• Keyser Soze
    13.6k
    Da i ja sam očekivao naredne sezone povratak na to, ali na kraju će im ostat okosnica ekipe uz par solidnih pojačanja. I zato se nadam da će Zvone izvući neke jače igrače od Mitrovskog.
  • DrawTube
    7k
    Šafarićev Varaždin od dolaska Garcije 6. momcad prvenstva, a Garcijina Istra 3.

Ipak bi bilo fer tako uspoređivati jer je Istra dosta lošije igrala 1. dio
  • Droljo
    16.4k
    Rijeci dajem 90% šanse da igra neku ligašku fazu. Hajduku nekih 5%vjeko1701

Ovo me podsjetilo na onaj stari vic kad mali cigan pita starog; tata, jel idemo na more ove godine?
    - veli stari 90% da idemo, 100% da ne. :rofl:
  • ElDorado
    4k
    A da se tovari resetiraju i vrate na to da trebaju 10-15-20 milja od prodaje da uopće budu na nogama? Ili ih je posjetio djed Mraz?
    Znači stalno pričaju o ovoj močadi i nekoliko pojačanja. Pa kak jeote ak moraju prodati 4-5 igrača iz prvih 11? Prpić 7 milja? Ak onaj francuski gnom to uspije svaka mu čast.
    Uostalom kaj nas briga za njih. Mi moramo biti jaki.
  • vjeko1701
    15.4k
    A gle, netko je tu pisao, ne znače puno dugovi ako nitko nema muda tražit da im se plati.
  • emilperska
    10.7k

Nije poanta duga toliko koliko nacina funkcioniranja sto se placanja tice. Raketa je placen preko sponzora koji je to uklopio u neku svoju kampanju, da li to njemu vrijedi toliko, kad si strastveni navijač boli te kurac jer imas love..

Zamislite da mi vratimo Modrica, ali da ga ne placa GNK nego Konzum/SPAR/PBZ Leasing.
    Sumnjam da je i Livaja placen u cijelosti preko Hajduka..

Trenutno su nasli nacina kako zaobici FFP, dokle to ide, ne znam..
  • vjeko1701
    15.4k
    A realno, to su njihove glavobolje. Znaju da ih se neće poslati u stečaj i da će biti i prosvjeda i marširanja po Rivi i Markovom trgu ako prigori.

Najgore kaj im se može desiti je da na sezonu-dvije smanje proračun, budu između 3. i 5. mjesta i onda opet ovakav pokušaj.

Kolko mogu vidjeti, njima je jako bitno da slože kakvu takvu priču između sezona tako da početkom nove zgrnu pare na račun nove eurofije. To im vjerojatno osigura likvidnost do kraja godine a onda snalaženje do ljeta i tako u krug.
  • Paggini
    51.1k
    Ekipa ima dug veći sad nego kad su napravili cijeli performans na rivi i preuzimanja kluba zbog tadašnjeg duga.

To sve govori o tim klaunima
  • Tongo Doumbia
    6.6k
    I onda je ponovno loše odigrala zadnji dio, pa se sve izniveliralo.

Ovome su “uzeli” Belcara i Šegu na pauzi, pa je opet isporučio koliko - toliko, ali igrao prilično dobar nogomet, u skladu s mogućnostima, naravno.
  • Zg123
    1.9k
    Hajduk stvarno ima cudnu strategiju, uzimaju novog trenera za kojeg treba platiti odstetu a nemaju ni za biber a novog trenera biraju sd i predsjednik kojima se trese stolica, a taj novi trener je netko kome treba vremena da slozi smislenu igru i usput par novih igraca koji odgovaraju njegovom stilu i za koje naravno treba izdvojiti neke novce
  • emilperska
    10.7k
    Tongo je u pravu. Safaric je winner tog troboja osim ako Kova ne uzme kup..

Price s Garcijom su price u stilu najljepsi sam, najbolje se upucavam zenskama, zene me vole, ali taman dok me jedna cekala morao sam se javit zabrinutoj mami na telefon i za to vrijeme mi je jedna ćelava protuha uzela trebu..

Ako Kova uzme kup, zajebao ih je sve. Povijesni trofej, Europa liga i najvise ppg u tom troboju..
  • wolfgang14
    2.3k
    Prelazak Garcije na Poljud gotova je stvar; s njime u Hajduk dolazi i veznjak Rijeke

Selahi je u pitanju

(prepisano s germanijaka ovo za selahija)

https://www.tportal.hr/sport/clanak/prelazak-garcije-na-poljud-gotova-je-stvar-s-njime-u-hajduk-dolazi-i-veznjak-rijeke-20250528
  • deda
    37k
    Tovarčine sve što rade, rade zbog PR, pumpanja novih balona euforije kako bi se ljudi učlanjivali, plaćali pretplate i održavali cash flow u klubu živim. Nema tu nikakvog plana i strategije. Jedina strategija je rajcanje i stvaranje euforije.
  • skener
    2.8k
    Ako Kova uzme kup, zajebao ih je sveemilperska

A najviše nas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.