• ElDorado
    3.9k
    Teško je predviđati i gatati, ali vjerovatnost da će neki top klub kupovati ofenzivnog veznog, 24 godine i to iz Rijeke je zapravo vrlo mala. To je elitna pozicija svake momcadi i najvise cemu se moze nadati je neka sredina ili donji dom a da li ce takvi klubovi izuti 10 milja? Tesko.
  • deda
    36.9k
    Fruk će po meni u neki klub klase Dinama samo sa većim budžetom. Procijenio bih odštetu na cca. 5-7 milijuna.
  • miro
    6.5k
    Nešto tipa Rangers
  • Omake
    8.6k
    Taman umjesto Hagia
  • deda
    36.9k
    Tako nešto da.

Janković bi u toj paraleli mogao ići za 3-5.
  • rakurs
    1.3k
    Veli Matteoni da je sve riješeno, Garcia u hajduku. Iz članka se da naslutiti da su Istrijani jako ljuti na njega, ali i ove dolje. Sumnjam da će ovo završiti sretno po hajduk, njima koji su bez prebijene pare za Garcijin nogomet treba barem 10 novih igrača.
  • NitkoBitan
    26.9k
    Garcia u hajduku. Iz članka se da naslutiti da su Istrijani jako ljuti na njega, ali i ove dolje.rakurs

Ne znam zasto ali i ja sam ljut!
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Krasni doček bi mogao imati Gonzalo kad povede bile tiće prvi put na Drosini. :eyes:

Al tko mu kriv. Očito mu je draže biti potpisnik nekog novog Ružomberoka ili Gzire nego ostati u stabilnoj i ambicioznoj Istri.
    Predviđam mu najkasnije do zime nogu, a naš dragi Kova će uzeti duplu krunu i odvesti nas daleko u Europa ligi. :cool:
  • Ludovic IX
    8.6k
    U SN piše, 450k odštete za garciu i stožer. S obzirom na muljanje oko zapera, cjepidlacenje oko sege, istra ce lovi vidjet kad ovi po peti put prodaju Vuskovica
  • rokikaciga
    1.5k
    Ponudit Rijeci 2m za nekog juniora nebitnog i 100tis eura za Fruka.

Tak budu dobili vise love nego da ga direkt prodaju.

Ajmo Zvone!!11
  • Paggini
    51k
    Tovari su za trenera kojeg su platili 450k eura, kojeg nije odobrio SD koji nije ni odabran, kojem neće dovesti igrače koji mu trebaju, kojeg će otpustiti do studenog (ako budu imali para za otkaz) sjebali odnose s jednim od rijetkih klubova i navijača u HNLu s kojim su imali korektne odnose.

Svaka čast debili, svaka čast stvarno
  • rioda
    8.5k
    Najjače od svega je kako pišu po forumu da su to s Garciom odradili gospodski, nakon zadnjeg kola, a ne kao neki drugi klubovi, jel...

Ko da su ga zvali u nedjelju u 8 navečer i sve dogovorili, a prije nije bilo nikakvog kontakta :rofl:
  • Jurki
    17.3k
    Garcia je dobar trener, ali trener kojega treba istrpjeti i naravno dopeljati takav profil igraca za nogomet koji on preferira.
    Ne znam kak bi se snasel kod nas gdje isto nema vremena.
    U Istri mu je trebala polusezona da pocne ta ekipa davati neke znakove zivota i napretka.
    Dole se obzirom na ocekivanja i razjeban kadar do kraja.. mozda jos i vise.
    Isto tak on kao trener ima velikih problema kad igra na postavljenu obranu.
    Nema rjesenja za bunkercinu.
    U takvoj kaoticnoj sredini kak je dole.. ako zdura do Bozica.. premasil bu sva moja ocekivanja.
  • Markelo
    3.4k
    Svakako više smisla ima dovest Garciju nego kad su lani doveli Gattusa. Rekao bi da su trenersku poziciju pogodili e sad moraju igrački kadar osigurat a znamo da magarad nikad ne može sve ispravno pogodit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.