• DrawTube
    7k
    Pa kak ne kuzis, Hajduk će srećom i krumpiranjem dobit većinu tekmi a Rijeka ne može vise dobivat, jelda

Zato i nisu osvojili titulu jucer
  • Brusa
    3.3k
    meni je problem. Ja volim da je dinamo prvak i nisam opsjednut hajdukom kao mnogi ovdje.
    Gledajte, hajduk nikada neće "bankrotirati". Nikada. Grad Split je vlasnik većine dionica, i nikada neće tamo dopustiti da hajduk "bankrotira". I da "bankrotira" idu u stečaj i izvukli bi se iz toga.

Ah da! Famozno miško će prodati, Rijeka će se raspasti...
  • NORTE
    15.9k
    Bjelanović je u zadnjih par sezona pokazao da zna iskopat igrača iz naftalina a i dobro ga prodat.hardek

I onaj litavski alpinist je u Gorici radio čuda dovodeći neke nepoznate jeftine crnce pa onda u Splitu nije doveo ni jednog takvog igrača.
  • Laugreano
    4.1k
    Mene više od Garcie strah odlaska Bjelanovića u tovarland. Bjelanović je u zadnjih par sezona pokazao da zna iskopat igrača iz naftalina a i dobro ga prodat.hardek

Takvi ne osvajaju prvenstva.
  • Droljo
    16.4k
    Pa jel im nije bjelanović bio dole sportski direktor već prije?
  • don
    13.1k
    Garcia je u hajduk doša na već postavljenu i spremnu ekipu Tramezzanija, nije ni ima ništa puno minjat. Uz to, kod njih će na lito bit prometni kolodvor.

ako mi obavimo dobar posa, apsolutno je nebitno šta netko drugi radi.
  • Paggini
    51.1k
    Ne znam zašto se bojite Garcie u Hajdugu - sta vi mislite da ako oni dovedu trenera koji zna igrati samo na tranziciju da će odjednom svi ti Dialloi, Melnjaci, Krovinovići, Rakitići, Livaje, Rusyni trčati nemilu tranziciju gore i dolje i igrati u dva poteza?

Kao, dovedemo trenera i mi automatski igramo takav nogomet? Pa jeste vi gledali hajdug zadnjih 5 godina?

Oni trebaju doslovno 10 novih igrača za taj stil nogometa, a jedinih 4, 5 koji to mogu hendlati moraju prodati ovo ljeto da zatvore kako tako to dugovanje, a dovođenje novih igrača je itekako upitno.

S druge strane, većinu vremena protiv većine ekipa, hajdug neće ni moći udarati tranziciju, a svaki put kad je Istra igrala na postavljenu obranu, to mi nije ličilo na ništa.
  • Crni86
    10.8k
    Bjelanović je u zadnjih par sezona pokazao da zna iskopat igrača iz naftalina a i dobro ga prodat.hardek

A zasto? Zato jer je iza sebe imao alaves, svu njihovu logistiku, podatke, mozebitne savjete itd. Stvara se hype oko bjelanovica a nitko ne zna koliko je bilo njegovoh prosudba i odluka a koliko od spanjolaca.

Na kraju su mozda sve odluke donosili spanjolci dok je on samo ime na papiru.
  • Infinity
    18.5k
    pa stari moj Belupo nema kvalitetu, sa Zekićem su bili na maksimumu igrajući bunkerčinu, ovaj ih je digao do borbe za Europu. Malo realnosti ne bi škodiloJos-Optimus

Zekic je s Belupom u sezoni 22/23 osvojio 43 boda. Belupo je ovu sezonu zavrsio s 48. Nije neka razlika. U borbu za Europu ih je gurnuo ocajni Osijek, koji ih je kasnije nabio s 4-1 kad su malo dosli do daha. Uzeli su bodove i Dinamu i Rijeci koji su bez obzira na borbu za titulu, pa i titulu ipak odigrali jako losu sezonu.

Dobra sezona Varazdina, Istre i Belupa je plod nekih drugih zbivanja. Oni ni sami ne znaju kako su se nasli u ovoj situaciji.
  • ElDorado
    4k
    da nisu imali tovarsku panjinu prvih n kola imali bi 10 više
  • Petar86
    1.3k
    Amorim i Utd primjer sto ce im se desiti ako ne dovedu barem 5 novih igraca za taj stil nogometa
  • Jos-Optimus
    5.6k
    nije ih Kova vodio cijele sezone...i nije isto postici to sto je postignuto s nacinom igre kako se igra pod Kovom i kako se igra pod Zekicem
  • Jurki
    17.3k
    to da su Španjolci donosili odluke o angaziranju igraca bi bila najtocnija varijanta.
    Nije to nikakvi Istrin skauting ili Bjelanovicevo oko. A i da bumo realni zar netko misli da je on isel skautirati Koskija u Finsku?
    Ako Bjelanovic ode dole ... prognoziram mu isti rezultat kao i ovom Francuzu.
    Isto tak tovari imaju izbore u srpnju.. moraju rasprodati sve zivo kaj iole nekaj valja... jer se Đepeto svojski potrudil sjebati vrijednost igracima.

Nema mjesta nekakvoj panici.. i dalje bu samo o nama ovisilo i samo nas se bu pitalo tko bu prvak.
  • Crni86
    10.8k
    Nece se nista dogoditi niti mi je namjera nesto traziti vec me samo zanima. Sta se dogada u sutuaciji kada navijaci ulaze na teren minutu prije kraja susreta i time prekidaju susret? Mislim sta kazu pravila? Imali uopce ikakvih mehanizama kako se dalje postupa?
  • Dzoni
    1.3k
    Kolko se ja sjećam, to su radili i navijači Leverkusena kad su osvojili titulu pa nije bilo neke velike drame oko tog, neće biti niti sad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.