• Zg123
    1.9k
    Ovi Istrijani se ponasaju ko da su osvojili prvenstveno a ne 46 bodova i 6 mjesto u nikad gorem hnlu. Da su normalne okolnosti s takvim brojem osvojenih bodova bi bili na 10-15 bodova od Europe
  • emilperska
    10.7k
    Apsolutni nonsense je da trenera bira ekipa koja nece tu bit nakon 1.7.
    To je nesto s cim smo mi stali (smjena Perkana prije cekanja novog SDa) i onda nakon toga potpis tog famoznog stranca SDa kad je postalo jasno da Boban vjv dolazi..

Ovi debili dolje sve rade po definiciji onog "to se tako ne radi"..
  • Tvrdica McTvrdi
    191
    Istrani*. Tko je iz Istre zna zašto je to iznimno važno... Slažem se, preveliki hype je nastao iz toga, Gorica je npr imala onu sezonu 59 bodova, u ovakvoj sezoni bi se borili za naslov do kraja. Ima tu dobrih igrača, dobro se radi, ali Istri treba još 2 sezone ovakvog rada da puca na neke više ciljeve.
  • Ritam Ulice
    530
    Selahi i Garcia u hajduga? Oce blagajnice na kruh i vodu sad ili kad Dzeko dode?
  • ElDorado
    4k
    Rekao je Vela da će skupljat lovu od navijača i da će svi rado pomoć
  • Dino
    3.7k
    Hajduk će uvijek pronaći novaca i nikad neće propast. Imaju previše ulagača, što čistih, što na crnjaka, zato se i spominju sva moguća pojačanja iz godine u godinuKeyser Soze

Meni nije jasno kako to da nijedan od milijun inspektorata ne vidi nista krivo u financijskoj politici tovara. Kuzim ja da mi zivimo u Hrvatskoj i da ima nepravilnosti na svakom cosku, da ljudi vole mrknut malo zemlje, malo serafa s posla, ali ovo je toliko izlozeno medijima i ocito, a prolazi bez ikakvih javnih kritika.
  • miro
    6.5k
    Oni sebi samo kopaju dublju rupu, a da to ni ne kuže. Nema tu strategije, samo daj odmah sad, pa ćemo lako za kasnije.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Meni nije jasno kako to da nijedan od milijun inspektorata ne vidi nista krivo u financijskoj politici tovara.Dino

Kad bude nekome od interesa onda se bude i nasle nelegalne stvari ovako ajmo dalje
  • Dudu 9
    706

Njihova tema na sportnetu izaziva veće susramlje nego epizoda krv nije voda.
    Nevjerojatno kakve gluposti se tamo mogu pročitati, od kmečanja da ih se čerupa, i da toga nema nigdje nego u ovoj ligi ( kao da u drugim ligama igrači i treneri ne prelaze iz manjih u veće klubove) pa do papagajskog ponavljanja kako nas boli poraz od njih, likovi umišljaju da nam jednom pobjedom mogu nabiti nekakav kompleks.

Ponašaju se kao šarani one sezone pod Bjelicom, kad su nosevima parali oblake zbog jedne dobre sezone.
    S tim da su se oni barem borili za naslov, ovi su jebeni šesti.
  • DrawTube
    7k
    preferira li se u Puli Puležani ili Puljani?
  • vjeko1701
    15.4k
    Kako sam već pisao, mini tovari. Od svih klubova, njih bi najmanje volio da se priključe samom vrhu, to bi doslovce bila jeka Splita.
  • NKDZ86
    4.2k
    preferira li se u PuliDrawTube
    tamo se preferiraju gumeni bonboni
  • Tvrdica McTvrdi
    191
    Puležani, iako je krivo. Dućan se zove Puljanka doduše.
  • Ivdzo11
    6.5k
    Kažnjava se i zato što su pripadnici gostujuće navijačke skupine (Torcida), smješteni na istočnoj tribini, u 76. minuti skandirali glavnom sucu “Cigane, Cigane“, čime je počinjen prekršaj iz članka 87. Disciplinskog pravilnika HNS, zbog čega se utvrđuje: novčana kazna u iznosu od 4.000 eura pa se na temelju odredbe članka 38. st. 1. DP HNS-a izriče ukupna novčana kazna u visini od 54.000 eura.

Dinamo dobio 25.000 eura
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.