• Noel
    11.7k
    Garcia je logičan izbor Hajduka. Problem je za njega i njih kaj će čovjek zbog nedostatka kvalitetnih igrača i pojačanja morat radit sa lošijom momčadi nego trenutno ima u Istri. Još bi tu dodao ne zdravu i bolesnu atmosferu dole. Predviđam mu teških mjesec dana na klupi Hajduka i otkaz pod parolom jebate onaj ko te dovea.
  • E46
    1.3k
    trajno rjesenje bi vrlo vjerojatno bilo dovesti garciu nikakvog biscana.. A ak ovaj kojim slucajem ne bi htio doci u Dinamo onda bilo kojeg drugog spanjolca koji gaji slican stil igre.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    trenerski posao nije egzaktan!

to što je neki trener dobar u jednoj momčadi ne znači da će biti dobar u drugoj, vrijedi i obrnuto.
    ako se nešto toksično nalazi u skupini igrača, može biti ne znam kakav trener, taktički genijalac, neće pomoći.

pogledajte samo manchester united i kog su sve doveli na trenersku poziciju nakon fergusona!
    ne ide pa ne ide...stvarno netko misli da je erik ten hag loš trener?

ista stvar vrijedi i u HNL-u.... osobno mislim da ovu dinamovu momčad neće prodrmati nitko, ni ancelotti. jednostavno treba teška "rekonstrukcija" i pažljivo birati igrače koji će si odgovarati stilom, ali i karakterom.

magarad je još gora, njima čak nije problem ni u momčadi, već u cjelokupnoj atmosferi regije, grada, kluba. gennaro gattuso također nije loš trener, sigurno nije trenerski vrh, sigurno ne vrijedi lovu koju su spiskali na njega, ali je trener koji će sa istom skupinom igrača koje je imao u hajduku osvojiti ovosezonski HNL sa bilo kojim od preostalih 9 klubova,
  • hardek
    4.5k
    Mene više od Garcie strah odlaska Bjelanovića u tovarland. Bjelanović je u zadnjih par sezona pokazao da zna iskopat igrača iz naftalina a i dobro ga prodat.

Garcia ko Garcia bi tamo bio nemoćan ako bi im transfer politika izgledala kao i do sada. On trenutno u Istri ima možda i najatletičniju ekipu u ligi
  • Noel
    11.7k
    Zanimljivo kako isti ljudi koji pljuju Kovačevića zbog njegovih nedovoljnih referenci i rezultata uzdižu Garciu koji od iskustva ima vođenje Istru u dva navrata u HNLu i ulogu pomoćnika u Nizozemskoj. Ova Zona se stvarno pretvorila u psihijatriju..
  • OsamŠest
    5.1k
    @Dani Olmić vidim, tvojih lajkova na dolazak Garcije u Hajduk ne manjka. Važno da si zadovoljan da vam dolazi, možda ćeš manje trkeljat..

Reci mi ovako, pošto si postavio neke reference (iako nisu tvoje, nego kopiraš, jer nemaš blage veze kako funkcionira bilo koji klub svijeta), kako to da si za Garciu, a protiv Kovačevića? Kovačević igra jednako lijep, ako ne i ljepši nogomet od Garcije. Pretpostavljam da ti "Gonzalo" ljepše zvuči ili ti je zgodniji.
  • Tongo Doumbia
    6.6k
    Bjelanović je bio već dolje i nije napravio niti doveo ništa, osim igračkih promašaja.

U Istri igrači većinom dolaze preko istog kanala, a ovu zimu je doveo i provjerenog Lončara i Radoševića.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    magaradi treba lobotomija, al ono..lobotomija 50 000 ljudi.
    samo to im može pomoći...a ne bjelanović i garcia.
    izgorit će za pola sezone kao i svi drugi prije njih.
  • E46
    1.3k
    što se mene tice nemam ništa protiv kovacevica drago mi je za njega da ga je nagradio zivot nakon teske borbe s bolescu ali za mene i moje poimanje nogometa mi je bolji izbor garcia i iz tog razloga me samo strah kako ce to izgledati jer ce sigurno dignuti hajduk s obzirom da takvim stilom igre ne mozes ne dignuti neku ekipu. Dok ih je vodio tramezani bili su teski prosjek a igracka baza skoro slicna
  • E46
    1.3k
    Btw jel se četniku u slučaju kazne za srednji prst to prenosi u iducu natjecateljsku sezonu iili? Isto sad i ovaj karton sto je dobio jel se prenosi?
  • Pavinho
    263
    prenosi se crveni
  • Brusa
    3.2k
    Znači , pola sata nakon kraja sezone je počelo tu podcjenjivanje prvaka rijeke, a već drugi dan je počeo strah od hajduka... :monkey:
  • E46
    1.3k
    zato sto nije problem ako rijeka bude prvak ali ovi vise nikad u zivotu ne smiju bit prvaci, samo bankrot.
  • E46
    1.3k
    a kazna za srednji prst
  • Pavinho
    263
    i to ako dobije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.