• striko
    2.2k
    Rebić uskoro free
  • Droljo
    16.4k
    Hajduk će platiti odštetu Istri od 450.000 euraNogo

Taman su toliko dali hns-u ove sezone za ultra spiku. Najs
  • Mathiasovi Chageri
    5.4k
    Dokaz koliko je HNL eksplodirao u zadnjih par sezona je i scena sa igrališta na kvartu danas, gdje tri klinca pucaju na gol, a jedan od njih, nakon što su prva dvojica odabrali klubove, se dere:

”Dobro, ja sam onda Šibenik!”

Dvaput sam se uštipnuo da budem siguran da sam zaista vidio i čuo to.
  • Mali Zeus
    17.2k
    Dakle ovo je sve, ovod je već krenula panika od Hajduka, a sezona završila prije 3 dana. :rofl:

Garcia je dobar pick, ali tamo može bilo tko izboriti pa tako i on. Nama je najvažnije da se sredimo, napravimo dobru ekipu i jako krenemo u sezonu.
  • Krizy
    56.8k
    Gennaro Gattuso
    Gonzalo García

Osim inicijala G.G. - bivši i budući treneri Hajduka će dijeliti još jedno G - gubitnici.
  • Jaro
    10.2k
    Gennaro Gattuso
    Gonzalo García
    Krizy

Ovo da ustede na opremi - samo dosadasnju sa GG inicijalima daju novom treneru, ak ne pase velicina, bude neka snajderica rijesila...
  • bbb medimurje
    4k
    Znaci tovarima je selahi s 500k godisnje place preskup
    Znaci igraci bez ugovora s godisnjim potrazivanjima do 500k, vidjet cemo ko ce im za te novce doci
    Mislim da se oni bas okrecu svojoj akademiji
    Ak zadrze sigura i pukstasa moglo bi to biti ok
  • Crni86
    10.9k
    Ono što je u cijeloj priči intrigantno je da je kontakt iniciran od strane grupe bivših igrača Hajduka koji su u kombinacijama za preuzimanje vođenja kluba, oni su se raspitivali o mogućnosti Džekinog dolaska na Poljud. - i onda se pisac ovog clanka onak malo cudi kako nije poslana nikakva ponuda od strane hajduka hahaha

A tekst iza toga kako taj skup igraca ipak ne ulazi u hajduk.

Jos kaze kako bi Dzeko doso ak se slozi konkurentna momcad, novac nije problem. A ovi nemaju 500k za godisnju placu…

Dobro je jucer napisano - medijski se krpaju opet, stvaraju hajp ko i prosle godine, a od svega toga na kraju nista.
  • Droljo
    16.4k
    Znaci tovarima je selahi s 500k godisnje place preskupbbb medimurje

Nije njegova plaća uklesana u kamen. Koliko isti igrač traži rijeku a koliko nas?
  • NORTE
    16k
    Mediji pišu da je ulogu u prelasku Garcije odigrao i gradonačelnik Pule.
    Da se bar zakrve ovi klubovi.
  • darkcro
    80
    demantirano od gradonačelnika, patka, još uvijek su izbori
  • Tvrdica McTvrdi
    203
    Nategnuto, ali s tim debilom je uistinu sve moguće, on je baš teža tovarčina i minira rad Istre na svakom koraku.
  • bbb medimurje
    4k
    Silic
    Sigur uremovic skelin hrgovic
    Pukstas Zaper krovinovic
    Durdov livaja sego

Na klupi:Banic, Diallo, Capan, Kalik, Bamba, Brajkovic, (Šarlija)

Sigurno odlaze Biuk, Rusin, Mlakar i kolko se pise Prpic se prodaje
    Treba vidjeti u kakvom stanju je zaper nakon godine i pol bez nogometa
    Treba vidjeti kaj bude s rakiticem, melnjakom

Znaci bas puno dolazaka ih ocekuje
  • NORTE
    16k
    Znaci bas puno dolazaka ih ocekujebbb medimurje

Čime će ih dovesti?
  • Tvrdica McTvrdi
    203
    Milijarda duga i prodat će jednog stopera u HSV, najs. Zake se mi mučimo stalno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.