovodjenjem Messia zanimanje za "soccer" raste. Hrpa jutjubera skuplja preglede "reakcijama" na videe o nogometu. Oni ljetni turniri gdje sudjeluju euro klubovi su prilicno posjeceni. A ovo se sad zbog WC i hypa do neba, a znamo da barem to kod Amera prolazi.
    Osobno, necu pratit, ak cu negdje slucajno ulovit koju tekmu ok, al da me interesira - i ne bas.
  • Hnlovac
    2.2k
    To će gledati likovi koji znaju nabrojati 10 klubova na svijetu sveukupno i žive u Bangladešu, Indiji i Nigeriji

To je nova klijentela Fife, nogometno jako neinteligentni ljudi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.