• Droljo
    16.4k
    Nemojmo i mi raditi tablicu bez sudačkih pogrešaka. Nismo isti. Stative, prečke, sudačke pogreške, ispadanje na gol razliku, ne osvajanje na međusobni omjer, ozljede troje najbitnijih igrača pola sezone i sl. smo zaslužili kurcoboljom i šetnjom po terenu. Pa nek netko kaže da nemamo duplo bolju ekipu od svih ostalih u ligi. Rijeka bi sa takvim pehom i ne zalaganjem ispala iz lige.
  • Nogo
    6.5k
    Hajdukovi prijelazni planovi

• Hajduk pokušava smanjiti odštetu za trenera Gonzala Garciju s 450.000 eura na 300.000 eura.

• Klub se također zanima za slobodnog igrača, zadnjeg veznog Rijeke, Lindona Selahija.

• Selahi je već bio blizu Hajduka prošle godine, ali transfer nije realiziran zbog odštete od 600.000 eura.

• Očekuje se da će Hajduk biti vrlo aktivan na ljetnom prijelaznom roku, s Garcijom koji će značajno promijeniti sastav momčadi.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-hajduk-puca-na-veznjaka-iz-prvaka-i-pokusava-smanjiti-odstetu-za-garciju/146139

Meni je sve ovo lijepo i krasno ali opet kazes s kojim novcima?
  • Enco
    364

Pa sta nije Selehi nakon gola provocirao torcidu, a misli da je i lani neka situacija bila.
  • NORTE
    16k
    sjebali odnose s jednim od rijetkih klubova i navijača u HNLu s kojim su imali korektne odnose.Paggini

To je samo prividno.
    Mozda jesu ljuti zbog uzimanja Garcije, ali on je sam htio otić.

Sportski direktor tovar, gradonačelinik tovar, Demoni su tovarske sluge, imaju povijesno dobre odnose s Torcidom iz Pule.
    Puno oni navijača imaju u Istri, Titov kraj pa nije ni čudno.

Nadam se svakako Istra-Hajduk u prvih par kola sezone, najbolje prvo kolo.
    A prije ili poslije Pule neki Ružomberok.

Baski Europu nisu izborili i ko zna kad će opet bit tako dobri i bit u prilici za nju.
  • Str1nger Bell
    2.1k
    S obzirom da ce Rijeka vrlo vjerovatno igrati grupe nekog europskog natjecanja, tovari ce nam sljedece godine biti po meni jedini konkurent.

Iako im želim sve najgore, ukoliko se plasiraju nekim cudom u grupu konferencijske lige mislim da smo uvjerljivi favoriti za naslov ukoliko cemo svi igrati europska natjecanja.

Iako naravno nebi se zacudio da Rijeka izgubi od Linfielda i Birkirkare, a da tovari tradicionalno pokleknu protiv nekog velikana poput Flore Tallin.
  • vjeko1701
    15.4k
    Rijeci dajem 90% šanse da igra neku ligašku fazu. Hajduku nekih 5%
  • NitkoBitan
    27k
    Rijeci dajem 90% šanse da igra neku ligašku fazu.vjeko1701

90% sanse da ce igrati i 90% sanse da ce to bit KL. Ako me matematika ne laze to znaci 81% sanse da ce igrati KL.
  • vjeko1701
    15.4k
    Za njih natjecanje po mjeri a ne bi čudilo ni da se uguraju u prolaz.
  • javolimtebejako
    2.4k
    Pa sta nije Selehi nakon gola provocirao torcidu, a misli da je i lani neka situacija bila.Enco

nije, tad je bio aktualan onaj meme chill guy i samo je stavio ruke u šorc kao u dzepove
  • Tvrdica McTvrdi
    206
    Koliko god oni imaju upravljačku krizu, plaća se odšteta za trenera, cilja se Selahi, Pajaziti itd, govori se o zadržavanju Pukštasa i Sigura...vidjet ćemo kako će biti, ali meni ovo miriše na all in vol.4. Nema šanse da je to legalno kaj oni rade, kad ti dugovi dolaze na naplatu?
  • Keyser Soze
    13.6k
    ali meni ovo miriše na all in vol.4. Nema šanse da je to legalno kaj oni rade, kad ti dugovi dolaze na naplatu?Tvrdica McTvrdi

Hajduk će uvijek pronaći novaca i nikad neće propast. Imaju previše ulagača, što čistih, što na crnjaka, zato se i spominju sva moguća pojačanja iz godine u godinu.
  • NORTE
    16k
    • Hajduk pokušava smanjiti odštetu za trenera Gonzala Garciju s 450.000 eura na 300.000 eura.

• Klub se također zanima za slobodnog igrača, zadnjeg veznog Rijeke, Lindona Selahija.
    Nogo

Sve najgore im želim. :smile:

Istra očito traži jednokratnu uplatu odmah, zato se ovi cigane.
  • Tongo Doumbia
    6.6k
    U Sportskima jutros bombardiraju s Istrom na par stranica. Zašto? Pa jer je Garcia vrlo vjerojatno novi trener Hajduka.

Trener koji će očigledno dva puta napustiti Istru, drugi put zbog drugog, konkurentskog kluba u istom prvenstvu, dobio je tretman čudotvorca i par komentara kako će Hajduk dobiti ono što je godinama tražio. Ne sjećam se ovakvog tretmana za Jakira nakon odlaska iz Rijeke u Dinamo? A isti ovakav je, recimo, bio za Žapera kad je napustio Osijek (kao kapetan) zadnji dan prijelaznog roka i otišao u Hajduk.

Ali daleko najviše me fascinira onanija na Istru. Ono kao, savršen rad sjajnog, pazi sad, šestoplasiranog kluba, potom se javlja i magični CEO iz Alavesa. Jebo te, pa mi imamo principe, imamo gard, pa mi stvaramo, neće se s nama nitko igrati. Zanima me samo gdje igraju ti njihovi igrači koje ovi “čudotvorci” proizvode i kanaliziraju kroz transfere? Onaj Mauritanac u Servetti nije skupio ni 10 nastupa, Sportske su ga također predstavljale kao novog Mbappea.

S druge strane, jedan Šafarić s Varaždinom završi četvrti, ispred te Istre, na zimu mu prodaju dva najvažnija igrača i on se ponovno održi i potencijalno izbori Europu? Ali da, nije Španjolac, ne oblači se kao Guardiola, nego ima metar i želju da naraste, ćelav je i nepopularan. Btw, za mene osobno najveći gospodin i najodmjereniji trener u HNL.

Da se razumijemo, da su Dinamo, Rijeka i Hajduk bili na nekakvom standardnom nivou, ove “male ekipe” se ne bi ni vidjele ove sezone, ali mi nije jasno zašto se jedni guraju ispred drugih, kad brojke i statistika kazuju potpuno drugačije? Hajduče, koliko košta peglanje imidža u SN kad se već revno upirete da su svi novinari crvi?

U Dinamu, naravno narativi destabilizacije zbog ove Bobanove potencijalne čistke. Nema veze, svakako se naviklo.
  • Tvrdica McTvrdi
    206
    Ma ne propast ono kako ljudi tu pišu da će sad ispast iz lige, ali čovjek bi očekivao da bi se trebalo odustat od Livaje, Krovinovića, Melnjaka itd a vratit se Memolli, Hamza Barryju i sličnima i bit bliže 4 i 5 nego 1 mjestu, no očito tog novca ima beskonačno
  • Paggini
    51.2k
    Samo Hajdug može ukrasti trenera i džiberiti se oko otkupne klauzule, pa oni kao da se trude od svega napraviti najlegendarniji kretenizam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.