• vlatkomarkovic
    1.1k
    Još da mi predstave filijalu u SloZagi

Zaboravi...
  • Zagi
    9.8k
    Zaboravi...vlatkomarkovic

Nada umire poslijednja.
  • vlatkomarkovic
    1.1k

A jebiga...

Btw nisu Bimbo i Jozak dobili otkaze nego su im istekli ugovori. I dosta ljudi iz svih uprava su otišli ili će otići iz kluba. Ovo je samo početak....
  • Zagi
    9.8k
    nego su im istekli ugovori.vlatkomarkovic

Sve jasno. Ipak se još ne možemo nositi sa gigantima koji ih zasipaju ponudama.
    Bimbo, sretno u Realu .
  • NORTE
    15.9k
    niti me briga hoće li biti KL ili EL.Zagi

Prije par mjeseci sam napisao da sam za KL, ali sad sam za EL jer to znači da idemo direktno u glavnu fazu i prva europska tekma je tek za 4 mjeseca (a ne za 2) pa bismo tako imali potpuni mir prvih 7 kola Hnl-a i potencijalno napravili kapital za odličnu sezonu.

S druge strane odlaskom u KL otvara nam se prilika doslovno igrati za europaki trofej, uz preduvjet pojačavanja ove očito limitirane momčadi, na čemu se radi.
  • Bosskovitz
    16.5k
    Gotovo bizarno zvuči podatak da smo ove godine samo zbog gol razlike ostali i bez naslova prvaka u HNL-u i bez prolaska u Ligi prvaka. Da smo osvojili posve jednak broj bodova u HNL-u i u LP, ali s boljom gol razlikom, ovo bi bila jedna od najuspješnijih sezona u povijesti. Kad to stavimo u kontekst rekordnog broja od 25 prečki i stativa...

Nije izlika za loše poteze kojih je nesumnjivo bilo, ali je suluda činjenica.
  • Zagi
    9.8k
    Tako nekako.
    Ja to vidim kao win-win .
  • Crni86
    10.8k
    ili u kontekst rekordnih poraza s nikad vise primljenih golova. Pre laki raspadi u kljucnim trenutcima, primljeni golovi u zadnjim trenutcima utakmica u lp. Hladnija glava i borba do kraja u lp protiv bayerna arsenala i bvba te da se nismo onako raspali protiv rijeke vec bi bila drugacija prica.

Srecu ponekad moras izazavt ili joj se zamjeriti. Za izazvati srecu recept je ugl hrabrost i rad,rad,rad.

I opet sve se dogada s razlogom. Ovako je ocito moralo biti.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Nije izlika za loše poteze kojih je nesumnjivo bilo, ali je suluda činjenica.Bosskovitz

meni je najluđa stvar što je dinamo, između ostaloga, iz LP ispao zbog club bruggea, ljudi su imali isto bodova kao dinamo, a 2 boda protiv aston ville su zaradili ovako...

CgAGVWcrvGOAc6T4AL4D4E5TXec277.gif
  • vlatkomarkovic
    1.1k

Gle nekima od njih nije problem bio "nesposobnos" nego stari grijesi. Nemojmo miješati ta dva pojma, ja razumijem zašto Bimbo nije dobio novi ugovor, ali to nije vezano zato što je nesposoban, kažem Manenici je on bio čovjek od povjerenja. I Jozak i Bimbo će vrlo brzo naći novi posao, ne u Realu, ali ne ni u Prigorju Markusevec.
  • Noel
    11.8k

Sa 65 osvojenih bodova u HNLu i na taj način osvojenom titulom putem gol razlike sigurno nebi bila uspješna sezona a kamoli najuspješnija. Pričaš floskule. Hipotetski zaključci a ne činjenice kako ti kažeš. Ki bi da bi. Da nije ovo a da nije ono da onda ovo bilo. Govorio sam prije par tjedana. I da osvojimo na kraju naslov ovo je sramotna sezona. Liga prvaka je malo ušminkala ovu sramotu zahvaljujući Bjelici i slabim protivnicima u vidu Slovana i Red Bulla.

Činjenica je da smo ispali iz Lige prvaka zasluženo. Ekipa koja primi sramotnih 9 komada nema kaj tražit u drugom krugu. Ponavljam nikakva nesreća nego zasluženo ispadanje bez obzira na 11 bodova.

Činjenica je da nismo osvojili naslov zasluženo. Klub razine Dinama koji u HNLu primi 41 gol osvoji 65 bodova promjeni 4 trenera nije zaslužio osvojit HNL.
    Činjenica je da je ovo sramotna sezona. Idemo dalje. Vrijeme je za promjene prave poteze Bobana i novu sezonu. Jače nego ikad. Kraj priče.
  • Zagi
    9.8k
    ne u Realu, ali ne ni u Prigorju Markusevec.vlatkomarkovic

Siguran sam da ćeš nas izvijestiti. Jedva čekam.
  • nemapredaje
    5.3k

Samo ispravak, u HNL-u je stvar međusobnog omjera s Rijekom, a ne gol razlike.

Ali ostaje činjenica da smo imali jednak broj bodova kao pobjednik HNL-a i kao klubovi u LP-koji su prošli dalje.
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Škegro igra opasnu igru... blefira jako, mogao bi mali za 2 godine wolt voziti, ako se ne opameti...vlatkomarkovic

Samo ću rec da ovom metlom od šjor Zvone neće bit lišeni i menadžeri. Već čujem da itekako rigaju vatru na odluke koji se sprovode i koje će uslijediti tek.
  • Zagi
    9.8k
    Već čujem da itekako rigaju vatru na odluke koji se sprovode i koje će uslijediti tek.BBB Sibenik

Dok Olivari zove mirogojčeke . "da, da, skandalozno ... "
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.