• rioda
    8.5k

Mislim da je deda fulao, ulazi se iz Ulice Antuna Jakića kod Istoka
  • Jaki991
    271
    Pozdrav, da li se moraju printati ulaznice ili ih moze skenirati preko mobitela ?
  • ZgDLions
    1.1k

Fala, imao sam nekih obaveza pa sam izgubio nit vodilju.
    Samo još jedno pitanje, zapad zaklanja jug ili nam trebaju sunčane barem prvo poluvrijeme.
    Da ih ne nosim ak ne trebaju.
    Jebiga nisam bio na jugu preko 30 godina.
    :sad:
  • crophantom
    491
    Pa sunce će u 5 biti ma jugozapadu, a ti ćeš gledati u smjeru sjevera tekmu, tak da svakak će ti biti s leđa/pa kasnije malo s lijeve strane.
    Tak da radi gledanja ti netrebaju, ali radi stila naravno da ti trebaju :D
  • ZgDLions
    1.1k
    ali radi stila naravno da ti trebaju

:rofl:

Ma ja se selim po svim tribinama kak sa kime idem, pravi tribinonomad pa moram uloviti poneki info.
    Protiv Hajduka na sg nas je sunce fino zapeklo.
  • Medvedgrad
    601
    Pa sunce će u 5 biti ma jugozapaducrophantom

Ne baš. U 5 će sunce biti na zapadu, a na kraju utakmice na zapadu-sjeverozapadu.

https://ibb.co/xSHMRCqJ
  • crophantom
    491
    u pravu si, zaboravio sam da je Maksimirska dosta pod kutom na pravac zapad-istok i da je sjever zapravo više sjeverozapad. My bad
  • kucinicban
    0
    treba mi hitno karta za sjever dole
  • Liks90
    3.4k
    bit će za sljedeću sezonu :rofl:
  • Juznjak
    4.2k
    Imam 2 godisnje za sjever dolje. Rentam uz naknadu u kompletuZoran

Jadno i odvratno :vomit:
    Ovakve treba nać i zabranit im dolazak na stadion, nevjerojatno da ima ovakvih vlasnika godišnje
  • Zoran
    209
    Dva brata imaju posla na vikendici na moru i nemreju na tekmu. Ke bi da karte propadnu? Nisu ih dobili zabadaf nek su ih kupili i rekli su da na njihov racun spijemo rundu na stadionu. Ja sad imam sat i pol voznje do stadiona dok bus ti sjel na tramvaj i za koju minutu si tam. To ti nije jadno.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Dečki su kao i svi ostali izdvojili na početku za dvije godišnje, što nije malo u današnje vrijeme.

Svatko ima pravo radit sa kartama šta hoće, netko da za istu cijenu, netko da besplatno.

Mi i ili barem većina nas traži da klub ukine besplatne karte ili da budu pristupačne cijene ulaznica jer kao trebamo cijenit svoj proizvod.

Ekipa ne vidim problem ako Zoran prodaje karte po istoj cijeni koja je bila u prodaji, niti više niti manje, netko tko hoće će uzet. Bitno je da ne propadnu.

Vidimo se na Maksimiru.
    Samo pozitiva za jači i uspješniji dinamo i veći povratak navijača.
  • Vuki23
    7
    Pitanje jedno. Znam da de mozda ne pita tu, ali ima li itko podatak s koliko članova smo završavali prijašnje godine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.