• Crni86
    10.8k
    ma ni ne treba bit. Samo me zanima kaj vele propozicije, ako uopce ista i ima na tu temu.

Sve kuzim i navijace i veselje, al ko ih je pustio dole toliko prije vremena. Malo ispalo neozbiljno od strane organizatora, kaj da je bilo 2:1, malo neizvjesniji rezultat, realno bio bi skandal.
  • bongo
    1.1k
    Ukoliko dođe do prekida utakmice bitno vam je da je odigrano minimalno 80% regularnog dijela utakmice odnosno 72 minute da bi se trenutni rezultat do tada priznao
  • Crni86
    10.8k
    a ukoliko je utakmica namjerno prekinuta? Npr mi vodimo 1:0 treba nam pobjeda za titulu i napravi se teski prekid, upad na teren. Ostaje 1:0 ili?

Neka logika mi je da bi se onda susret trebao nastavit iduci dan.
  • bongo
    1.1k

Ovo sigurno neće dolaziti pod nikakvu reviziju, ustvari je ovo normalna praksa da se zadnje kolo uđe u teren. Primjer iz Njemačke tj Leverkusena prošle godine je sličan. Isto su utrčali prije isteka nadoknade.

Jedino da je prekid napravljen zbog nekog teškog incidenta onda se može razmatrati kazna i teoretsko oduzimanje bodova ili registrirati čak utakmicu 0:3 u slučaju baš teškog prekida (tipa da uletimo i nalupamo protivničke igrače).
  • Blueshadow86
    3.3k
    Ne bi me iznenadilo da Garcia i Bjelanović zajedno u paketu odu dolje.
  • NKDZ86
    4.2k
    može dolje ko god otic neće uspjeti. dokle god njih vodi mržnja prema drugima, a ne ljubav prema hajduku neće nikad bit prvi.
    dokle god će glumit pravednika i borit se protiv svih jer su svi protiv njih, neće uspijeti.
  • Paggini
    51k
    Brzo se zaboravilo koju je kataklizmu Bjelanović dolje napravio u tih par godina koliko je bio SD.

Ovo danas je komedija od ekipe hajduga, ali ta bjelanovićeva imena i ekipe... To je bilo za zatvor.

Ako dolazi dolje u paru s Garciom, što se mene tiče to su dobre vijesti, a Istra će nastaviti svoj rast i bez njih dvojice.
  • NitkoBitan
    26.9k
    Rijecanima iduce sezone ide pad uz vjerojatno nikad veci proracun. Ne bi me iznenadilo da zavrse na 3./4. mjestu. Misko ih je malo kupio ali ih mozda ceka jos jedan tus, zamislite da Opatija igra na licenciranoj Kantridi dok Rijeka igra na Rujevici. Po meni je to izdaja navijaca.

Vidio sam da je jucer nesto krenuo laprdat o novoj Kantridi, zna i on kakvo ce bit potencijalno nezadovoljstvo medu navijacima. Nova Kantrida se nece izgradit nikada jer je to pre skup projekt za sam klub, Miskovica i grad, a drzava nece ulagat tolike novce za privatni klub u maloj sredini.
  • Jaro
    10.1k
    Sve kuzim i navijace i veselje, al ko ih je pustio dole toliko prije vremena. Malo ispalo neozbiljno od strane organizatora, kaj da je bilo 2:1, malo neizvjesniji rezultat, realno bio bi skandal.Crni86

Dobit ce neku kaznu novcanu zbog propusta u organizaciji i bok...
  • ElDorado
    3.9k
    problem Kantride je zapravo što je on imao investitora ali uvjet su bile neke neboderčine odmah blizu mora i Grad nije htio ulaziti u to.
  • Enco
    345

Koliko sam shvatio politika (lokalna) je ta koja koči stadion.
    Ako i je izdaja , izdala ih je politika, a ne Misko.

A što se tiče pada , čisto sumnjam.
    Čovjek ima sad već neki kontinuitet, navodno dug prema Volpiju za stadion vise nema ,a to mu je papalo dobar dio proračuna, utjecajan je i u HNS-u ja njega ne bi baš podcjenjivanjao. Dapače, po meni su oni sigurno veća prijetnja od Hajduka.
  • NitkoBitan
    26.9k
    problem Kantride je zapravo što je on imao investitora ali uvjet su bile neke neboderčine odmah blizu mora i Grad nije htio ulaziti u to.ElDorado

Nemoj pusit te price pls, to kao kad se nama prodavalo da ce nam izgradit stadion za shopping centar i hotel. To bi trebala bit Burj Khalifa da se investitoru isplati prakticki poklonit stadion.

Koliko sam shvatio politika (lokalna) je ta koja koči stadion.
    Ako i je izdaja , izdala ih je politika, a ne Misko.
    Enco

To je prica koju Misko zeli prodat. Para za stadion NEMA. Miskovic je prilikom preseljenja na Rujevicu pricao kako ima novaca za novu Kantridu, odnosno lagao je.

Jebiga, nova Kantrida nije na vidiku i nema razoga da se ne igra na postojecoj. Ako jebena Opatija moze usminkat stadion za licencu ne znam zasto ne bi mogla Rijeka.
  • prefontaine
    2.2k
    Evo, završila se i ova sezona. Sezona u kojoj svi ipak nešto slave...
    499634718-684832557741766-7505622057721280088-n.jpg
  • Mathiasovi Chageri
    5.3k
    Nova Kantrida se nece izgradit nikada jer je to pre skup projekt za sam klub, Miskovica i grad, a drzava nece ulagat tolike novce za privatni klub u maloj sredini.NitkoBitan

Izgraditi će se nova Kantrida, Miškoviću je najveći problem neka građanska inicijativa i GUP, jer su upitni oni neboderi i hotel oko stadiona, ako mu to prođe mislim da će bez problema Mišković to napraviti. Lurssen već ima pola poteza od Lovrana do Rijeke, mislim da su oni potencijalni investitori za stadion u zamjenu za te nebodere i hotel.
  • don
    13.1k
    Bilić i Vitali još najmanje 2 miseca u hajduku, odnosno do 1.8.

tako da, još jedna priprema sezone za hajduk u režiji gore spomenutog dvojca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.