• crophantom
    467
    Vidim da se spominje rano rješavanje utakmice il tak nešto, cijele ove sezone nema poraz sa više od 1 gola razlike, u zadnjih 12 utakmica ima 1 poraz i to ono kad im je hebeni Menalo zabio u 90 i nekoj minuti.
    Tak da očekujem teško čupanje i malo golova
  • Gelipter
    4.2k
    joj ne mogu se više sjetiti. Pjevala se prvi put u travnju prošle godine isto u jeku surove borbe za preuzimanje vrha tablice. Mislim da je to na neku melodiju koju su prvo Gate 13 preuzeli, ali više nisam ziher.
    Evo naše verzije:
    https://www.instagram.com/reel/C6yg3SItPNr/?igsh=czVtc3l3NXJzcWdx
  • gaTeDZG
    1.5k
    Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje. Dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas, i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od Zla.
    Amen.
  • Dinamosaur
    2.2k
    @Paulie
    @Gelipter

Zvuci ko refren od ove svadbene, od 0:35 al cisto sumnjam da je po njoj
    I ova ima ritam ko da je obrada neke grcke
    https://youtu.be/lydYKf3_E-w?si=-8fIF0vCOyTmPBug

Mislim da je to na neku melodiju koju su prvo Gate 13 preuzeliGelipter

Setali smo Novom Filadelfijom je njihova
  • Progressive overload
    208
    LP je lijepi pozdrav ili liga prvaka?
  • Guinness
    2.8k
    LP je lijepi pozdrav ili liga prvaka?Progressive overload

Vidit ćemo sutra
  • Gelipter
    4.2k
    ta je svakak, ali za ovu nisam više ziher. I Filadelfiju bi isto bilo lijepo ponovno čuti. :cool:
  • Marley
    4.1k
    A nista ljudi, ja spremam svecani rucak za sutra, pa kako god ispalo. Ako nista, nek se familija pocasti :yikes:

Najbitnije mi je da nasi svi odigraju na maksimumu, to je prioritet.
  • El Madrigal
    380
    Ekipa draga, došli smo do kraja ove turbulentne sezone. Nadam se I vjerujem da će ekipa odraditi maksimalno pošteno, bez obzira tko, kako i kome nakon kraja sezone, da će dati sve od sebe i pobijediti. Uz to tinja neka mala nada da se može biti prvak. Tko sutra bude prvak, zasluzeno je, ma koliko god ove sezone nije. Ali onaj tko ima najviše bodova ili bolji međusobni omjer, prvak je. Samo se nadam da se u Rijeci neće kemijati kako od tamošnjih aktera, tako i od "viših sila". Iskreno ne bih volio da Dinamo pobijedi, ali da se iz riječke tekme priča o sudačkim pogreškama na štetu Rijeke. To ne želimo i nećemo.
    Mario Kovačeviću, ti odlučuješ hoćeš li iduće sezone kao trener Dinama voditi ekipu u kvalifikacijama za LP ili Konferencijsku ligu. Sretno ekipi.
    Neka živi Dinamo i majka Hrvatska.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.