• SAS1987
    17.5k
    bio pocetkom 90tih jednom cca 15k.
  • deda
    36.8k
    Nema nitko takav podatak zbog različitog sustava učlanjivanja. Prošle godine je bilo preko 51.000. Godinu-dvije prije toga je raster bio oko 20-25, a ako se vratimo 4-5 godina unazad onda je to između 10 i 15 tisuća.
  • Infinity
    18.4k
    Mislim da je oko 16.000 bilo 1996. Mozda grijesim.
  • DrawTube
    6.9k
    Sezonu završavamo sa 197 079 gledatelja u HNLu, prosječno 11 592, 29% više od prošle sezone, kao 252. najposjeceniji europski klub u prva 3 ranga, ispred Getafea, Ferencvaroša, Bournemoutha i Leganesa, a malo ispod Girone
  • Medvedgrad
    601
    Mislim da je to bilo 1992./1993.
  • Mathiasovi Chageri
    5.3k
    a malo ispod GironeDrawTube

Neka drhti cijela Girona, skidamo im skalp iduće sezone.
  • Navijač Dinama
    9.9k
    sve 5.

, međutim od Bourmeoutha, Getafea i Leganesa imamo veći kapacitet stadiona, Vitality(Bournemouth je kapacitet 11k i stalno je bio ispunjen) kao i vjerovatno Leganesu, uz to Dinamo je prvi, glavni i najveći klub u državi, dok Leganes i Getafe to nisu ni u svojem gradu(Madridu).

Možemo gledat postotak posjećenosti po utakmici, recimo Bornemouth bi bio vjerovatno na 90% utakmica na preko 90% ispunjenosti, a Maksmir osim Varaždina ne znam jel i jednom bio ove sezone.

Ponavljam, sve 5, narasla je posjeta, ali sad tu neke usporedbe sa pomenutim klubovima mi osobno ne stoji usporedba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.